FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo vidite iz priloženog, ni 10 minuta nije mogla košpa da se suzdrži 

U novi boj ...
Jesam li šta slagao?
- Ultras1921
- Kontakt:
al je ipak -6hz033 je napisao/la:Slagao si što si se rodioDANDY je napisao/la:Jesam li šta slagao?
- Burberry46
- Kontakt:
Tema FK Sarajevo a samo strumfovi pisu, nevjerovatno!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa pišite i vi,ko Vam brani...
nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pogresno si shvatio,ne dolazi vam Olimpik nego Sarajevo.Kevin je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?
A kako igrate u zadnje vrijeme tesko da cete bilo koga ,,tamburati,, a pogotovo nas...
Ma jeste ovdje mi gubimo od ŠB treba realno govoriti..
Nismo uspjeli na svom terenu pobjediti Leotara, tako da ne znam kako mozemo dobiti jos jaceg protivnika na njihovom terenu.
Nismo uspjeli na svom terenu pobjediti Leotara, tako da ne znam kako mozemo dobiti jos jaceg protivnika na njihovom terenu.
Denizmare je napisao/la:pogresno si shvatio,ne dolazi vam Olimpik nego Sarajevo.Kevin je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?
A kako igrate u zadnje vrijeme tesko da cete bilo koga ,,tamburati,, a pogotovo nas...
Dobro je on shvatio. Do tebe je.
Prva utakmica u ovoj sezoni za koju već unaprijed znam kako će završiti. Dobro dođe takva situacija, da ne kidam živce bezveze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
open je napisao/la:pogresno si shvatio,ne dolazi vam Olimpik nego Sarajevo.Denizmare je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaKevin je napisao/la:
Dobro je on shvatio. Do tebe je.[/quote]
Jedini koji nije shvatio si ti

Zbog njegovog potcjenjivackog posta sam bio malo ironican.
Rezime: ni do mene ni do kevina vec do tebe

- Ultras1921
- Kontakt:
Ja bih volio da vi pobjedite, ali siroki ce debelo zapeti jer im odgovara da Zeljo bude sampion.Denizmare je napisao/la:pogresno si shvatio,ne dolazi vam Olimpik nego Sarajevo.Kevin je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Rezime: ni do mene ni do kevina vec do tebe
[/quote]
Obzirom da ja Kevina nisam pomenuo, rezime je da si se sada pokušao uvući u šu... Kevinu. Sjajno.

Obzirom da ja Kevina nisam pomenuo, rezime je da si se sada pokušao uvući u šu... Kevinu. Sjajno.
- zeljo4life
- Kontakt:
Prijatelju gledao sam vas protiv olimpica,stari ste vi da ikoga tamburate,igrate 45 minuta,a poslije sta bog da...u nedelju,na moju zalost,tipujem dvicu...Kevin je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?
Amare hvala ti...
Sta ima u Sarajevu ? Evo meni se ogadilo na temi mog kluba NK Celik od "maloljetnih manijaka" pa evo dosao kod vas na temu da odmorim od njih a da ne pokvarim svoje misljenje o kvaliteti ljudi iz Sarajeva. Zao mi je sto dijelite isti grad sa ovima
p.s. ostavite Husrefa i naredne sezone i titula je vasa (Y) Fantastican trener
Sjecam se kada je Celika preuzeo i na jednoj utakmici lupio sakom u krov od kucice za rezervne igrace odjeknulo cijelim stadionom xD

p.s. ostavite Husrefa i naredne sezone i titula je vasa (Y) Fantastican trener

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo sto sad vodi amatere, ali ocekujem promjene u igrackom kadru, za sljedecu sezonu, i to drasticne
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
O drug ti navijac Sarajeva (Y) nisam znaoBosniacum Lilium je napisao/la:Samo sto sad vodi amatere, ali ocekujem promjene u igrackom kadru, za sljedecu sezonu, i to drasticne

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, JavierBosnia, Lecler, MaroonWhite1946, sekac i 58 gostiju.