Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ribery ima jos par njih iz schalkea koje nisi nabrojao a koji su ogromni talenti ...marvin friedrich desni bek I axel borgmann koji je I prosle sezone kad smo osvojili u 19 ligu bio jedan od kljucnih igraca a I ove je... Inace lijevi bek I ja ga vidim u prvom timu sljedece godine ...treba dodati da je pocesto trenirao sa prvim timom ove sezone...harder je povrijedzen nadam se da nije nista ozbiljno...sto se tice ostalih supertalenata da napomenem da se doofmundov marvin duksch oporavio od povrede I da sada igra za njihov drugi tim uglavnom kao zamjena ..rani khedira je standaedan u drugom timu sttuta I realno je da igra za prvi tim sljedece godine...
HSV nema šta tražiti u Europi jer njih bi u ovom trenutku pocjepao i GOŠK.KSIVLE je napisao/la:Navijam za Freiburg da uđe u finale kupa i tako otvori šansu Gladbachu/HSV-u. Oni su ionako već 5. sigurni Bundesligaš za Europu dogodine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A bazirao sam se na pojedince, ima ih toliko da bi tesko citava ova strana bila dovoljna.Mali Dudziak iz BVB-a i Tah obećavaju, ali su mladi i biće na sceni i sljedeće sezone u ovom uzrastu.Ja već duze vrijeme tvrdim da Schalke ima uz Barselonu najači omladinski pogon i da im se još dugo niko neće pribliziti.Draxler je početak onog što Schalke nudi. Ne treba zaboraviti da je i Ozil bio član istog pogona, Schalke ima predsipozicije da stigne BVB i Bayern, ali dug je prevelik teret za razvoj ovog kluba.gruezi je napisao/la:Ribery ima jos par njih iz schalkea koje nisi nabrojao a koji su ogromni talenti ...marvin friedrich desni bek I axel borgmann koji je I prosle sezone kad smo osvojili u 19 ligu bio jedan od kljucnih igraca a I ove je... Inace lijevi bek I ja ga vidim u prvom timu sljedece godine ...treba dodati da je pocesto trenirao sa prvim timom ove sezone...harder je povrijedzen nadam se da nije nista ozbiljno...sto se tice ostalih supertalenata da napomenem da se doofmundov marvin duksch oporavio od povrede I da sada igra za njihov drugi tim uglavnom kao zamjena ..rani khedira je standaedan u drugom timu sttuta I realno je da igra za prvi tim sljedece godine...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ma odigrat će oni dobro u Evropi ako se kvalifikuju, siguran sam da bi prošli grupnu fazu, ustabili bi se do tad. HSV nikad nije zakazao u Evropi. A Freiburg je talašika za Evrope, al et ako se plasiraju nek probaju, možda i preguraju taj prvi krug nekako...Saurman je napisao/la:
HSV nema šta tražiti u Europi jer njih bi u ovom trenutku pocjepao i GOŠK.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Imaju oni finu ekipu, samo ih treba bolje posložiti i pojačat na par deficitarnih pozicija. I kuda će Freiburg ili Stuttgart napravit više u Europi. Ako ništa, nek HSV diže vlastiti koeficijent, jer oni imaju kakvu-takvu perspektivu za ustaliti se.Saurman je napisao/la: HSV nema šta tražiti u Europi jer njih bi u ovom trenutku pocjepao i GOŠK.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
effe_sa je napisao/la:Ma odigrat će oni dobro u Evropi ako se kvalifikuju, siguran sam da bi prošli grupnu fazu, ustabili bi se do tad. HSV nikad nije zakazao u Evropi. A Freiburg je talašika za Evrope, al et ako se plasiraju nek probaju, možda i preguraju taj prvi krug nekako...Saurman je napisao/la:
HSV nema šta tražiti u Europi jer njih bi u ovom trenutku pocjepao i GOŠK.
Ukoliko ne dovedu par kvalitetnih igrača a tu mislim na one koji nisu posudbe iz drugih timova, onda bi možda i mogli očekivati dobar nastup u EL.
Fraiburg jest talašika i napraviće ono što i Mainz.Ja se nadam da će Švabe preko Kupa izboriti Europu.
KSIVLE je napisao/la:
Imaju oni finu ekipu, samo ih treba bolje posložiti i pojačat na par deficitarnih pozicija. I kuda će Freiburg ili Stuttgart napravit više u Europi. Ako ništa, nek HSV diže vlastiti koeficijent, jer oni imaju kakvu-takvu perspektivu za ustaliti se.
Labadia i društvo jednostavno ne mogu ponoviti ovako lošu sezonu, ne znam kako stoje sa financijama al' 2-3 igrača bi ovu ekipu gurnuli u borbu za pozicije koje vode u Europu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Stuttgart će u finale i tako gurnuti korak dalje od Evrope odron poput HSV-a, a koliko je to šupački klub pokazuje i licemjerstvo njihovih navijača i igrača.
Nakon loših rezultata priča se kako Finku Evropu niko nije nametnuo,
a kao neuspjeh se smatra što je čovjek odavno-odavno osigurao sredinu tabele, i još se pritom nalazi samo bod od Evrope.
Ovakav mentalni sklop teško da ćete negdje naći, a za njihovo dobro sezona u Cvajti je neminovnost,
protjerivanje Arnesena i antitalenata koje je sa sobom doveo,
a Fink je jedina svijetla tačka, jer s onakvom skupinom hamala osvojiti ovaj broj bodova nije za šalu.
S druge strane Gladbach je odigrao loše za razliku od prošle sezone,
ali kad pogledamo ko ih je napustio, trojica igrača koji su ponajbolji u prve 3 ekipe,
e onda i ovaj njihov rezultat posebno dolazi do izražaja, kao i veličina Favrea.
A da je taj Xhaka bar malo nečeg pokazao sigurno da bi bili u igri za LP,
Xhaka je najveći krivac za njihovu poziciju, jer kada neko od kojeg imaš toliko očekivanja na najvažnijoj poziciji u timu zakaže nemaš se čemu puno nadati, ali ipak su odigrali solidnu sezonu, i pored Freiburga su za mene prvi pik što se tiče pozicija za Evropu.
Pokazali su da napreduju, da njihova politika ima glavu i rep,
a Stuttgart će naredne godine biti još bolji, tačnije oni za mene po kvaliteti imaju 5.ekipu lige,
a skauting i omladinski pogon su na odličnom nivou.
Recimo evo ovaj Maxim koji je za običnu siću pristigao pokazuje jednu nevjerovatnu lepezu kvalitetnih poteza,
igra pravog pleja, odlično su popunjeni na svim pozicijama, a čak se odlazak Tascija neće ni najmanje osjetiti,
jer su iz vlastitog pogona već afirmisali visokog crnju Ridigera.
Frankfurt i Mainz su daleko od forme, kao i Hannover:
Bayern, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Freiburg, Gladbach, Stuttgart,
ovo je najbolje što bi se moglo izvući.
Nakon loših rezultata priča se kako Finku Evropu niko nije nametnuo,

