Auu kako mi je drago.

Nisam neki ogromni fan košarke, i ne pratim baš NBA, ali T-Mac.

Sad bih volio više nego išta da Spursi uzmu prsten nekako.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Auu kako mi je drago.
Šta je tebi?Carlo je napisao/la:to ti lud?LBJ MVP je napisao/la:knicksi potpisali quentina richardsona. sa 33 godine na leđima drastično će pomladit momčad.
Cavsi izgleda pokušavaju otjerati još jednog franchise igrača.CLEVELAND: The most riveting part of the night should have been the game’s final play, when Kyrie Irving backed down Norris Cole in the final seconds and was stripped in what became a 96-95 Miami Heat victory.
But Irving’s peculiar behavior after the game quickly became just as interesting as another loss in a season filled with them. While the rest of the players lined up to hand selected fans their jerseys and shoes as part of Fan Appreciation Night, Irving immediately sprinted off the court at the buzzer and into the locker room. Irving’s quick exit left a staff member to scramble back to the locker room and gather a jersey and pair of Irving’s shoes to be handed out by someone else.
Coach Byron Scott said he thought Irving was injured on the game’s final play and a team spokesman announced in the locker room just prior to Irving meeting with reporters that he had suffered a bruised right heel. Irving acted surprised upon hearing that.
“That’s what I have? Oh, when was someone going to tell me that?” Irving said. “I’m hurt again? Damn. How long am I going to be out, 4 to 6 weeks?”
Nisu otjerali ni tog prethodnog, kako da otjeraju jos jednog? Cavsi su ga pokusali zastititi jer je otisao sa parketa i nije ostao dijeliti autograme dresove i ostale pizdarije. S toga su rekli da je otisao u svlacionicu da ga se pregleda. Nakon toga, kada je shvatio sta je uradio, napisao je na twitteru sljedece:Donnie Darko je napisao/la:Cavsi izgleda pokušavaju otjerati još jednog franchise igrača.CLEVELAND: The most riveting part of the night should have been the game’s final play, when Kyrie Irving backed down Norris Cole in the final seconds and was stripped in what became a 96-95 Miami Heat victory.
But Irving’s peculiar behavior after the game quickly became just as interesting as another loss in a season filled with them. While the rest of the players lined up to hand selected fans their jerseys and shoes as part of Fan Appreciation Night, Irving immediately sprinted off the court at the buzzer and into the locker room. Irving’s quick exit left a staff member to scramble back to the locker room and gather a jersey and pair of Irving’s shoes to be handed out by someone else.
Coach Byron Scott said he thought Irving was injured on the game’s final play and a team spokesman announced in the locker room just prior to Irving meeting with reporters that he had suffered a bruised right heel. Irving acted surprised upon hearing that.
“That’s what I have? Oh, when was someone going to tell me that?” Irving said. “I’m hurt again? Damn. How long am I going to be out, 4 to 6 weeks?”
Tankira se dvije njegove sezone sto nije uopste mnogo. Pa i jedan Durant je bio u timu koji je tankirao dvije sezone. Irvinga se stedi i on bi trebao to da shvati i da se ne zeli da se on povrijedi i da mu se sjebe karijera. Tankiranje prema svim naznakama prestaje nakon ove sezone i krenut ce se po normalne NBA igrace, kroz trejdove i slobodne igrace.Donnie Darko je napisao/la:Shvatio je da je pretjerao sa reakcijom, pa se izvinio. Ali očito je da mu je na vrh glave tankiranja, a sumnjam da Cavsi planiraju promjeniti nešto po tom pitanju u skorije vrijeme. Isto mislim da je prilicno ocito i da su ga "tjerali" da sjedi na klupi mnogo duže od potrebnog zbog kojekakvih ozljeda, a njemu se to ne svidja. Tako se ne postupa sa igracima koji bi ti trebali biti taj famozni franchise player.
