Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BeyKopites
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BeyKopites » 16 apr 2013, 13:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretan rođendan velikom Rafi Benitezu. :D

slika
Pridružujem se čestitkama :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 16 apr 2013, 13:40

http://www.thisisanfield.com/2013/04/fr ... he-future/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mnogo istine u ovome ;)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 apr 2013, 13:57

Sinoć sam baš oko 21:00 gledao ovaj meč, iz dosade, i nisam ovo primjetio. :D

Lijepo!

slika

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 apr 2013, 15:40

Izgleda da je Eriksen naš :D

http://www.caughtoffside.com/2013/04/16 ... n-eriksen/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 apr 2013, 18:09

Daleko je to od dogovorenog kad se uzme u obzir da ga traži većina top klubova,bez obzira što je odbio produžiti ugovorčić Ajaks će natezati da izvuče koju kintu više sto je normala,mislim da taj transfer neće ići ispod 15,16 mil funti...jedino ako ynwa Agger to sve malo pogura :mrgreen: .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2013, 18:39

Liverpool je spreman ponuditi 20 € mil za Eriksena ali posao mu mogu pokvariti ostali klubovi kao što su Man Utd,Tottenham i Arsenal koji su takođe pokazali interesovanje za Danca.

Alternative za mr.Tika Taka su Mkhitaryan i Ben Arfa. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 apr 2013, 18:44

Ako Eriksen ima zelju da dodje u Liverpool i ako mu je to prvi izbor,ostali interesi padaju u vodu...

Cisto sumnjam da ima istine kad je Ben Arfa u pitanju,svaku sezonu covjek dobije neku tezu povredu,vise je sjedio nego sto je igrao....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 apr 2013, 19:10

http://sportsport.ba/ino_fudbal/eriksen ... ana/102870" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)

Sturidge 12 m :
Coutinho 8.5 m : = Carroll
Ericsen 12.5 m :

BR!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2013, 19:17

Ja još ne mogu vjerovati medijima, al nadam se da je to što pišu istina :D
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 apr 2013, 19:44

Sahin 4;
Allen 15;
Borini 11;
Assaidi 2.

Bellamy free. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 apr 2013, 19:50

Jao kako će biti predobro ovo 12.5 mil za Eriksena, naravno ako je istinito :mrgreen: Nešto mi je ovo predobro da bi bilo istinito, al' cijena je samo takva ;)

Rodgers radi sjajan posao i nakon nekoliko polu-promašenih transfera sada već dovodi i povezuje se s igračima koji zaista mogu doprinijeti Liverpoolu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2013, 20:27

Još ima šanse za plasman u LP :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 apr 2013, 21:32

Glasajte za kapitena :

http://www1.skysports.com/pfa/28802/854 ... en-Gerrard" onclick="window.open(this.href);return false;

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 apr 2013, 21:35

moglo bi se ovako probat odigrat protiv chelsea
slika
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 16 apr 2013, 22:42

Kad pogledam komšije kako borbeno i požrtvovano igraju onda bi stvarno bilo nepošteno da nekim čudom završimo ispred njih ove sezone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 apr 2013, 01:15

Naši su zainteresovani za dovođenje Alexa Mccartyija, golmana Readinga koji je branio sve moguće i nemoguće u zadnjoj utakmici protiv Liverpoola.
03.12.1989., 1,93 cm, mislim da bi bio idealan treći golman u klubu.

"I remember when they bought the team, (owner) John (W. Henry) made a comment in the media: We don't want to just build a team to win but to keep winning. To do that you have to have a number of world-class players on your team," Ayre told Sports Illustrated.
"To play at the highest level in the Premier League and European soccer, you need players like Luis and Steven Gerrard on your team. So the last thing in our mind is selling Luis Suarez. He's not for sale. It's not something we're interested in."

The impact of Suarez - who is the leading scorer in the Premier League with 22 goals - and January recruits Philippe Coutinho and Daniel Sturridge has given Liverpool hope of returning to the Champions League in the coming years.
Despite questions being raised about the amount of money spent to recruit Andy Carroll, Jordan Henderson and Joe Allen in recent seasons, Ayre believes a shift in scouting methods has benefited the Reds.