a kao neuspjeh se smatra što je čovjek odavno-odavno osigurao sredinu tabele, i još se pritom nalazi samo bod od Evrope.
Ovakav mentalni sklop teško da ćete negdje naći, a za njihovo dobro sezona u Cvajti je neminovnost,
protjerivanje Arnesena i antitalenata koje je sa sobom doveo,
a Fink je jedina svijetla tačka, jer s onakvom skupinom hamala osvojiti ovaj broj bodova nije za šalu.
S druge strane Gladbach je odigrao loše za razliku od prošle sezone,
ali kad pogledamo ko ih je napustio, trojica igrača koji su ponajbolji u prve 3 ekipe,
e onda i ovaj njihov rezultat posebno dolazi do izražaja, kao i veličina Favrea.
A da je taj Xhaka bar malo nečeg pokazao sigurno da bi bili u igri za LP,
Xhaka je najveći krivac za njihovu poziciju, jer kada neko od kojeg imaš toliko očekivanja na najvažnijoj poziciji u timu zakaže nemaš se čemu puno nadati, ali ipak su odigrali solidnu sezonu, i pored Freiburga su za mene prvi pik što se tiče pozicija za Evropu.
Pokazali su da napreduju, da njihova politika ima glavu i rep,
a Stuttgart će naredne godine biti još bolji, tačnije oni za mene po kvaliteti imaju 5.ekipu lige,
a skauting i omladinski pogon su na odličnom nivou.
Recimo evo ovaj Maxim koji je za običnu siću pristigao pokazuje jednu nevjerovatnu lepezu kvalitetnih poteza,
igra pravog pleja, odlično su popunjeni na svim pozicijama, a čak se odlazak Tascija neće ni najmanje osjetiti,
jer su iz vlastitog pogona već afirmisali visokog crnju Ridigera.
Frankfurt i Mainz su daleko od forme, kao i Hannover:
Bayern, Dortmund, Leverkusen, Schalke, Freiburg, Gladbach, Stuttgart,
ovo je najbolje što bi se moglo izvući.
Klare ti si žešći kritičar HSV-a od amera.
Nije to uopće na papiru loša ekipa:
- Adler: ponajbolji golman u BL i član Elfa
- Westermann; član Elfa
- Jansen; jedan od boljih ljevaka u BL, na širem Jogijevu spisku
- Jiraček; Česi ga lani izabrali za svog najboljeg igrača uz Cecha
- Badelj; jesenas vrlo dobar, reprezentativac Hrvatske
- Aogo; vrlo dobar univerzalac; donedavni član Elfa
- van der Vaart; odličan igrač, van Gaalov starter
- Son; ove se sezone posve afirmirao, zanimljiv ponajboljim Premierligašima
- Rudnevs; iako tehnički limitiran, po statističkom učinku sasvim dobar
- Beister; lani najbolji igrač Cvajte
Sasvim fina ekipica koju bi bolji trener vodio i do boljeg rezultata.

