FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 16 apr 2013, 14:49

ipetm je napisao/la:Posjeta će biti iznad prosječna... :D :D
Kada je interes za ovu utakmicu u pitanju, ako je suditi po ovim koje ja poznajem, a bili su samo na par utakmica ove sezone, posjeta bi mogla biti najveća do sada ove sezone!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 apr 2013, 14:52

AnelZ je napisao/la:
ennis je napisao/la:Ima li gdje prosjek posjeta na stadionima dosad u ova 22 kola.
posto sam imao puno obaveza do sada kako zbog fakulteta, tako i zbog obaveza prema drugim organizacijama nisam vodio nikako nakon 16. kola. No posto je posjetu najlakse uraditi, veceras najkasnije cu objaviti podatke o prosjecnoj posjeti u prva 22. kola, a ostale podatke pri zavrsetku :)
Cekamo te,bice zanimljivo vidjeti nas prosjek posle Celika a posebno posle derbija.Lose je to ove sezone al eto popravicemo se aBd
SLOBODA NAVIJAČIMA

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 16 apr 2013, 14:54

raja, samo "radite". ne mozemo zabiti gol, nismo u upravi, ne dajemo velike pare, ali mozemo raditi na povecanju posjete. ja sam uspio trojicu nagovoriti (jedan koji nije isao vec 2 sezone, jedan od prve polusezone i jedan koji ide jednom godisnje). nadam se dobroj igri, jer im tvrdim da ce tako biti, to mi je glavni argument!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 16 apr 2013, 15:05

ipetm je napisao/la:Posjeta će biti iznad prosječna... :D :D
ja isto tako imam neki osjecaj da ce biti jedna lijepa noc u dolini cupova samo treba nafurati raju jer **** nije dovoljan malo su dosadili raji bolje da je bilo manje epizoda ali nema veze nego bi dobro bilo ponovo onasj autobus kroz grad malo dici atmosferu

AMAR AMAR OSIM OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 16 apr 2013, 15:08

A LICNO CU KUPITI 4 KARTE KAKO BI POMOGAO KLUBU I POCIJEPAT CU IH JER IMAM GODISNJU.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 apr 2013, 15:10

CARSON je napisao/la:A LICNO CU KUPITI 4 KARTE KAKO BI POMOGAO KLUBU I POCIJEPAT CU IH JER IMAM GODISNJU.
Evo i ja ću!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 apr 2013, 15:19

Uzmite i ponudite karte momcima koji nemaju, a ne to kenjanje pocijepat cu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 apr 2013, 15:19

Željo TV – 42. emisija
„ŽELJO JE INSTITUCIJA KOJA NEMA PROBLEMA SA PRESUDOM SEJDIĆ-FINCI“

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 16 apr 2013, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 16 apr 2013, 15:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmite i ponudite karte momcima koji nemaju, a ne to kenjanje pocijepat cu...
samo cijepanje dolazi u obzir niko me ne moze ubjediti da nema para za karte

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 apr 2013, 15:31

CARSON je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmite i ponudite karte momcima koji nemaju, a ne to kenjanje pocijepat cu...
Malo je reci da sam 100% siguran da ti ocima neces vidjet niti kartu niti Grbavicu .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 16 apr 2013, 15:33

Dizite atmosferu,dizite,trebat ce vam :lol: Stiže stoka zenička 8-)
❶❾❽❽

CARSON

Post Postao/la CARSON » 16 apr 2013, 15:39

Jel ti to meni govoris ?

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 16 apr 2013, 15:40

ma stipu tenzije, strogo na Grbavicu SVI!
1921

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 apr 2013, 15:42

BeastZE je napisao/la:Dizite atmosferu,dizite,trebat ce vam :lol: Stiže stoka zenička 8-)
Cuj "stoka zenicka"?!?! ne kontam...
Amare hvala ti...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 apr 2013, 15:49

zeljo4life je napisao/la:
BeastZE je napisao/la:Dizite atmosferu,dizite,trebat ce vam :lol: Stiže stoka zenička 8-)
Cuj "stoka zenicka"?!?! ne kontam...
ne znaju sta ce vise pa sami sebe poceli vrijedjati :lol:
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 16 apr 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 apr 2013, 16:00

