FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dudaluda
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:02

terabajt je napisao/la:
dudaluda je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@dudaluda, na čemu si ti daj i meni malo da dođem sebi...vidim na tebe opasno djeluje?!
Moj problem je sto znam puno i gledam na neke stvari drugacije.Dizu covjeka koji je poletio u zagrlaj srbiji a ostavio svog!!! zelju radi love trljao muda po svijetu i on sad neka faca pitam nek mi neko odgovori sta je uradio SAMO JEDNU STVAR,AL SAMO JEDNU.To je 0 od covjeka smece pravo samo sto sad balavima ispiraju mozak kao i ovi na vlasti.Isti su kao ove istocne komsije tvrdoglavi.
Kako te nisu banovali do sad :?
Nek banuju a pgotovo ovaj alexandar ceto,ja samo govorim kako je.Vi mladi ni za hljeba necete imati u zivotu.Vidite sta vam rade mazu vam oci na sve strane a niko da se zapita jel to tako.Tako vam i treba eto vam osim pa cete vidjeti zelju u europi,mozda sad nece biti 10 ili 11 komada al blizu hoce.Covjek sistemski unistava bh fudbal radi licnih intereca.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 apr 2013, 22:05

Kakvih licnih interesa 6 od mogucih 8 trofeja? Dabogda nasi radili radi licnih interesa. SVABO JE ZA BEOGRAD OTISAO MNOGO PRIJE RATA. p.s. Volim sarajevo vise od svega ali me sramota ovakvih komentara.

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:11

FCS je napisao/la:Kakvih licnih interesa 6 od mogucih 8 trofeja? Dabogda nasi radili radi licnih interesa. SVABO JE ZA BEOGRAD OTISAO MNOGO PRIJE RATA.
Jes u BiH!!!!!!Ako vas samo titule u ovakoj ligi interesuju to je dobro,a europa?????Tu se sve vidi po 10-ak komada svake godine.Meni da je stari ja bih uzeo vrbanjusu i isto ucinio.Amar prava debilcina vidi mu se po faci,vidis kad mu babo u nekoj ligi sredi onda njega voda kao cuku,al bog kaznjava kad tad...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 apr 2013, 22:14

dudaluda je napisao/la:
FCS je napisao/la:Kakvih licnih interesa 6 od mogucih 8 trofeja? Dabogda nasi radili radi licnih interesa. SVABO JE ZA BEOGRAD OTISAO MNOGO PRIJE RATA.
Jes u BiH!!!!!!Ako vas samo titule u ovakoj ligi interesuju to je dobro,a europa?????Tu se sve vidi po 10-ak komada svake godine.Meni da je stari ja bih uzeo vrbanjusu i isto ucinio.Amar prava debilcina vidi mu se po faci,vidis kad mu babo u nekoj ligi sredi onda njega voda kao cuku,al bog kaznjava kad tad...
Auu dobar sta dobar odlican :lol: i to covjek ima takav nik da nepismen moze provalit ko je i za koga navija :lol:
I da sebi za pravo da nekom nesto pametuje e muko moja!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 16 apr 2013, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 apr 2013, 22:14

Odakle ovaj tornjak siđe? Čuj aleksandar četo. :oops: Ovaj lik garantovano nije knjige pročitao, al' ono kvota 1,01 sigurica.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 apr 2013, 22:15

Ti baš kontaš da se ovaj moderator zove Aleksandar ? :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: trebo bi ti kod hodže da ti istjera zlo a utjera dobro ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:15

dudaluda je napisao/la:
Jos jednu i necu vise ide svakako ban.Ponavljam Ivica je nula od covjeka samo treba malo mozga upaliti i sve ce se sloziti sto ocigledno mnogi nemaju u ovoj drzavi.NEK MI SAMO NEKO KAZE JEDNU STVAR PO CEMU JE LEGENDA SAMO JEDNU.Osim ove foluske sa paltinijem ili ti kako ga zovu PLATIMI.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2013, 22:16

Da se seniori hoće malo ugledati na ovu djecu....da bar bude po 1-0.. :? :?

Uspješan vikend za naše kadete i juniore.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/uspjes ... uniore/979" onclick="window.open(this.href);return false;

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 apr 2013, 22:16

dudaluda je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@dudaluda, na čemu si ti daj i meni malo da dođem sebi...vidim na tebe opasno djeluje?!
Moj problem je sto znam puno i gledam na neke stvari drugacije.Dizu covjeka koji je poletio u zagrlaj srbiji a ostavio svog!!! zelju radi love trljao muda po svijetu i on sad neka faca pitam nek mi neko odgovori sta je uradio SAMO JEDNU STVAR,AL SAMO JEDNU.To je 0 od covjeka smece pravo samo sto sad balavima ispiraju mozak kao i ovi na vlasti.Isti su kao ove istocne komsije tvrdoglavi.
Ti si dijete ali bas bukvalno smatram da si dijete od max 17god. Taj covjek kojeg pljujes je ako nista drugo u sred Beograda rekao da napusta Jugoslovensku repku zbog onoga sto se desava u Sarajevu. Taj covjek je pomogao da se repka ne izbaci iz kvalifikacija.. Za mene dosta a za tebe dokaz da si se previse zalijepio na ovu novu furku po carsiji "tata Osim ovo tata osim ono".. Njegovim povratkom i jos nekih ljudi napokon imamo barem za 50% bolje sudjenje nego prije toga. Krajnje je vrijeme da prestanete dusu grijesit takvim komentarima jer su totalno bespotrebni.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 16 apr 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 16 apr 2013, 22:41

