FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
kako je samo inteligentan ovaj zrinjevac...sa kakvom lakocom napali vas dvojicu kao hepo kockice pa sad sa strane uziva i ceka nastavak javljanja ostalih ratobornih hz i lesinara...
bravo prolaznik....
bravo prolaznik....
Bilbija razvaljuje danas protiv Walesa. Odlično igra. Sretni ste što ga imate, ali teško će ostati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
kaki ste vi indijanci 

- Психијатрија
- Kontakt:
" ја & " , " $ , " овај ' - $ " , % " $ ... !!!
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
ja bih rekao da je starcevica sa tim indijanci mislio i na tebe,mozda cak i prevashodno na tebe,jer se zna da onaj ko sebe naziva lesinarom moze pisati samo na dva foruma,a ovaj nikako nije jedan od njih,znaci krsis osnovna pravila grupe pisuci na sportsport.ba o tome ko nije stao,koliko je bilo kombija i sl, a takve koji to rade u zargonu zovu indijanci...." ја & " , " $ , " овај ' - $ " , % " $ ... !!!
- Република Српска
- Kontakt:
- Психијатрија
- Kontakt:
" " ја ? ... !!! $ ствар , ? , ' " $ " " став групе , ? $ ствар ', " " $ " $ & $ , са ? " " % $ ' " / по & " ?... !!!
Dobro,izvinjavam se....nastavi opisivati detaljno dogodovstine sa gostovanja ovdje.....a po mogucnosti i najave buducih desavanja,mjesta okupljanja i sl.
- Психијатрија
- Kontakt:
? , па " ? " " , стање у " , госотвања , & је ? на " , % се све $ , поготово $ " онај &, ? ' 1000 пута ¥ $ " % " на ' ' , јер " $ $ , " - то " ...!!! " се ? , " за то сајт " ' " се са " " , " " ' о & ... !!!
-
- Kontakt:
;)dobro mislisSchlager je napisao/la:ja bih rekao da je starcevica sa tim indijanci mislio i na tebe,mozda cak i prevashodno na tebe,jer se zna da onaj ko sebe naziva lesinarom moze pisati samo na dva foruma,a ovaj nikako nije jedan od njih,znaci krsis osnovna pravila grupe pisuci na sportsport.ba o tome ko nije stao,koliko je bilo kombija i sl, a takve koji to rade u zargonu zovu indijanci...." ја & " , " $ , " овај ' - $ " , % " $ ... !!!
Nikada nisam ni slova napisao o grupi, valjda si to moga da pročitaš, naravno da imam pravo napisati svoje mišljenje o nekim stvarima, a za grupu, pa ja sam bio na osnivačkoj skupštini u dvorani mejdan, mnogi koji su sada u kopu nisu se bili ni rodili tada..." je napisao/la:? , па " ? " " , стање у " , госотвања , & је ? на " , % се све $ , поготово $ " онај &, ? ' 1000 пута ¥ $ " % " на ' ' , јер " $ $ , " - то " ...!!! " се ? , " за то сајт " ' " се са " " , " " ' о & ... !!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
& у $ " са ?. Пренос - " на ? Сарајево.
? зна " - ? $ " пренос & нета ? % &, ? - $ & ? ? " тај пренос $ твса?
" & & важна " за & " % - " пренос " а " - " $
? зна " - ? $ " пренос & нета ? % &, ? - $ & ? ? " тај пренос $ твса?
" & & важна " за & " % - " пренос " а " - " $

"" ПУТ ""
Trebalo bi biti ovdje
http://www.bhtelecom.ba/webtv_tvsa.html
Mene nesto komp i player zajebavaju pa nece da mi otvore ovaj stream,ali kod kolege mi radi normalno....probajte i javite radi li kod vas.....
Mene nesto komp i player zajebavaju pa nece da mi otvore ovaj stream,ali kod kolege mi radi normalno....probajte i javite radi li kod vas.....
- Simpatizer
- Kontakt:
Radi! Samo da nas onaj nije zajeb'o u vezi prenosa na ovom kanalu. 
Sada sam bacio pogled na pregled programa i tamo nema najave prenosa.

Sada sam bacio pogled na pregled programa i tamo nema najave prenosa.
HAJ FAJV
da...toga se i ja bojim jer ovaj momak sto mi je dao ovaj link kaze da na tom kanalu tvsa nikad u zivotu nije vidio nikakav sport....
- bistrikboy
- Kontakt:
Bio je sarajevski derbi nekoliko puta,mlada repka BiH,ateletika,trke konja dole u Butmiru,unaprijedili su svoju opremu jer sarađuju s nekom austrijskom TV a i kanton im je dodijelio 4 miliona Maraka u 2008 godini za modernizaciju ekvipmenta,sbe u svemu polako se oporavljaju jer je vecina ljudi koji su iznijeli teret u ratu presla u drzavne medije,kako radijske tako i one televizijske(a sto ih izreklamiraSchlager je napisao/la:da...toga se i ja bojim jer ovaj momak sto mi je dao ovaj link kaze da na tom kanalu tvsa nikad u zivotu nije vidio nikakav sport....

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.tvsa.ba/Schlager je napisao/la:Trebalo bi biti ovdje
Ima desno livestream.

Inače neki dan su prenosili utakmicu mlade reprezentacije, tako da priča da nema sporta pada u vodu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
јао & " '
за $ у ' не " $ - " пренос, ? $ се пута $ $ на & " " свјеже " $, & $ је & - $ - $ " & нета

за $ у ' не " $ - " пренос, ? $ се пута $ $ на & " " свјеже " $, & $ је & - $ - $ " & нета

"" ПУТ ""
Bolje ista nego nista" je napisao/la:јао & " '![]()

наравноnime_tm87 je napisao/la:Bolje ista nego nista" je napisao/la:јао & " '![]()

' $ % $ " " $ - " пренос " " &, / $ & нета него ? & $ / са " " 10 "
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.