Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
bivsi kapetan herthe kjetil rekdal osvojio je danas osvojio svoj prvi kup norveske kao trener, njegov ålesund je danas u derbiju pobjedio molde nakon penala(5-4) u oslu.... volio bih licno da rekdal dobije neku ponudu iz bundeslige.
- alan_kardec
- Kontakt:
rubin kazan pred odbranom titule u rusiji.danas pobijedili cska moskvu u gostima 2:0.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
AFC Champions League
natinalstadium, tokyo(japan)
07.11.09
Pohang steelers(kor) vs. Al-Ittihad jeddah(ksa) 2:1
[youtube][/youtube]
natinalstadium, tokyo(japan)
07.11.09
Pohang steelers(kor) vs. Al-Ittihad jeddah(ksa) 2:1
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Galatasaray SK je napisao/la:
Galata ima strašne navijače.U zadnje vrijeme su uložili kamaru para,sastavili finu ekipu.Arda,Baros,Nonda,Kewel,Balta,Leo Franco,Linderoth,Elano,Servet,Zan,Kader Keita...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
vidim da se sutra igra fc basel-zurich u svicarskom kupu, trebalo bi biti interesantno na tribinama 
sasvim solidne, vazan su dio ultras scene u svici, a ta ista scena je sasvim kvalitetna.... evo ti par slikafanatic FSK je napisao/la:Kakve Zurich ima navijače?steve-o je napisao/la:vidim da se sutra igra fc basel-zurich u svicarskom kupu, trebalo bi biti interesantno na tribinama
nema problema, biti ce sigurno mnogo toga i veceras tokom tekme u baselu....
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Fenerbahce SK
svaka cast za temu...mislim da zasluzuje da i Fener ima svoju temu
sta reci,fenerbahce jedan od nekoliko Istanbulskih klubova pored Galate,Istanbulspora,Besiktasa.Imate paklene navijace koje su medju najboljim u svijetu zajedno sa Besiktasovim,al vam je najljuci rival Galata ako se ne varam.Imate 17 titula sto je za svaku pohvalu.imate sjajnog trenera i uvijek ste u samom vrhu Turske lige.
sta reci,fenerbahce jedan od nekoliko Istanbulskih klubova pored Galate,Istanbulspora,Besiktasa.Imate paklene navijace koje su medju najboljim u svijetu zajedno sa Besiktasovim,al vam je najljuci rival Galata ako se ne varam.Imate 17 titula sto je za svaku pohvalu.imate sjajnog trenera i uvijek ste u samom vrhu Turske lige.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
volio bih da se nekako mogu sretnuti millwall i tvoj fenerbahce, bilo bi veselo
pozdrav.
pozdrav.
- rob do bagro
- Kontakt:
naravno...uvijek pratim taj derbi kad se sastanete sa Galatom...bude tu svega,od haosa na terenu pa do haosa na tribinama...UltraAslan je takodjer jedna dobra navijacka skupina koji su fanatici(ma koji to nisu).Volis svoj klub i to je normalno sto se voli svoje i hvali se ali u srazmjerni kolicinama.Ne znam hocel ubrzo taj derbi,fakat dao bi sve da samo jednom osjetim atmosferu na Sukru Saracoglufanatic FSK je napisao/la:Drago mi je što vidim da si upoznat sa mojim klubom... Da, Istanbul kao grad ima dosta klubova samim time i navijača, kao London. Mi imamo dosta rivala, ali naš najveći rival je Galatasaray, to ti je jedan od najvećih derbija na svijetu... Bešiktaš ima dobre navijače, ali naravno, Fenerbahce ima bolje, mi smo " KILL 4 YOU". Nebi da ispadnem ko marseille_unique, da previše hvalim svoj tim i navijače, ali fakat volim ovaj tim...rob do bagro je napisao/la:svaka cast za temu...mislim da zasluzuje da i Fener ima svoju temu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Top Gol...jel to ona emisjia na BHT-o sto bude,ja mislim daj est ispravi me ako grijesim.Ne sjecam se da li je bila Superlig,mozda su onako samo malo izbacivali male inserte sa derbija...al tu ste negdje sa Francuzima
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Turska liga u kojoj se rezultati namjestaju vise nego u nasoj Bosanskoj ligi 100%....svako ko iole malo redovnije prati kladionicu zna o cemu pricam...
To je potvrdjeno i danas sa ovom najnovijom policiskom istragom o namjestanju utakmica...
namjestene utakmice Turska - 29 utakmica prve lige
To je potvrdjeno i danas sa ovom najnovijom policiskom istragom o namjestanju utakmica...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mojne lupanja..bila je samo zbog bolica i baljica..koji su tad bili nasi najbolji igraci..a igrali su u turskoj ...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Kakve veze sada to namještanje ima sa ovim gigantom,među 5 meni najdražih klubova???
Previše su veliki da bi dopustili sebi luksuz da namještaju utakmice.
Previše su veliki da bi dopustili sebi luksuz da namještaju utakmice.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Turska liga u kojoj se rezultati namjestaju vise nego u nasoj Bosanskoj ligi 100%....svako ko iole malo redovnije prati kladionicu zna o cemu pricam...
Zato fenerbahce svaku drugu obori me
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
hah.. smijesno mi je ovo malo.. Fener nema potrebe namjestati?? znam da je medju jacim, ne pratim nikako i ja mislim da oni nemajuj potrebe za namjestanje.. ali zasto bi onda Juventus imao molim te?? nasih je bilo 7 igaca u Italiji na SP 2006 kada je Italija osvojila.. bili su ubjedljivo najjaci tim u Italiji i sa mozda najboljim igracima na svijetu.. zasto bi onda Juventus namjestao?? sve je to farsopoli koji ce se ubrzo dokazati..
inace, vise gotivim Galatu
inace, vise gotivim Galatu
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
pa de mi reci jedan razlog zasto bi namjestali kad su vec sve osvojili??
mozda su htjeli da osjete Seriu B?? ili je Moratti to mozda htio??
mozda su htjeli da osjete Seriu B?? ili je Moratti to mozda htio??
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Galatasaray baby !!!
- alan_kardec
- Kontakt:
a što vas bjk uništi.golovi isto preslikani,sve preko desne strane.jadan vam taj bek.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
iako su osigurali prolazak u dalji tok takmičenja ovdje je sigurna pobjeda galate....vi ste prvi oni su zadnji samo sa jednim bodomGalatasaray SK je napisao/la:16 Decembar, EVROPSKA LIGA
Sturm - Galatasaray
Vaša prognoza???
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.