Nije to uopće na papiru loša ekipa:
- Adler: ponajbolji golman u BL i član Elfa
- Westermann; član Elfa
- Jansen; jedan od boljih ljevaka u BL, na širem Jogijevu spisku
- Jiraček; Česi ga lani izabrali za svog najboljeg igrača uz Cecha
- Badelj; jesenas vrlo dobar, reprezentativac Hrvatske
- Aogo; vrlo dobar univerzalac; donedavni član Elfa
- van der Vaart; odličan igrač, van Gaalov starter
- Son; ove se sezone posve afirmirao, zanimljiv ponajboljim Premierligašima
- Rudnevs; iako tehnički limitiran, po statističkom učinku sasvim dobar
- Beister; lani najbolji igrač Cvajte
Sasvim fina ekipica koju bi bolji trener vodio i do boljeg rezultata.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-Diekemeier najgori bek lige, defanzivno nula čista
-Manciene i Bruma nisu za ovaj nivo, najlošiji stoperi što hode ligom.
-Rajković još gori
-Rincon i Arslan obični kepečasti prgavci, veze s loptom nemaju.
-Beister i Lam kojekakavi talenti, niđe veze s vezom.
-Rudnevs obični gico, koji prgavošću nešto namjerava da postigne.
Dodajmo tu otpisane Iličivića, Berga i Salu, i šta nam ostane?
Ostane nekolicina fudbalera sa imenom, fudbalera koji škode, svojim imenima guraju ovog HSV-a gdje im nije mjesto.
Kupovina Vaarta je bio jedan od najgorih poteza što su se mogli dogoditi,
em što su otišli novci koji bi u bankrot bacili ovaj klub
,
em što taj lik nije za njihovog standarda, niti ambicija, čisto pišanje uz vjetar.
Oni se trebaju spustiti na nivo na kojem je Dortmund donedavno bio, a onda s jakim temeljima kuću graditi,
oni šta rade je ništa drugo do zidanje na truhlim temeljima, od tog koristi nema,
a kad će to psihe shvatiti ostaje da se vidi.
-Manciene i Bruma nisu za ovaj nivo, najlošiji stoperi što hode ligom.
-Rajković još gori
-Rincon i Arslan obični kepečasti prgavci, veze s loptom nemaju.
-Beister i Lam kojekakavi talenti, niđe veze s vezom.
-Rudnevs obični gico, koji prgavošću nešto namjerava da postigne.
Dodajmo tu otpisane Iličivića, Berga i Salu, i šta nam ostane?

