Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NEZALAGANJE
-
Kontakt:
Postao/la NEZALAGANJE » 16 apr 2013, 23:43
jovanmaksimovic je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica
jel izvodljivo uopste gonjenje forumasa na osnovu ip adrese? mislim da li zakon to dozvoljava... ako da... onda je ovaj to zasluzio u svakom slucaju...

Izvodivo jeste,samo je pitanje postoji li zakonski osnov za ovo sto ovaj govori!

-
neo
-
Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica
jel izvodljivo uopste gonjenje forumasa na osnovu ip adrese? mislim da li zakon to dozvoljava... ako da... onda je ovaj to zasluzio u svakom slucaju...

Jeste. Izvodljivo a i izvodilo se dosta puta samo sto se o tome ne pise previse.
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2013, 23:44
dudaluda je napisao/la:
Papak jedan ja nisam nacionalista nego patriota koji govori istinu i nevoli izdajice,a za tvoju informaciju u braku sam sa zenom druge nacionalnosti maloumnice.
GRAS je završio sa štrajkom, znači linija Park - Jagomir je u funkciji, možeš kući.
-
pile87
-
Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:dudaluda je napisao/la:
Papak jedan ja nisam nacionalista nego patriota koji govori istinu i nevoli izdajice,a za tvoju informaciju u braku sam sa zenom druge nacionalnosti maloumnice.
GRAS je završio sa štrajkom, znači linija Park - Jagomir je u funkciji, možeš kući.
pozdravi zenu druge nacionalsti od navijaca Zelje

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
dudaluda
-
Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Zakljucati temu...autora uvrijedljivih postova obavezno prijaviti nadleznim organima gonjenja te usput obavjestiti i javnu zdravstvenu ustanovu Mjedenica

Izvodivo jeste,samo je pitanje postoji li zakonski osnov za ovo sto ovaj govori!

CITATI i procitati pa cete znati.Kao prvo ip adresu nikad nemogu naci jel nije staticka drugo nisam nista uradio zabrinjavajuce samo iznosim cinjenice,a one sto su takve to je stvar nekih drugih.Jos cu samo jednu nemam zivaca pisati ovcama koje nista nevide i neznaju.Da je taj covjek ima imalo trunke postovanja i karaktera izbacio bih zelju u 2 ligu poslije utakmice sa Leotarom al?????? skim ce pare prati?
-
pile87
-
Kontakt:
dudaluda je napisao/la:
CITATI i procitati pa cete znati.Kao prvo ip adresu nikad nemogu naci jel nije staticka drugo nisam nista uradio zabrinjavajuce samo iznosim cinjenice,a one sto su takve to je stvar nekih drugih.Jos cu samo jednu nemam zivaca pisati ovcama koje nista nevide i neznaju.Da je taj covjek ima imalo trunke postovanja i karaktera izbacio bih zelju u 2 ligu poslije utakmice sa Leotarom al?????? skim ce pare prati?
Moze se naci IP na osnovu tvog provajdera, nego kako ti je zena druge vjere

-
dudaluda
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:dudaluda je napisao/la:
pozdravi zenu druge nacionalsti od navijaca Zelje

Pozdravi i ti svoju djecu od mene rodjenu il nerodjenu svejedno.
-
pile87
-
Kontakt:
dudaluda je napisao/la:
Pozdravi i ti svoju djecu od mene rodjenu il nerodjenu svejedno.
A ti pozdravi zenu druge nacionalnosti od navijaca Zelje i od Ivica i Amara posebno ono ko tresnja na slag

-
jovanmaksimovic
-
Kontakt:
Postao/la jovanmaksimovic » 16 apr 2013, 23:51
sta mu pridajete vaznost... napaceni lik koji ne zna ni sta pise... pustite ga... ocigledno ima problema u glavi...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
-
neo
-
Kontakt:
Daluda staticna ili dinamicna sasvim je svejedno jer tvoj davalac Internet uslugr cuva podatke o tebi 365.po zakonu. Znaci ako je tvoja ip adresa promijenjena pri svakom odgovoru ipet znaju tko si.
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
storm_raider
-
Kontakt:
Postao/la storm_raider » 16 apr 2013, 23:53
Aleksandre, tako ti Srbije banuj g.ovna.

Dinamicke IP adrese su u vlasnistvu ISP-a, prijavite budalu pa neka se zabavi sa sobom, mada mu i sada nije lako.
Zadnja izmjena:
storm_raider, dana/u 16 apr 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2013, 00:18
A gdje je tema FK Sarajevo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2013, 00:21
Devil je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
Kupio je Zeljo...

To ti lud sad? Sredi malo ovo, jesi li moderator ili ne.
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Devil je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
Kupio je Zeljo...

To ti lud sad? Sredi malo ovo, jesi li moderator ili ne.
Nit sam moderator,nit imam nameru da sredjujem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
propuh
-
Kontakt:
Boze dragi kako vam ne dosadi hajd pozitivno podbadanje i malo prcanja ali ga fakat pretjerate.
Popustite ljude malo, na ovoj temi se u zadnje vrijeme najmanje pise o onome sto bi trebalo.
De malo pitari aktivirajte temu u pravcu u kome bi trebalo, previse ovako padobranaca imate na temi.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2013, 00:29
Aha, pa haj onda jos zakuhaj malo. Nahrani ih.
-
Željooooo
-
Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:A gdje je tema FK Sarajevo?
Brate ovaj forum je davno izgubio svoj kredibilitet jer administracija ne radi svoj posao(bitniji im je kvantitet od kvaliteta tj. nek se piše samo a o cemu se piše nije važno ),dođe balavac i napiše glupost i svi ostali krenu za njim i onda procitaš tonu gluposti koji uopšte nisu vezani ta neku temu..
da ne bude off htio bih da pitam navijače Sarajeva šta bi sa onim Crnogorcem igrao je štopera cini mi se, najavljivali su ga kao extra igrača i koliko je godina potpisao Husref ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
hz033
-
Kontakt:
Ne mogu da vjerujem na šta je spao ovaj forum, da na čitavoj stranici teme FK Sarajevo čitaš svadju košpi i nekog inkognito lika oko porodice Osim

. Daj administracijo otvorite nam novu temu a ovu dajte košpama i ovim usputnim ložioničarima svakako su preopterećeni ovom temom!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
-
DANDY
-
Kontakt:
hz033 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem na šta je spao ovaj forum, da na čitavoj stranici teme FK Sarajevo čitaš svadju košpi i nekog inkognito lika oko porodice Osim

. Daj administracijo otvorite nam novu temu a ovu dajte košpama i ovim usputnim ložioničarima svakako su preopterećeni ovom temom!!!!!!!!!!!!
-6