Forza la Juve la Juve la Juve ale

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pogba je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprema se nova generacija taman da zamijene ove što strašan posao ove sezone obavljaju.Yucca je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
koji retard od sudija majko draga
![]()
Ja nisam mogao vjerovati kad sam gledao.Pogba je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao da je tako mladPogba je napisao/la: Sakor zanimljiv, samo 16 godina,
Promjenom formacije bi procvjetao Matri u nasoj ekipi,vjerujte. Dajem primjer jer bi Gomez u nasoj formaciji bio katastrofa.Valja se vratit po loptu,trcat,razigravat fakticki a takvi tipovi igraca ipak oni nisu. Gomez i Matri su igraci do 11 metara,nikakva igra van 16 metara,nista to..Tu su ubice, Gomez je bolji al sam spomenuo Matrija jer je gotov isti tip igaca i igra trenutno kod nas.TheGreatest10 je napisao/la:Mario Gomez, večeras u DFB Pokal protiv Wolfsburga postigao hat-trick u 6 minuta![]()
Inače mašina koja trune u Minhenu, a ovih dana povezivan sa nama i Šinterom
Slažem se da je isti tip igrača, ali realno je bolji od Matrija. Nisam rekao da bi volio da on pređe kod nas, nego sam samo spomenuo da se on ovih dana povezuje sa nama.jasko_juve je napisao/la:Promjenom formacije bi procvjetao Matri u nasoj ekipi,vjerujte. Dajem primjer jer bi Gomez u nasoj formaciji bio katastrofa.Valja se vratit po loptu,trcat,razigravat fakticki a takvi tipovi igraca ipak oni nisu. Gomez i Matri su igraci do 11 metara,nikakva igra van 16 metara,nista to..Tu su ubice, Gomez je bolji al sam spomenuo Matrija jer je gotov isti tip igaca i igra trenutno kod nas.TheGreatest10 je napisao/la:Mario Gomez, večeras u DFB Pokal protiv Wolfsburga postigao hat-trick u 6 minuta![]()
Inače mašina koja trune u Minhenu, a ovih dana povezivan sa nama i Šinterom
Ma tako ti je u Italiji, mrtve mozes vrijedjat, ali gestikulirat prema navijacima koji ti vjerovatno u tom trenutku psuju od-do ne smijes.Yucca je napisao/la:Gerbaudo dobio 3 dana suspenziju zbog crvenog![]()
![]()
![]()
kao Disciplinska komisija ocijenila da je provocirao i vrijedao navijace semecara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo vise nije smijesno stvarno zalosno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.