Nije ovo samo za Rose-a ima dosta igraca koji gledaju sto prije da se povrijede i sjednu na klupu(ne kazem ovo za Rose-a da ne dodje do zabune)...a za Rose-a bi iskreno volio da se vrati u PO-u jer mi je jedan od drazih igraca.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma poredjenje ti uopste nije na mjestu,da ne pominjemo tezinu povrede...Rose treba da nosi fransizu 10 god i ne smije se nista prepustati riziku.Usput,mislim da se Rose nece ni vracati ove sezone,a bilo bi izrazito glupo,po meni,da se vrati direktno u PO!
je li opet trazi karticukokuz je napisao/la:FREE TRIAL
Apr 20 - Apr 22
http://watch.nba.com/nba/subscribe" onclick="window.open(this.href);return false;
E sta se sve neces procitati ovdje, pa nije ti NBA tamo neka seljacka liga bolan nebio, sve su to profesionalci koji zrtvuju i privatni zivot i sve ostalo da bi igrali u daleko najjacoj ligi na svijetu tj. u prvoj petorki, cuj cekaju da sjednu na klupuJHam je napisao/la: Nije ovo samo za Rose-a ima dosta igraca koji gledaju sto prije da se povrijede i sjednu na klupu(ne kazem ovo za Rose-a da ne dodje do zabune)...a za Rose-a bi iskreno volio da se vrati u PO-u jer mi je jedan od drazih igraca.
NE!!Kobe je profesionalac koji je zrtvovao privatni zivot i sve ostalo!Ovo sad nije ni P od profesionalizma,nego vecina samo gleda kako ce ugrabiti sto vise novca uz sto manje zalaganjaBalon je napisao/la:E sta se sve neces procitati ovdje, pa nije ti NBA tamo neka seljacka liga bolan nebio, sve su to profesionalci koji zrtvuju i privatni zivot i sve ostalo da bi igrali u daleko najjacoj ligi na svijetu tj. u prvoj petorki, cuj cekaju da sjednu na klupuJHam je napisao/la: Nije ovo samo za Rose-a ima dosta igraca koji gledaju sto prije da se povrijede i sjednu na klupu(ne kazem ovo za Rose-a da ne dodje do zabune)...a za Rose-a bi iskreno volio da se vrati u PO-u jer mi je jedan od drazih igraca..
Pa samo ces sam sebi sjebati karijeru sjedajuci na klupi a sto se tice one izjave Farieda svaka njemu cast ali ako je teze povrijedjen vise ce stetiti ekipi nego pomoci, ipak on nije neki vanserijski talenat da bi i sa 50% snage bio bolji od ostatka.
Uostalom se Rose i Faried ni po cemu ne mogu porediti, ni po povredama ni po znacaju za ekipu.
O tom ti pricamNeutral je napisao/la:Jašta, mogao se i Blake vratiti svojevremeno i odmarao je. Greg Oden također, no on se želi što bolje spremiti za sljedeću sezone. Nadam se da će napokon pokazati sav svoj potencijal koji posjeduje. Zanimljivo je još od vremena dok je igrao kako mu je lopta ispadala stalno iz ruku, a sjetih se i famoze slike svog "donjeg druga"
Kobe, MJ, Rose itd. su izuzetci koji rade vise nego 99% igraca ali ako nisi profesionalac neces uspjeti NIKADA dugorocno se zadrzati u NBA ligi osim ako si neki vanzemaljac tipa Shaqa koji bi vjerovatno i bez treninga izdominirao svakog centraJHam je napisao/la:NE!!Kobe je profesionalac koji je zrtvovao privatni zivot i sve ostalo!Ovo sad nije ni P od profesionalizma,nego vecina samo gleda kako ce ugrabiti sto vise novca uz sto manje zalaganjaBalon je napisao/la:E sta se sve neces procitati ovdje, pa nije ti NBA tamo neka seljacka liga bolan nebio, sve su to profesionalci koji zrtvuju i privatni zivot i sve ostalo da bi igrali u daleko najjacoj ligi na svijetu tj. u prvoj petorki, cuj cekaju da sjednu na klupuJHam je napisao/la: Nije ovo samo za Rose-a ima dosta igraca koji gledaju sto prije da se povrijede i sjednu na klupu(ne kazem ovo za Rose-a da ne dodje do zabune)...a za Rose-a bi iskreno volio da se vrati u PO-u jer mi je jedan od drazih igraca..
Pa samo ces sam sebi sjebati karijeru sjedajuci na klupi a sto se tice one izjave Farieda svaka njemu cast ali ako je teze povrijedjen vise ce stetiti ekipi nego pomoci, ipak on nije neki vanserijski talenat da bi i sa 50% snage bio bolji od ostatka.
Uostalom se Rose i Faried ni po cemu ne mogu porediti, ni po povredama ni po znacaju za ekipu.
+ novinare moras trpit, ne mozes gradom proci da ti svi ne skoce za vrat i sl. Nije nimalo lako biti NBA kosarkas.dema je napisao/la:82 plus play off,zna to i na 100 utakmica izaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.