Ostane nekolicina fudbalera sa imenom, fudbalera koji škode, svojim imenima guraju ovog HSV-a gdje im nije mjesto.
Kupovina Vaarta je bio jedan od najgorih poteza što su se mogli dogoditi,
em što su otišli novci koji bi u bankrot bacili ovaj klub

em što taj lik nije za njihovog standarda, niti ambicija, čisto pišanje uz vjetar.
Oni se trebaju spustiti na nivo na kojem je Dortmund donedavno bio, a onda s jakim temeljima kuću graditi,
oni šta rade je ništa drugo do zidanje na truhlim temeljima, od tog koristi nema,
a kad će to psihe shvatiti ostaje da se vidi.
A dobro, možda si i u pravu što se tiče ove paralele sa Dortmundom, ali ovo što je pošlo za rukom Dortmundu se baš ne dešava često. I ne moš reći da imaju slabiji kadar od Freiburga (limitirana momčad iz koje odlični trener izvlači više od maksimuma) ili Stuttgarta u kojem igraju škart-igrači tipa Niedermeier, Boka, Sakai, Molinaro, Hajnal, Traore... Po meni HSV ima neki solidan kostur ekipe, ima tradiciju, ima iskustvo igranja u Europi, a očito ima i ambiciju. Zbog svega toga bih radije da oni budu nagrađeni sa plasmanom u EL nego mrtvi Stuttgart.
Stuttgart ima bolju ekipu, i to će ti većina i potvrditi,
u Stuttgartu nemaš neku aman slabu poziciju, a pritom je još širina kvalitetnijih igrača neuporedivo veća.
Oni su za mene u ligi No.5, a onda možeš dalje vrstati Wolfsburg, Gladbach, HSV, Werder, Hannover.
HSV ima uslove za rast, nisu oni neki Freiburg, Mainz..., samo treba prvo kvalitetne temelje postaviti,
a kada to urade oni su u stanju svake godine po 15 mil. min u ekipu upumpati,
to je bogata sredina, klub sa tradicijom i vjernim navijačima.
A ovo što rade je pokušaj preko noći.
E ne ide to tako.
A iako su igrački možda ispred Gladbacha, prednost dajem Fohlenima baš zbog toga što izlijevaju kvalitetan temelj,
a HSV je i sad u ruševini,
u Stuttgartu nemaš neku aman slabu poziciju, a pritom je još širina kvalitetnijih igrača neuporedivo veća.
Oni su za mene u ligi No.5, a onda možeš dalje vrstati Wolfsburg, Gladbach, HSV, Werder, Hannover.
HSV ima uslove za rast, nisu oni neki Freiburg, Mainz..., samo treba prvo kvalitetne temelje postaviti,
a kada to urade oni su u stanju svake godine po 15 mil. min u ekipu upumpati,
to je bogata sredina, klub sa tradicijom i vjernim navijačima.
A ovo što rade je pokušaj preko noći.
E ne ide to tako.
A iako su igrački možda ispred Gladbacha, prednost dajem Fohlenima baš zbog toga što izlijevaju kvalitetan temelj,
a HSV je i sad u ruševini,
Ako ćemo pojedinačno...
Adler > Ulreich
Diekmeier = Sakai
Westermann < Tasci
Mancienne = Niedermeier
Jansen > Boka
Skjelbred = Kvist
Badelj = Gentner
Aogo > Traore
van der Vaart > Harnik
Son > Okazaki
Rudnevs < Ibišević
Ukupno bi to bilo 7:4 za HSV
Treneri i klupe su tu negdi.
Doduše, pošto su protiv Dortmunda odigrali 2 dosta dobre utakmice možda sam ja pod krivim dojmom.
Adler > Ulreich
Diekmeier = Sakai
Westermann < Tasci
Mancienne = Niedermeier
Jansen > Boka
Skjelbred = Kvist
Badelj = Gentner
Aogo > Traore
van der Vaart > Harnik
Son > Okazaki
Rudnevs < Ibišević
Ukupno bi to bilo 7:4 za HSV
Treneri i klupe su tu negdi.
Doduše, pošto su protiv Dortmunda odigrali 2 dosta dobre utakmice možda sam ja pod krivim dojmom.
Dortmund-ov put se ne moze primjeniti u Hamburgu iz razloga sto je Hamburg glavni grad Njemacke kada su mediji u pitanju. HSV-u je dovoljan jedan potez da uradi i odmah ce biti konkurentan Bayern-u i BVB-u, a taj je da fudbalski dio ekipe izdvoji od ostatka kluba, jer bi tada Nadzorni odbor sacinjavali ljudi koji bi u klub donosili novac - nesto slicno kao Telecom, Audi i Adidas u Bayernu.
Ovako CCFH kojeg sacinjavaju oko 500-tinjak navijaca drzi klub kao taoce i postavljanjem svojih ljudi nedopustaju da se desi to izdvajanje - dok je ostatku navijaca mrsko i tesko doci na skupstinu kluba i podrzati taj prijedlog.
@ Klare
zamolio bih te samo da mi odgovoris na dva pitanja ? Ima li Fürth jacu ekipu od HSV-a i snosi li po tebi Fink odredjenu krivicu za debakl protiv Bayerna i ako snosi sta je po tebi pogresno uradio ?
Ovako CCFH kojeg sacinjavaju oko 500-tinjak navijaca drzi klub kao taoce i postavljanjem svojih ljudi nedopustaju da se desi to izdvajanje - dok je ostatku navijaca mrsko i tesko doci na skupstinu kluba i podrzati taj prijedlog.
@ Klare
zamolio bih te samo da mi odgovoris na dva pitanja ? Ima li Fürth jacu ekipu od HSV-a i snosi li po tebi Fink odredjenu krivicu za debakl protiv Bayerna i ako snosi sta je po tebi pogresno uradio ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa jašta si drugo,možda sam ja pod krivim dojmom.
a čim sam vidio da ponajboljeg beka lige ravnaš sa Dikmajerom dalje me nije zanimalo, vjeruj mi.

