Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
gdje sam loše reko o spahi i džeki,stojim i imadem pravo da su prosjek po mom shvatanju,ti misli drugo a mancini treće,a ibričić i igra uz fener i galatu trenutno u najboljim klubovima nekad besiktas sad su i oni manji od kašimpaše.ibro makar igra i nije rezervista ko njeki kvazi zvjezde
FKS,senijad ibrićić i brus lee...

Nedimko Lee za Admina!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- storm_raider
- Kontakt:
Suti, ja gledam avatar, rekoh ovo harishp, pa rekoh sta mu bi? 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Haha, i ja sam isto. Sad znamo ko mu je najveci idol, nakon Ibricica naravno.storm_raider je napisao/la:Suti, ja gledam avatar, rekoh ovo harishp, pa rekoh sta mu bi?

I ja gledam ,pa me trznu.storm_raider je napisao/la:Suti, ja gledam avatar, rekoh ovo harishp, pa rekoh sta mu bi?
Cartman znaci idol mu je Valderrama posto ima slican friz k'o Ibricic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Metanor i bruslee, bujrum vam privatne poruke pa se tamo castite. Nemojte ovdje, komentari pobrisani.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
storm_raider je napisao/la:Suti, ja gledam avatar, rekoh ovo harishp, pa rekoh sta mu bi?

DRUG NEBI TI PUNCA
po kojim mjerilima je west ham jedan od najvecih? u negleskoj ima 25-30 mozda i vise vecih klubova od west hama,medju kojima su i chelsea i citiybruslee je napisao/la:west ham jedan od najvećih i najpopularnijih klubova u engleskoj,a ti si gloryhunter pa to neznaš ,za city su real madrid.

Zadnja izmjena: bruslee, dana/u 18 apr 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
Najduza recenica u historiji covjecanstva.bruslee je napisao/la:e jarane pa to je sramota šta si reko za ćekićare pa koliko su veliki klub dosta govori da u londonu od 2 milijona djece i mladije ljudi čak njiha 1,4 milijona ima dres ili šal od west hama a ostalo su glory hunteri chelsea arsenal i to,čak i u bih se masovno počinje navijati za njiha kad su saznali koliko su velik klub i samo koliko je mega super igrača igralo tamo ince moore di canio cole tevez pirs šerinhgam cote ferdinand a skoro su trebali doći maradona ali nije zbog dozvole radničke i isto tako u zadnjije trenutak odustao zbog nop stop ružnog vremena i kiše veliki batistuta a bilo gotovs sve samo pogledaj kulturu i tradiciju i sve to pogledaj paćeš da vidiš.
Ma ovaj trola, pustite ga..
Za Dzeku se i moze reci da je precjenjen ako se gledaju pare za koje je doveden al za Spahica nikako.. On je bio medju najboljim odbrambenim igracima u Rusiji i Francuskoj a bgm i u Spaniji je za kratko vrijeme pokazao da je dobar igrac
Za Dzeku se i moze reci da je precjenjen ako se gledaju pare za koje je doveden al za Spahica nikako.. On je bio medju najboljim odbrambenim igracima u Rusiji i Francuskoj a bgm i u Spaniji je za kratko vrijeme pokazao da je dobar igrac
njegov nasljednik

momak je legenda inace evo slika sto to dokazuje

momak je legenda inace evo slika sto to dokazuje

opet na klupi!
Zasto Spaha nije poceo utakmicu,vidim da je morao uci jer se haman neko povrijedio..
Opet Spahić ostade na klupi. Postavlja se pitanje, koliko mu je zaista bilo pametno što je otišao u pola sezone u Anji ..., ispada iz forme, istina je da ne pratim rusko prvenstvo, al vidim zadnjih par kola da ne igra nikako, a bliži se tekma sa Latvijom, to nije nikako dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma za Spahu se nema potrebe sikirati...On bi i na stakama bio najbolji...Ima covjek idelanu fiziku i njemu par utakmica na klupi ne znace ama bas nista...zizu1991 je napisao/la:Opet Spahić ostade na klupi. Postavlja se pitanje, koliko mu je zaista bilo pametno što je otišao u pola sezone u Anji ..., ispada iz forme, istina je da ne pratim rusko prvenstvo, al vidim zadnjih par kola da ne igra nikako, a bliži se tekma sa Latvijom, to nije nikako dobro.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Hocel neko ovog Utuka trolla skloniti ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Mozda je povreda, mozda je uvreda a mozda ga trener ne gotivi...zizu1991 je napisao/la:Opet Spahić ostade na klupi. Postavlja se pitanje, koliko mu je zaista bilo pametno što je otišao u pola sezone u Anji ..., ispada iz forme, istina je da ne pratim rusko prvenstvo, al vidim zadnjih par kola da ne igra nikako, a bliži se tekma sa Latvijom, to nije nikako dobro.
Svakako je glup potez odlazak u Rusiju pored Sevilje gdje je bio alfa i omega, al Spaha najbolje zna.
Nek izgura ovo dok jos moze do Ria i obezbjedi minimalno dva nasljednika na stoperima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nadam se da si upravu, on je naš kapiten, i rijetko kada je zakazao, tako da, mislim da će i ovaj put da odradi tekmu za repku kako inače samo i zna, rutinski.gringobih je napisao/la:Ma za Spahu se nema potrebe sikirati...On bi i na stakama bio najbolji...Ima covjek idelanu fiziku i njemu par utakmica na klupi ne znace ama bas nista...

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- skyisthelimit
storm_raider je napisao/la:Suti, ja gledam avatar, rekoh ovo harishp, pa rekoh sta mu bi?
Suti, i mene sjeba iako sam prvo komentare citao odozdo prema gore

15.10 - 15.06 ...