zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.
Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.
Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
Pratim vec dugo forum, ali nisam se registrovao do juce kad sam procitao ovaj post. Prvo i ja sam gledao taj isti pregled na TV i nisam mogao da uocim detalje koje si ti uocio, al ne kazem da nije bilo kako si ti napisao. Mene interesuje ako nije problem kako ti znas neke detalje, jer nasa raja koja je bila dole tj saka njih, nije vidjela to sto si ti, jer sam pricao sa njima pa su mi rekli svoje vidjenje utakmice. Gjde si to sjedio? I kako ti znas da Mirkovic ne smije izlazit sa linije, da mu je Muco zabranio? Da mi je znati ko si ti, neko iz kluba ili uprave? Neciji pijun ili mozda igrac

jer vidim da stajes u odbranu pojedinih ljudi.