NK Zvijezda Gradačac

ZvijezdaZ
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ZvijezdaZ » 16 apr 2013, 23:07

zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.

Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.

Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
Pratim vec dugo forum, ali nisam se registrovao do juce kad sam procitao ovaj post. Prvo i ja sam gledao taj isti pregled na TV i nisam mogao da uocim detalje koje si ti uocio, al ne kazem da nije bilo kako si ti napisao. Mene interesuje ako nije problem kako ti znas neke detalje, jer nasa raja koja je bila dole tj saka njih, nije vidjela to sto si ti, jer sam pricao sa njima pa su mi rekli svoje vidjenje utakmice. Gjde si to sjedio? I kako ti znas da Mirkovic ne smije izlazit sa linije, da mu je Muco zabranio? Da mi je znati ko si ti, neko iz kluba ili uprave? Neciji pijun ili mozda igrac ;) :) jer vidim da stajes u odbranu pojedinih ljudi.

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 16 apr 2013, 23:24

ZvijezdaZ je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.

Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.

Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
Pratim vec dugo forum, ali nisam se registrovao do juce kad sam procitao ovaj post. Prvo i ja sam gledao taj isti pregled na TV i nisam mogao da uocim detalje koje si ti uocio, al ne kazem da nije bilo kako si ti napisao. Mene interesuje ako nije problem kako ti znas neke detalje, jer nasa raja koja je bila dole tj saka njih, nije vidjela to sto si ti, jer sam pricao sa njima pa su mi rekli svoje vidjenje utakmice. Gjde si to sjedio? I kako ti znas da Mirkovic ne smije izlazit sa linije, da mu je Muco zabranio? Da mi je znati ko si ti, neko iz kluba ili uprave? Neciji pijun ili mozda igrac ;) :) jer vidim da stajes u odbranu pojedinih ljudi.
pa ocigledno ja da ovdje neki ljudi pisu sa jedinom namjerom da stvore sto negativniju atmosferu pred svaki mec, i samo se prica o nekim "manekenima" sa "najboljim kopackama", pa ja stvarno neznam sta vi hocete ljudi, pa i oni zive zvoj zivot nece se prema vasim zahtevima i zeljama ponasat, pa sta treba da izlaze kao klosari i zapusteni, neznam sta bi se u tom slucaju komentarisalo, samo se nalazi neki razlog za kritkovanje... izasli pit kafu, pa jel treba da se ubiju...rijetko se ko nadje da ih podrzi i tad kad se izgubi.

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 17 apr 2013, 00:17

Svaka cast za forumase Zvijezde,svojim kritikama ste uspjeli dovesti igrace na forum...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 apr 2013, 15:17

Sta vam je ovo hackovana stranica :?: :?: :?: :D
http://www.nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 apr 2013, 15:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta vam je ovo hackovana stranica :?: :?: :?: :D
sada je bar stranica dobra za usi... :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 apr 2013, 17:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa i koji ce nan k kada nikad nista ne pise na njoj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 apr 2013, 17:27

sta su ovi umislili da smo č.ifu-ti

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 18 apr 2013, 18:17

Kako je zavrsila danas utakmica,jel bilo raje i ako moze koja fotka
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 apr 2013, 19:25

astra1922 je napisao/la:juuuuuuuuuuuriiiiiiisssssssss :lol: zvijezda nisko pala a i mi sa njom.ja sam do sada ocekivao domace pobjede pa smo kiksali sada ocekujem poraz mozda i dobijemo
hehe astra igraj 2 na rudar,ako zvijezda izgubi makar ce ti biti drago zbog listica :)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 apr 2013, 19:47

danas sam bas bio ponosan na nas grad klub stadion navijace.dosta raje bilo bas lijep ambijent.nadam se da cemo uskoro ugostiti bar mladu reprezentaciju u nekoj prijateljskoj utakmici a sto ne i u nekoj kvalifikacijskoj,,
teren je u idealnom stanju nadam se da u subotu nasi momci mogu do pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 18 apr 2013, 20:58

slika

Evo malo i našeg travnjaka. Kako je ovaj peterac moćan nigdje zemlje, svaka čast Ćindi na održavanju.

