GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Razbojnik
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Razbojnik » 14 apr 2013, 23:47

Evo gol Saida za 1:0

[youtube][/youtube]

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 apr 2013, 23:52

Signore je napisao/la:Ne pogledah utakmicu, al drago mi je zbog Husejinovica, vidi se da se covjek polako, ali sigurno uklapa. Ja i dalje ne ocekujem nista od njega, ali nek samo nastavi ovako i uspjet ce sigurno. Vidim da su igrali s dvije spice i to me veseli, zazelio sam se tog nogometa s dva spica. Danas na prste jedne ruke mozes nabrojat ekipe koje igraju s dva spica. Jest da Jurcic kaze da nije finkcioniralo, al neka, nek se tako uigraju i onda kad dodje Europa da se lakse dolazi do prilike, dosta mi je vise kombiniranja na sredini terena, 532543 dodavanja prije nego li se odluci krenut koji metar naprijed i doci u priliku. To se odnosi na sve ekipe, a ne samo Dinamo.
nije za tebe fudbal, a Boga mi ni nogomet ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 apr 2013, 00:05

Pa istina je kad kaze ovo za Dinamo, Jurcic forsira taj kontrolirani nogomet, malih milijardu dodavanja (ala Barcelona) a iz toga se rijetko kad nesto desi, ili ona postava sa sugavim rombom, kada pokusava od cistih veznjaka napravit krila, pa na kraju nastane totalna zbrka na terenu. To jednostavno ne ide tako.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 15 apr 2013, 12:31

Meni je najsmješnije kako Jurčić glumi nekakvog stručnjaka, a obična je šprdnja od trenera.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 apr 2013, 18:39

Bosniacum Lilium je napisao/la: nije za tebe fudbal, a Boga mi ni nogomet ;)
Jelde?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2013, 22:28

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 apr 2013, 22:36

Nece njega Mamic dati za tako male pare. A da ponude i vise, nema sanse da mogu ponuditi toliko para i da za te pare moze doci u Dinamo napadac kvalitete Kramarica. Druga stvar je zakon u Engleskoj. Ne znam jel to vise ne vrijedi kako Hrvatska udje u EU, al znam da je Dudu imao malih problema s radnom dozvolom, moras imati odredjen broj utakmica za reprezentaciju u zadnjem nekom odredjenom periodu, a Kramaric nema ni jednu. Mozda se pikaju utakmice mladih selekcija ili ako za Hrvatsku to ne vrijedi kako je u EU, kao sto sam vec i naveo.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 16 apr 2013, 09:28

Meni je on nekako bliže odlasku u inozemstvo nego povratku u Maksimir.
Chelsea se ne odbija, ali mislim da mu to ne bi bio najpametniji potez. Fulham isto tako. Tamo i Petrić slabo igra jer igraju sa jednim napadačem, a taj će uvijek biti Berbatov. Možda se nešto promjeni do sljedeće sezone.
Vidim da se još spominju CSKA i Udinese. Po meni bolje opcije od ove gore dvije, iako mislim da bi mu Bundesliga bila najbolja.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 apr 2013, 18:38

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2013, 19:03

SiamoNoi je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/mamic-i-bar ... -/1097469/
Kae Zdravko:ljubavi nema prodaje.
sve do srpnja :lol: tako je i za kovu govorio :roll:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 apr 2013, 19:21

To govori cijeli svoj vijek u Dinamu... i onda doda gas i odoše igrači... on neće prodavat igrače :lol: :lol: FUJ STOKO NEUKA! FUJ!

Za deset godina će prodavati djecu koja su još u pelenama, kako je krenulo.
Hayley <3

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 apr 2013, 08:43

slika

NEKADAŠNJI IGRAČ ZAGREBAČKOG DINAMA KAZNENO PRIJAVLJEN
Jozo Gašpar vlastitom igraču ukrao karticu pa kupio 36 boca Jägera

Upravo taj miljenik publike donedavno je bio trener u zagrebačkom prvoligašu NK Prečko, kada je iznenada dobio otkaz. Službeno još uvijek nije potvrđen razlog otkaza, ali neslužbeno doznajemo kako je 30. ožujka ove godine Gašpar ukrao kreditnu karticu jednom od igrača kluba koji je trenirao. Te subote oko 16 sati ušetao se u svlačionicu kluba u Klanječkoj ulici koje su u tom trenutku koristili i nogometaši NK Šparta Elektre. Iz jednog od novčanika ukrao je Diners karticu te ju u 18.45 sati provukao u Getrou na Zagrebačkoj aveniji gdje je kupio 36 boca Jägermeistera, potpisavši slip na 3956 kuna. U drugom navratu nedugo nakon toga na isti način je pokušao kupiti robu na iznos od 5994 kuna ali mu je kupnja onemogućena zbog limita kartice.

