Nije, kreten mu dao drugi žuti, što je za svaku osudu!zeljo4life je napisao/la:**** te,ja bi se zakleo da je dobio direktan crvenidiego_TM je napisao/la:Koliko znam on ce dobiti samo jednu utakmicu kao i jamak obzirom da nije dobio direktan crveni vec drugi zutizubanovic89 je napisao/la:A koliko je dobio igrač zrinjskog za zolin lom? Nigdje ga.!??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne, nego bi četvrti išao u slučaju da pobjednik kupa ne osvoji prvenstvo. Ukoliko pobjednik kupa osvoji i prvenstvo, onda u EL ide finalista, s tim da gubi pol poziciju u odnosu na drugoplasiranog u prvenstvu. Osvajač kupa inače ide u drugo pretkolo (još ovu sezonu, za slijedeću smo izgubili tu privilegiju), a finalista to prepušta drugoplasiranom u prvenstvu i ide u prvo pretkolo.dino lj je napisao/la:Raja ovo procitah na sp..tin.ba,zar je se nije spominjalo da u Evropu moze ici samo pobjednik kupa a ako isti klub uzme oba trofeja da ide cetvtoplasirani iz prvenstva,ako je ovo dole tacno onda Siroki ima dobar razlog da zapne protiv komsija.
Mnogi su mišljenja da je 22. kolo riješilo i nedoumice u borbi za naslov prvaka, jer su nakon novog kiksa Sarajeva i oni optimističniji navijači Bordo momčadi izgubili nade da će se titula nakon šest godina čekanja vratiti na Koševo.
Ukratko, ostalo je još vidjeti tko će biti četvrti putnik na međunarodnu scenu, jer su Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg praktički sigurni. Sarajevski rivali su europsku vizu izvadili odavno, dok su izgledi Širokog Brijega znatno narasli epilogom polufinala Kupa, s obzirom da će klub s Pecare Europu izboriti čak i u slučaju da ne osvoji ovo natjecanje, budući da je njihov protivnik u finalu Željezničar, odnosno klub koji će gotovo sigurno obraniti naslov prvaka.
Ne mogu da vjerujem da je drugi žuti, i ja sam mislio da je crveni. Treba ga poslat' u kantonalnu ligu, što se mene tiče.
Ferplejko je napisao/la:Pa zbog cega je Vasilic dobio 2 utakmice, napravio najbezbolniji moguci start i dobijo je crvrni jer je bio zadnji igrac odbrane, a ne zbo ostrog starta. Pa to je kod Uefa i fife i u svakoj normalnoj drzavi 1 utakmica suspenzije.
Koji krreettteni sjede u toj komisiji ? Znaju li ona smisao kaznjavanja ?

Stvarno ne mogu da vjerujem

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Najava u režiji Adija Sarajlića:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ps. biće ih još...
" onclick="window.open(this.href);return false;
ps. biće ih još...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Robija, robija tri komada dobija. 

Ja svom nebi dao Amar samo radi one spodobe.Pa organizuje kakvu akciju da covjeku kupimo ogledalo da se malo pogleda fuj na sta lici.Jos kad onu zvaku pocne zvanjati pred kamerama odvratno do daske.
Budita malo realni,ja sam protiv grubih startova i obaveznog kaznjavanja istih na duze vrijeme,al covjek stvarno nije imao namjeru.To sto je ispala takva povreda je slucajnost i nemoze se covjek kaznjavati radi povreda kakva je nastala.TheGreatest10 je napisao/la:Ništa me više ne može iznenaditi od ovog cirkusa od saveza!
dudaluda je napisao/la:Ja svom nebi dao Amar samo radi one spodobe.Pa organizuje kakvu akciju da covjeku kupimo ogledalo da se malo pogleda fuj na sta lici.Jos kad onu zvaku pocne zvanjati pred kamerama odvratno do daske.

ZELJEZNICAR 1921!
hoce bekric, a najvjerovatnije i svrakaadilbeg je napisao/la:hoce li bekric i svraka bit na raspolaganju za subotu?
Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.
to bi znacilo hodzic na klupu mada je decko dokazao svoj talenatamko21 je napisao/la:hoce bekric, a najvjerovatnije i svrakaadilbeg je napisao/la:hoce li bekric i svraka bit na raspolaganju za subotu?
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
DAJ NE LUPAJ ! cuj derbi nema takmicarskog duha !plavi100 je napisao/la:Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.

Željeznicar za život cijeli !
nisi skontala šta je htio reći...likusa je napisao/la:DAJ NE LUPAJ ! cuj derbi nema takmicarskog duha !plavi100 je napisao/la:Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.svako bi sve dao za pobjedu na derbiju
DRUG NEBI TI PUNCA
skontala sam ja dobro..reci da derbi nema takmicarski duh je glupostbagrcavi je napisao/la:nisi skontala šta je htio reći...likusa je napisao/la:DAJ NE LUPAJ ! cuj derbi nema takmicarskog duha !plavi100 je napisao/la:Trebalo bih za iduću sezonu tražiti da se derbi igra oko 5.kola jer ovako drugi derbi u sezoni nije interesantan nema takmičarskog duha.svako bi sve dao za pobjedu na derbiju

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prosle godine derbi je samo bio stvar procedure, izgleda da ce i ove. Ovo je razlog zasto covjek govori ovo za derbi @likuso. 

da niji sestra husrefa musemića ,šala malabagrcavi je napisao/la:izgleda da ti fakat kontanje nije jača strana...
jel to najbolje što si mogao skontati ili ? opet ponavljam reci da derbi nema takmicarski duh je glupostbagrcavi je napisao/la:izgleda da ti fakat kontanje nije jača strana...

MOJ POST BILO KAKVOG SADRŽAJA TI NE DAJE PRAVO NA VRIJEDJANJE !
nsite upravu kako ce derbi biti pro forme ? jeste on stvar procedure al poraz na derbiju nije stvar procedure ako se razumijemo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.