"We were very pleased with the most recent window in January with Philippe Coutinho and Daniel Sturridge," Ayre added. "It's a combination of skills and people and processes that bring us to what we're trying to achieve.
I think the fundamental shift particularly around player acquisitions and disposals was that we took the view that it needs to be more of a science. Your biggest expenditure line can't be the whim of any individual.
It's a combination of old-school scouting and watching players - and that's Brendan [Rodgers], his assistants, our scouts - with statistical analysis of players across Europe and the rest of the world.
I think we've had relatively good success since we deployed that methodology. We're getting better all the time. Just as you think our football is getting better, our transfer activity is getting better.
"
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2013, 11:22

kako svi zaborave da je dalglish doveo i suareza i enriquea itd... kod nas raja samo lose pamti... rodgersa treba podrzati jest da nije napravio neki pomak al nije trebalo previse ni ocekivati, al ne mora valjda jedini nacin da se podrzi neko biti pljuvanje onog ko je prije njega bio tu.
neznanje nikako ne moze biti izgovor jer danas su sve informacije dostupne i lako se moze sve provjeriti pa je ocigledno da su neki ljudi pljuvaci jer ne mogu drugacije.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 apr 2013, 12:06

Ja sam samo napisao da smo tri zvijeri dobili za pare koje smo dali samo za Carrolla. To što su ga Kenny i Comolli preplatili me najmanje zanima, meni ni iz džepa ni u džep. Naveo sam to kao činjenicu da se sada pametnije troše pare, ko to ne vidi ili je lud ili ne želi da vidi. Allen i Borini su igrači koji su tu tek jednu godinu, sljedeće sezone ćemo vidjeti jesu li oni parmaci ili će se desiti nešto slično sa Hendersonom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2013, 12:39

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam samo napisao da smo tri zvijeri dobili za pare koje smo dali samo za Carrolla. To što su ga Kenny i Comolli preplatili me najmanje zanima, meni ni iz džepa ni u džep. Naveo sam to kao činjenicu da se sada pametnije troše pare, ko to ne vidi ili je lud ili ne želi da vidi. Allen i Borini su igrači koji su tu tek jednu godinu, sljedeće sezone ćemo vidjeti jesu li oni parmaci ili će se desiti nešto slično sa Hendersonom.
nisam na tebe ni mislio, ne znam sta ti je ja kad god nesto ruzno napisem ti se pronađeš :D
meni je i downing sasvim ok ove sezone a i on je preplacen.... realno rijetko kojeg igraca smo doveli za normalnu cijenu al treba biti strpljiv ne moze se svaki igrac odma uklopiti i meni je zao sto raja nije ispostovala kinga i igrace koje je on doveo ni jedan postotak od ove podrske koju rodgers ima.

objasnjenje za one koji ne kontaju jos jednom nisam za otkaz rodgersu.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 apr 2013, 14:52

Sreća pa imam Feru na ignore listi tako da ne znam kako on nije za otpuštanje Rodgersa. :mrgreen:

Ayr o proširenju Anfielda:
"In order to extend Anfield, we need to acquire a bunch of privately-owned property around the stadium," he said. "We're making really good progress with that.
We have a meeting coming up in the next few weeks with the city council and ourselves and stakeholders. We said some months back it would take several months to improve that property acquisition situation. We're definitely on target so far.
The No. 1 priority is to stay at Anfield, but there are two or three hoops to go through. The first is property acquisition, the second will be planning and the third will be to build the thing. I would guess our next announcement on it will come sometime in May or June.
"

"We've always said the preference was to stay at Anfield. It's the heart of the football club.
I remember the first time John and Tom came to look at Liverpool before they bought it. I was the person showing them around. When we went into Anfield, John said to me: 'This is like Fenway. It's the same feeling. Why would we want to build a new stadium?
'"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.