CARSON je napisao/la:
Ljudi nemaju novca za hljeba danas i tebe niko ne moze ubjediti da nema para za karte? Samo cijepaj onda, samo bahato, tvoj je novac. Ako i kupim kartu, necu cijepati, dacu nekom od ovih klinaca sto traze one sibicanere da kupe za 2 km karte za koje ni ne mogu uci. Par zadnjih puta je nesto od te djece vraceno. Oni odvajaju od velike uzine da skupe koju marku za kartu.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 16 apr 2013, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 apr 2013, 16:04

"Čekam da taj Željo dođe na Tušanj"
http://druga.tv/info/13964

O čemu ovaj priča???

Ne znam jeste li već polemisali na ovu temu ali ja sam tek maloprije vidio ovaj članak. U videu govori kako su fol oni kada je bila reintegracija Grbavice poslali "Traktor Engleske trave" :!: :?: :?: :?:

Mame mi laže, bio sam na toj prvoj utakmici protiv Sarajeva (sa mnom i preko 20.000 svjedoka) kada je Grbavica osposobljena za odigravanje utakmica a i među prvim na stadionu poslije reintegracije. Lično znam kakav je teren bio na dan reintegracije i na dan utakmice.

Na dan reintegracije Grbavice teren je izgledao kao nekakva livada, a trava je bila duga preko pola metra, onako položena i suha kao da je neko sijeno naslagao po terenu. Na terenu su bilie 2-3 lopte ali nismo smjeli da ih uzmemo s obzirom da je bilo rizično zbog mina. Teren je bio šaren (zeleno-žuti) jer je veći dio stadiona sunce ispržilo travu do zemlje s obzirom da se godinama nije kvasio teren.

Na dan utkmice teren je bio identičan (onako šaren, samo što je bio očišćen od mina i pokošen) što se može vidjeti na ovoj slici koja dokazuje da na teren nije postavljena nikakva nova trava.

slika

U videu još pominje kako su fol oni nešto nudli Želji da proda utakmicu da Sloboda ne ispadne, na šta Amar nije pristao... Sve u svemu, sve laž do laži... ccc

P. S. Izvinjavam se što sam postavio članak sa drugog portala. Želio sam samo da lakše objasnim o čemu se radi.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 16 apr 2013, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 apr 2013, 16:12

CARSON je napisao/la:
care ima raje koja nemaju za kifle,a kamoli za karte.Ako si vec nanijetio da pomognes klubu i da kupis te 4 karte koje ti ne trebaju,otidji u udruzenje i neka ti nadju 4 momka koji bi voljeli na tekmu,a ne mogu sebi priustiti,oa im pokloni te 4 karte.Zaradit ces odmah dupli sevap.Normalno ima i onih sminkercica koji bi mogu kupiti kartu,ali im je zao,pa se svercaju da udju na stadion.Ali vjeruj mi vise je ovih koji bi isli ali ne mogu.

Ali opet novac je tvoj i radi sta hoces sa njeg.Ja znam sta bi ja uradio.pozz
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 apr 2013, 16:24

TMovac je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
care ima raje koja nemaju za kifle,a kamoli za karte.Ako si vec nanijetio da pomognes klubu i da kupis te 4 karte koje ti ne trebaju,otidji u udruzenje i neka ti nadju 4 momka koji bi voljeli na tekmu,a ne mogu sebi priustiti,oa im pokloni te 4 karte.Zaradit ces odmah dupli sevap.Normalno ima i onih sminkercica koji bi mogu kupiti kartu,ali im je zao,pa se svercaju da udju na stadion.Ali vjeruj mi vise je ovih koji bi isli ali ne mogu.

Ali opet novac je tvoj i radi sta hoces sa njeg.Ja znam sta bi ja uradio.pozz
I ti se raspravljas sa svakakvim tipovima. Kao prvo nece kupiti 4 karte nego se pravi dasa i vrijeda one koji nemaju para za tekme. Ne treba biti smetljar u zivotu.

SVI NA GRBAVICU !!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 apr 2013, 16:29

Ja sam bio ironičan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”