Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2009, 17:44

Ma neka ostane Ciro...Barbarez--Konjic ,sto da ne nakon njega :-)..No ,neka ostane ipak Ciro za sad...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 18:46

Evo Ciroguz vazi na hayatu sportu. Izgleda da ce biti svasta. Po svemu sudeci, mi ostadosmo bez MIsketa...

Mamu vam svima redom, hostaplersku, sve sto dirnete umire. Bagro jedan
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 nov 2009, 19:41

imas li snimak svirine lafine?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 19:44

secer je napisao/la:imas li snimak svirine lafine?
probaj secko tu...trebao bi biti Ciruliru 8-) http://www.hayat.ba/hayat-tv/emisije/101-hayat-sport
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 nov 2009, 19:49

yebayi ga, ne fercera :evil:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 nov 2009, 20:15

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-27013.htm

u pravu su za ovo sve sto su napisali, al i da Ciro ode, dobili bi nekog goreg "strucnjaka"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2009, 20:20

Uskoro ce se cuti mnogo toga, da vi znate sta ja znam...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2009, 20:25

Principatus je napisao/la:Uskoro ce se cuti mnogo toga, da vi znate sta ja znam...
Sta to, da idemo na svijetsko umjesto Portugala.
Sudije priznale da su usrale motku jeli :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 nov 2009, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2009, 20:26

Harinho, harinho moj. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 20 nov 2009, 20:27

sarajlija89 je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da neki pljuju po ciri ali i po igracima...do prije par dana birali bi ga za predsjednika a sad ga krive za poraz...pogledajte samo ovaj text na naslovnoj strani......kao sto rekoh sad se svi mozemo vratiti i pjevati savez napolje jer izgleda samo to znamo :| :oops: .............ociglednoi neki nisu svjesni sta je ciro napravio...kad je preuzimao repku ja licno nisam bio za to ali uradio je nemoguce od nista je napravio nesto...i opet nekima nije dovoljno :roll:
ee moj drug...ovdje su svi ko na baterijama to ti je taj mentalitet Balkanski...pa mi da smo otisli na SP javilo bi se strucnjaka koji bi opet imali sta reci...a za za savez da ne pricam, sada se opet pocela dizat prasina oko saveza,a do neki dan niko nije mislio o stanju u savezu, kao sto jedan rece mi kada dozivimo neuspijeh odmah je kriv savez. Pa ljudi zar vam nije bila dovoljna izjava Blattera HVALA VAM ZMAJEVI ZA SVE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2009, 20:28

Suti,dajem ljudima nadu,a ne ko drugi jos nam glavu guraju nogom iako smo do guse u klicku. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 nov 2009, 20:30

idrizinho je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da neki pljuju po ciri ali i po igracima...do prije par dana birali bi ga za predsjednika a sad ga krive za poraz...pogledajte samo ovaj text na naslovnoj strani......kao sto rekoh sad se svi mozemo vratiti i pjevati savez napolje jer izgleda samo to znamo :| :oops: .............ociglednoi neki nisu svjesni sta je ciro napravio...kad je preuzimao repku ja licno nisam bio za to ali uradio je nemoguce od nista je napravio nesto...i opet nekima nije dovoljno :roll:
ee moj drug...ovdje su svi ko na baterijama to ti je taj mentalitet Balkanski...pa mi da smo otisli na SP javilo bi se strucnjaka koji bi opet imali sta reci...a za za savez da ne pricam, sada se opet pocela dizat prasina oko saveza,a do neki dan niko nije mislio o stanju u savezu, kao sto jedan rece mi kada dozivimo neuspijeh odmah je kriv savez. Pa ljudi zar vam nije bila dovoljna izjava Blattera HVALA VAM ZMAJEVI ZA SVE
nemoj stavljat ciru i igrace u isti lonac...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2009, 20:38

harishp je napisao/la:Suti,dajem ljudima nadu,a ne ko drugi jos nam glavu guraju nogom iako smo do guse u klicku. :mrgreen:
Znam. Ima razloga zasto mi ne napredujemo, a ti razlozi dobro su bili za vidjeti u zadnje vrijeme. Sta ces.
Kod pojedinih ne funkcionise razum.