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 18 apr 2013, 21:02

elf1 je napisao/la:Kako je zavrsila danas utakmica,jel bilo raje i ako moze koja fotka
evo koja fotka :D :D
trava je odlicna :D
slika
slika
slika
slika
slika
slika

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 18 apr 2013, 21:33

Zvijezda - Rudar Prijedor (Muamer Bureković)

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 18 apr 2013, 22:06

stvarno je danas bilo dobro i posjeta je solidna. ja mislim kada bi igrala U-21 reprezentacija da bi stadion mozda bio i pun mada ni ovo nije lose a sto se tice utakmice u subotu vakat je vise za novu pobjedu kod kuce

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 18 apr 2013, 22:16

ludinjo22 je napisao/la:stvarno je danas bilo dobro i posjeta je solidna. ja mislim kada bi igrala U-21 reprezentacija da bi stadion mozda bio i pun mada ni ovo nije lose a sto se tice utakmice u subotu vakat je vise za novu pobjedu kod kuce
u sobotu se mora pobijedit pa i na guzove
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 apr 2013, 15:29

Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu,zar nisu mogli bolji natpis staviti,aludiraju oni ovim nesto,al nebitno,zavrsit će kao i svaka ofanziva PRIJEDORČANA u Gradačcu :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 apr 2013, 16:00

Nekadašnji fudbaler Partizana
Mateja Kežman u Gradačcu gledao bh. juniore

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine u drugoj prijateljskoj utakmici sa odgovarajućom selekcijom Makedonije remizirala je odigravši 0:0.
Meč dvaju U19 selekcija koji je odigran na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu pratilo je nekoliko interesantnih lica sa fudbalske pozornice

Svakako najpoznatija faca na tribinama stadiona Zvijezde iz Gradačca bio je nekadašnji fudbaler PSV, Chelseaja, Atletico Madrida i PSG Mateja Kežman. Nekadašnji napadač reprezentacije Srbije i Crne Gore sada se bavi sportskim menadžerstvom, a utakmicu juniora BiH i Makedonije pratio je u društvu Nedžada Ibrahimpašića i Omera Joldića.

Je li se neko od imena našlo u notesu bivšeg fudbalera beogradskog Partizana nismo uspjeli saznati.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 19 apr 2013, 16:39

vatreni je napisao/la:Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu,zar nisu mogli bolji natpis staviti,aludiraju oni ovim nesto,al nebitno,zavrsit će kao i svaka ofanziva PRIJEDORČANA u Gradačcu :D
Očito je da jedini ti aludiraš na nešto,jer niko drugi to nije napisao do tebe...A šta bi trebali najaviti???Defanzivu,bunker i moliti boga da nam ove godine nedorečena ekipa Zvijezde ne da gol???? :roll: Hvala bogu da najvljujemo ofanzivu jer dolazimo da se nadigravamo i da publika u Gradačcu vidi lijepu fudbalsku predtavu,a bolji neka pobjedi.
Mens sana in corpore sano.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 apr 2013, 18:38

djoleprijedor je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu,zar nisu mogli bolji natpis staviti,aludiraju oni ovim nesto,al nebitno,zavrsit će kao i svaka ofanziva PRIJEDORČANA u Gradačcu :D
Očito je da jedini ti aludiraš na nešto,jer niko drugi to nije napisao do tebe...A šta bi trebali najaviti???Defanzivu,bunker i moliti boga da nam ove godine nedorečena ekipa Zvijezde ne da gol???? :roll: Hvala bogu da najvljujemo ofanzivu jer dolazimo da se nadigravamo i da publika u Gradačcu vidi lijepu fudbalsku predtavu,a bolji neka pobjedi.
Pa jeste ofanzivni nema sta,golova dajete jedva vise od jednog po utakmici.Uglavnom, zahvaljujući Mikiću koji daje ili asistira.Da nije njega igra bi vam bila identična Travniku,nabij gore pa sta bude....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.