FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve 3 vodeće ekipe imaju jako teška gostovanja.
Mnogo će profitirati ekipa koja eventualno slavi u gostima uz neuspjehe druga dva rivala.
Mnogo će profitirati ekipa koja eventualno slavi u gostima uz neuspjehe druga dva rivala.
tuzlanska Sloboda
Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ? 

Prije kad počnemo gubit samo čuješ gasiii reflektoreeeCoraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?

Zadnja izmjena: djulba, dana/u 16 apr 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jasta da sam pozelio. Samo mislim da nisu vise u funkciji. Ima li neko kakvu informaciju o stanju reflektora, tj. dovodnih el.instalacija? Mislim zbog izgradnje sjevera da nije nesto otpojeno?Coraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
u timu 21 kola nogometne lige federacij bih iz slobode kapiten crnogorac i mali salihovic, svaka cast momci, samo naprijed...
Sto ne bi radili, zadnji put su upaljeni kad je bio onaj neki koncert.Probisvjet je napisao/la:Jasta da sam pozelio. Samo mislim da nisu vise u funkciji. Ima li neko kakvu informaciju o stanju reflektora, tj. dovodnih el.instalacija? Mislim zbog izgradnje sjevera da nije nesto otpojeno?Coraco je napisao/la:Jel 'ko od vas poželio noćne utakmice, pod reflektorima ?
Reflektori su skupi za održavanje, to je bar svima jasno. Trebaju ogromne količine struje, a i nema smisla igrati utakmicu u noćnom terminu u Federalnoj ligi. Moram priznat' da sam ih i ja poželio noćne termine i utakmice pod svjetlima reflektora, al' nije realno u ovom trenutku. Da se mi najprije vratimo u PL i završe stadion, pa će bit' i reflektora.
Imam osjećaj da možemo od X u Mostaru. Vrlo je bitno da se ne izgubi na Rodoču.
Imam osjećaj da možemo od X u Mostaru. Vrlo je bitno da se ne izgubi na Rodoču.

Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Možete do bodova dole, sutra Mramor dobijete u prijateljskoj utakmici i puni samopouzdanja za Mostar i utakmicu u nedjelju dole.......harry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()

igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()

Sloboda Tuzla
Hodzic je najveca prednost Sparsafukaratz je napisao/la:igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?a Adnanu Hodzicu **** mater!!!!

ma jaran mi se javio na kraju 1 cetvrtine kaze da smo taraba. reko sam mu zove samo ako i kad preokrenemoharry_90 je napisao/la:Hodzic je najveca prednost Sparsafukaratz je napisao/la:igra okk danas i ljudi nas pravo deruharry_90 je napisao/la:Imam neki dobar osjecaj da cemo se vratit sa 3 boda iz ovog meca,al necu puno da se nadam,mogu se zeznuti![]()
Jel danas OKK Sloboda igra protiv Sparsa ?a Adnanu Hodzicu **** mater!!!!
znas li rezultat mozda?

Sloboda Tuzla
40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Glupanfukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.

- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Imali negdje neki tekstualni prijenos?fukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
Nema nigdje nego nam momci iz Udruzenja navijaca koji su trenutno na utakmici u Vogoscoj javljaju rezultatZeljoHercegovina je napisao/la:Imali negdje neki tekstualni prijenos?fukara87 je napisao/la:40 - 33 poluvrijeme, Latifagic imao sut da smanji na -5 i profula, nema on veze o kosarci.
Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
Pobjeci ce oni nama ne brinem se ja..koliko je sad,valjda je pocela zadnja cetvrtina?fukara87 je napisao/la:Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
61-49 bilo na kraju 3 cetvrtine, Mislim da smo izgubili ovu utakmicuharry_90 je napisao/la:Pobjeci ce oni nama ne brinem se ja..koliko je sad,valjda je pocela zadnja cetvrtina?fukara87 je napisao/la:Rezultat u 26 minuti glasi 46-44 za domacina. Idemo Sloboda
Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutno
djaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.