Njemacki filozof Nietzsche, moj omiljeni, je jedanput "veoma filozofski" rekao:
"An die dumme Stirn gehört als Argument, von Rechts wegen, die geballte Faust."

Sto znaci:
"Na glupo celo kao argument, po pravu, pripada stisnuta saka."

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 20 nov 2009, 21:10

nick je napisao/la:
idrizinho je napisao/la:
nemoj stavljat ciru i igrace u isti lonac...
ja cu stavit koga hocu...neces mi ti reci koga cu stavit...ciro i igraci zajedno dosli do uspijeha, a to sto sada jedana Avdo Avdic i Emir pisu lazi....gdje su te price bile prije nego sada sve od jednom s neba padaju informacije koliko ciro prima platu...kako se zakacio s Misimovicem....druga stvar sto smo naivan narod i vjerujemo svemu sto se prica...malo pogledaj cirin pocetak u kakvom je stanju preuzeo repku i u kakvom je sada i kako je svijet gleda pa pricaj nesto....nije sve do tima kakav imas !!!!!!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 nov 2009, 21:37

mah et jbg portugalski trener uzme skaute da prati bosnu,ciro uzme mikado i prati obn talente...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 nov 2009, 22:52

evo kazu Ciro ce dobiti otkaz :!: :!: :!:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 20 nov 2009, 23:00

ammarc je napisao/la:evo kazu Ciro ce dobiti otkaz :!: :!: :!:
de moze li ko copy tekst sa reprezentacije.net ne mogu otvorit str
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 nov 2009, 23:01

Ćiro dobija otkaz!
Kako saznaje naš portal, šef državne nogometne selekcije Miroslav Ćiro Blažević neće dobiti podršku čelnih ljudi NSBiH i male su šanse da ostane na klupi „zmajeva“. Ovo nam je potvrdio jedan od članova Izvršnog odbora krovne kuće bh. nogometa, koji nas je zamolio da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), jer kako kaže, ne želi „biti prvi koji će sa takvom informacijom izaći u javnost“.

Naime, apostrofirano je da se selektoru bh. nacionalne vrste zamjera što je „flertovao“ sa pojedinim klubovima i dogovarao angažman u trenucima kada se naša reprezentacija borila za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Napomenuto je da su rezultati naše nogometne reprezentacije odlični i da to nije uzrok ovakvog scenarija. Tražili smo odmah i komentar selektora Blaževića, ali je bio nedostupan. Ugovor koji je selektor nogometne reprezentacije BiH potpisao sa NSBiH ističe u ljeto 2010. godine.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 nov 2009, 23:03

Ciro svinjo, idi u Kinu,Banglades ili Vijetanm jednostavno me zaboli. Samo ostavi nas na miru!

Ne treba mi trener koji ce pred toliko vazne utakmice baraza voditi igrace gdje ce biti napadnuti od njegovih Hrvata.

Ne treba mi trener kojem je najveci fazon **** nekom majku :roll: , na to se pale samo glupi Balkanci.

Da li ste to vi ?

Ciro ****,svinjo odlazi smece jedno nevaspitano !

**** vas trener koji ne zna ni imena svojim igracima :mrgreen: , koji umjesto Portugala kaze Spanjolska :lol:. Kad ga isprave, onda kaze sve je to isto. Trener koji ne moze kritiku podnjet !

**** te na koga se vi palite, jadno do bola jadno.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 23:06

Jedino poztivno iz ovoga svega je to da konacno CIROMANIJA polako umireeeeeeeeeeeee.. :lol: :lol:

Sad bi puc'o od radosti. :D :D :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.