A kako 7:4 kad ih je polovica (neopravdano)izjednačena?

Ma bez ikakve sumnje je Stuttgart dosta kvalitetniji, i s tim završavam,
a uvijek će biti onih što (neopravdano

Edit:
@amerosm,
kod 9:2 krivice naravno da ima trener, pa makar se i o Veležu radilo.
Ali manje-više to je jedna utakmica i osim rezultata za pamćenje

a u globalu gledano Fink je najzaslužniji za ovakvo bodovno stanje.
Sa takvim igračima i u takvom okruženju je skoro nemoguće raditi,
a čovjek je već premašio ono što su mu zacrtali,
izuzev ako mu gadovi Evropu na dnevni red nisu stavili.

Već sam rekao šta je ovom klubu potrebno za pravi put,
a na to o Firtu ne trebam odgovarati, jer da si bolje čitao vidio bi da sam vas strpao u grupu 6-10.

A šta još imam da odgovorim

-Početniče, slobodno ću reći.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 apr 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sakai??? Pa nije mi zasad zapeo za oko. Doduše nisam ih previše ni gledao, a i ono što sam gledao su bili inferiorni protivniku (Bayern, Dortmund, Lazio, zadnje kolo u skupini EL).Klare je napisao/la:Pa jašta si drugo,
a čim sam vidio da ponajboljeg beka lige ravnaš sa Dikmajerom dalje me nije zanimalo, vjeruj mi.![]()
Izjadnačeno = pola boda svakome.Klare je napisao/la:A kako 7:4 kad ih je polovica (neopravdano)izjednačena?

Nek tablica na kraju kaže.Klare je napisao/la:Ma bez ikakve sumnje je Stuttgart dosta kvalitetniji, i s tim završavam,
a uvijek će biti onih što (neopravdano)drugačije misle.