DUDALUDA POLIŽI NAM MUDA

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:44

plavi100 je napisao/la:DUDALUDA POLIŽI NAM MUDA
JEADN RAZLOG???????????????NEMA GA neko vam je rekao legenda i ovce kazu legenda al zasto?????????????Tako vam je i u drzavi ko stoke u toru.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 apr 2013, 22:45

dudaluda je napisao/la:
Ovo je vjerovatno isti decko sto je banovan neki dan ovo ono "slagirani" i tako to...majmune gdje ti je Husref igrao? Hoces i njega pljuvati?hoces i ,a njega reci da nije legenda?
Amare hvala ti...

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:46

Ti si dijete ali bas bukvalno smatram da si dijete od max 17god. Taj covjek kojeg pljujes je ako nista drugo u sred Beograda rekao da napusta Jugoslovensku repku zbog onoga sto se desava u Sarajevu. Taj covjek je pomogao da se repka ne izbaci iz kvalifikacija.. Za mene dosta a za tebe dokaz da si se previse zalijepio na ovu novu furku po carsiji "tata Osim ovo tata osim ono".. Njegovim povratkom i jos nekih ljudi napokon imamo barem za 50% bolje sudjenje nego prije toga. Krajnje je vrijeme da prestanete dusu grijesit takvim komentarima jer su totalno bespotrebni.[/quote]
Nije on spasio repku nego je sve platinijeva "zasluga"on je samo piun,a sudjenje kako kome.a za tvoju informaciju o Osimu koliko znas.Od 1991. do 1992. godine paralelno sa reprezentacijom Jugoslavije vodi beogradski FK Partizan sa kojim 1992. godine osvaja "Kup Jugoslavije".Toliko o njemu i jos da se ne zaboravi da je i kao igrac bio kaznjen za namjestanje utakmica.SAMO JEDAN JEDINI RAZLOG ZASTO JE LEGENDA????????????????????????????Pa niko nema odgovor ako uopste znas sta je legenda,samo ti je neko rekao Osim legenda al zasto??????????JEDAN RAZLOG.

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 22:48

zeljo4life je napisao/la:
dudaluda je napisao/la:
Ovo je vjerovatno isti decko sto je banovan neki dan ovo ono "slagirani" i tako to...majmune gdje ti je Husref igrao? Hoces i njega pljuvati?hoces i ,a njega reci da nije legenda?
SAMO JEDAN RAZLOG ZA STA JE OSIM LEGENDA.samo jedan nema gaaaaaaaaaaaaaaa.TIP JE KRIMINALAC HTJELI VI TO IL NE.Jednom je odrapio kaznu,pa ga je bog kaznio,pa ce valjda opet kazna za namjestanje.Pocinilac se u 90%slucajeva vraca svom poslu

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 16 apr 2013, 22:49

dudaluda je napisao/la:
plavi100 je napisao/la:DUDALUDA POLIŽI NAM MUDA
JEADN RAZLOG???????????????NEMA GA neko vam je rekao legenda i ovce kazu legenda al zasto?????????????Tako vam je i u drzavi ko stoke u toru.
Jedan razlog zašto su pape i hase legende ,niko nezna ali su jednostavno legende

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 16 apr 2013, 22:57

dudaluda kako je bilo na zmbt?

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 16 apr 2013, 22:58

kazu je napisao/la:dudaluda kako je bilo na zmbt?
namjestio Osim žiri nije pobijedio njegov idol ljubi kadra

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2013, 22:59

Ovo je onaj što je banovan prije par dana. Unikatan stil pisanja i nivo pismenosti su ga odali.

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 23:00

plavi100 je napisao/la:
kazu je napisao/la:dudaluda kako je bilo na zmbt?
namjestio Osim žiri nije pobijedio njegov idol ljubi kadra
SAMO JEDAN RAZLOG NA NA NA DA OVCE MOGU DA IZADJU IZ STADA NAANAN AL NJEGA NEMA,AL NJEGA NEMA.....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 apr 2013, 23:01

DukeOfWellington je napisao/la:Ovo je onaj što je banovan prije par dana. Unikatan stil pisanja i nivo pismenosti su ga odali.
Dugo je izdržo, evo haman sat vremena divlja ovuda.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera i 57 gostiju.