Snimile ga kamere

Ipak, sat vremena kasnije kupio je robu u vrijednosti od 485 kune u Mercatoru nekoliko stotina metara dalje od Getroa. Dok je peglao karticu svog igrača Gašpara su snimile nadzorne kamere, a pomoću snimaka istih policija ga je locirala i privela. Nad njim su proveli kriminalističko istraživanje, nakon čega je protiv sada već bivšeg trenera Prečkog podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog krađe, dvije računalne prijevare, pokušaja računalne prijevare i dva kaznena djela krivotvorenja isprava.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 17 apr 2013, 13:05

Hrvatski reprezentativac Josip Šimunić i sljedeće sezone će nositi dres Dinama. Šimunić je potvrdio kako je postigao dogovor s čelnicima Dinama i da će uskoro potpisati produženje ugovora...

Jedan od stupova Dinamove momčadi, reprezentativni branič Josip Šimunić i sljedeće sezone će nastupati u dresu hrvatskog prvaka. Šimunić je potvrdio za Sportske novosti kako je sve dogovorio s čelnicima kluba.

"Razgovarao sam s klubom i sve smo bez problema dogovorili. Potpisat ću uskoro ugovor na još godinu dana", istaknuo je Josip Šimunić.

Šimunić se oporavio od ozljede i bit će u konkurenciji za nastup u prvenstvu protiv Cibalije, a osim Dinamove ponude, imao je i vrlo primamljivu ponudu iz Dubaija.

"Postojala je i odlična ponuda iz Dubaija, ali sam dao riječ Zdravku Mamiću, a meni je riječ zakon. Želim u Dinamu odigrati još jednu sezonu u Ligi prvaka, a zatim s reprezentacijom otići na Svjetsko prvenstvo u Brazil", dodao je Šimunić.

Šimunić je u Dinamo došao na kraju prijelaznog roka u ljeto 2011. godine, a prije toga je nastupao za Melbourne Knights, HSV, Herthu i Hoffenheim.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 apr 2013, 13:42

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dossie ... 71892.aspx
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dossie ... 72729.aspx

I mislim da se nitko nije osvrnuo na to kako je Fran Brodić postao najmlađi Dinamov debitant.16 godina,3 mjeseca i 7 dana čini mi se.Halilović je bio 4 dana stariji.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 apr 2013, 19:58

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/256 ... zetni.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 apr 2013, 22:03

Dinamo u Vinkovce odlazi i po moguću potvrdu novog naslova prvaka, a trener Krunoslav Jurčić komentirao je i aktualni igrački kadar te moguća pojačanja za nove europske izazove...
Pobjeda na gostovanju kod Cibalije u subotu mogla bi biti i posljednji dio slagalice za novu šampionsku sezonu Dinama, a Krunoslav Jurčić u početni će sastav uvrstiti između ostalih i Saida Husejinovića te Ivana Tomečaka.
"Husejinović je zaslužio igrati od prve minute, tako će najbolje podići formu. Sigurno bi igrao i Rukavina da je zdrav, razmišljam i o Pamiću, a Addyja ćemo forsirati kako bi se što prije vratio u pravu formu. Addy, Pamić i Husejinović svojim su radom i zalaganjem pokazali da su prava pojačanja", pohvalio je trener Dinama svoje igrače.
"Onaj tko nije gledao utakmicu Lokomotive i Cibalije pomislio bi nakon 3:0 da je Cibalia 'rasturena', ali nije bilo ni približno tako. Rezultat je previsok, stanje na semaforu ne odgovara stanju na terenu".
"Ne treba sada stavljati teret velikih očekivanja na Husejinovića, još treba proći pripreme, ali pravi je majstor. Addy unatoč pričama ne pokazuje 'mušice', profesionalno trenira i pokazuje odlike pravog igrača. Osim toga, suigrači su ga lijepo prihvatili", dodao je Jurčić.
Dinamo pritom već razmišlja o pojačanjima za novi lov na Ligu prvaka, a Jurčić je najavio kako su u planovima prvaka Hrvatske već neka konkretna imena.
Protiv Cibalije se traži maksimalni angažman i zbog korektnosti prema borbi za opstanak: "Bilo bi odgovorno dobiti Cibaliju, kao i ostale klubove koji traže spas i tako dati doprinos regularnosti, odnosno prepustiti odluku njihovim međusobnim susretima".
"Uvijek je neugodno gostovanje u Vinkovcima, a Cibalia mora dati sve od sebe. No, oni su ujedno i umorni, ali imaju jako zanimljivih igrača poput Bartolovića i 'našeg' Mišića. Imaju premalo bodova, neke utakmice nisu trebali izgubiti s obzirom na prikazano", rekao je Jurčić.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2013, 15:27

U Vinkovcima 0:1 zasada - 26. minuta. Zabio Jedvaj jako lijepo. Prosao kroz sredinu i s nekih 18 metara u desni kraj gola. Inace lijepa brojka BBB.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 apr 2013, 16:34

ovaj mali halilovic, ima dribling i talenat i to, medjutim previse forsira to umjesto da igra brze, time koci igru na sredini... morat ce na tom malo poraditi :)

inace dinamo rutinski privodu utakmicu i nova titula je tu :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 apr 2013, 16:40

delko je napisao/la:ovaj mali halilovic, ima dribling i talenat i to, medjutim previse forsira to umjesto da igra brze, time koci igru na sredini... morat ce na tom malo poraditi :)

inace dinamo rutinski privodu utakmicu i nova titula je tu :D
slazem se u vezi halilovica. ali dobro, mlad je naucit ce ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.