E šta da ti kažem, malac je prefinjeni bek, ko to prati zna se o čemu pričam, u Ligi je TOP 5, aKSIVLE je napisao/la:Sakai???
onda ti vjerovatno nisi primjetio ni Kvista...,
a još kad bih ti o bilderima pričao nigdje tu kraja ne bi bilo.

-
- Kontakt:
Meni je nekako najviše imponirao Traore kod švaba ove sezone. Ako nastavi ovakvim tempom napredovati bit će klasa sigurno. Žao mi je Didavia, mnogo je obećavao al mu ozljede ne daju disati.
Sakai, Kvist, Rudiger i Maxim su ok igrači, mladi sa dosta potencijala. Meni su nekako HsV i Stuttgart tu negdje po kadru, ali ih po mom skromnom mišljenju jebu treneri ponajviše, jer za mene ni Fink ni Bruno nisu dovoljni kapaciteti za ove klubove.
Sakai, Kvist, Rudiger i Maxim su ok igrači, mladi sa dosta potencijala. Meni su nekako HsV i Stuttgart tu negdje po kadru, ali ih po mom skromnom mišljenju jebu treneri ponajviše, jer za mene ni Fink ni Bruno nisu dovoljni kapaciteti za ove klubove.
Agieren statt reagieren
Ne zanima me puno sto su Stutgart i HSV podbacili u ovoj sezoni, svakako bih zeleo pre njih da vidim i LE nego Ajntraht ili Frajburg.Drugi ce najverovatnije kako god da okrenes da se plasiraju i to pre svega zato sto konkurencija igra ispod svojih ocekivanja.Svi koji su ispod njih do desetog mesta su odigrali ispod svojih ocekivanja i osvojili su skroman broj bodova.HSV bi trebao sa formacijom iz proslog kola da pokusa i u narednim utakmicama, ako im to ne uspe trebaju da menjaju trenera.Stvarno je sramotno kada na papiru imas peti tim lige, a ekipe poput Ajntrahta i Frajburga su ispred tebe.Gladbah tesko da ce moci sta da napravi posto imaju ne bas tako lak raspored+u poslednjem kolu im gostuje Bajern.Sutra da saznamo pobednika drugog polufinala, pa da vise raspravljamo o mestima za Evropu.Meni je bitno da ako Stutgart prodje, HSV kako zna i ume da zavrsi ispred Ajntrahta koje bas ne gotivim.Stavise zelim im da se sto pre raspadnu, jer nisu oni ekipa koja moze nesto da napravi u dugom roku.Toliko se trudis svih ovih godina da zaradis jedno mesto u Evropi, da bi ti to mesto kasnije zauzeo neki Frajburg ili Ajntraht.
Po meni je HSV za nijansu bolji od Stutgarta, imaju vise igraca koji mogu da rese utakmicu dok kod Stutgarta sve se svodi na Traorea i Ibisevica.Harnik je bas slab u ovoj sezoni.Odbrana HSV-a je podbacila u drugom delu sezone sto je po meni isto malo cudno posto su u tom segmentu bili medju najboljima u prvom delu sezone.A Stutgart bas zbog slabe odbrane se nalazi tu gde je.A ni u napadu ne stoje Bog zna sta bolje.

Po meni je HSV za nijansu bolji od Stutgarta, imaju vise igraca koji mogu da rese utakmicu dok kod Stutgarta sve se svodi na Traorea i Ibisevica.Harnik je bas slab u ovoj sezoni.Odbrana HSV-a je podbacila u drugom delu sezone sto je po meni isto malo cudno posto su u tom segmentu bili medju najboljima u prvom delu sezone.A Stutgart bas zbog slabe odbrane se nalazi tu gde je.A ni u napadu ne stoje Bog zna sta bolje.
Sakai je 3 najbolji desni bek u Bundesligi 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da je on medju 5 desnih bekova a nikako medju prva tri.Neutral je napisao/la:Sakai je 3 najbolji desni bek u Bundesligi
Lahm, Piszczek i Jung su ipak kvalitetniji od Japanca, pa cak i jedan Uchida kao i Carvajal bi se tu mogli svrstati.
Zaboravio sam Rafinhu, koji bi igrao u prvoj postavi u bilo kom klubu osim u Bayernu i BvB-u.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.