evo video kad je taj gif u pitanjuTrequartista je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
evo video kad je taj gif u pitanjuTrequartista je napisao/la:
nikad nisam zivio u Sloveniji,,a jbg ko je znao da ce bit 15 igraca vani,,jbg nismo mogli ni 5x zaredom ubacit trio u napadu Cassano,Palacio,Milito,,dok su bili svi ok i prisli smo vam,,eh sad ne moze niko protiv povreda i sudija jbg,,Stramu necu nikad pljuvati jer je protiv svih velikih klubova odlicno odigrao i kad nije imao igrace uvijek je nesto izmislio,,Inter je izgubio trecu poziciju sa malim klubovima a ne velikim dovoljno pomenuti 2x protiv Siene,2x Atalante i vec tako bi bili skoro drugi a ne treci,,a sad sto nas iebu i sto nemamo srece sa povredama to je drugo,,ja kolko znam u 2 utakmice nijednom nas niste dominirali,,u Torinu su vas rasuli i vas i 5 sudija a u Milanu ste imali 2 suta i 2 gola + jos jednog sudiju,,ali tu vas ne krivim nego ove komsije nam jer se njima navlaci evo 10 utakmica,,MrMuscle je napisao/la:Ma kako se ne sjecam....Pogba je napisao/la:
@Arogantni, sjećaš li se citata i smajlija, -10 u decembru, to neki citati, a bilo -9 mislim, a sada ide preko 30?!![]()
Citatori su bili uvijek uvazeni delegati sanjingr i onaj Slovenec iz Gorice...![]()
ne mogu se sjetiti nicka, ma onaj sto ne ispunjava oklade...
![]()
Ma meni je jos urezano u sjecanje ono njihovo:
''Ranocchia, najbolji stoper Serie A''- Kloc ni u nasoj Ligi ne bi bio najbolji, Kerla je dominantniji...
''Guarin je velika igracina koja bi u Juvetu igrala sigurno u prvih 11''- Na kraju se ispostavi da je dobro sto ga ne dovedesmo, vec sto smo Pelada doveli...
''Strama dr. fudbala''- Sad mu psuju sve zivo i ismijavaju ga, joj kako su ocajni, tacno mi ih je ponekad zao, al' samo malkice....
I tako tih jos mnogo, nije da ih nije bilo....
Treba malo tih citata potraziti...
Ima ima, naravnoramiral je napisao/la:Oho ima još nove braće...![]()
Brate ''meći'' ovaj potpis koji svi imamo... jeste da ćeš ga brzo mijenjati aBd ali šta je tu je...
Dobrodošao u ''chopor's den''![]()
![]()
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Već sam pisao, mislim da će na kraju preći kod nas, htio to neko ili ne, u vrhu kluba ga žele.EnzoFerrari je napisao/la:Raiola se salio, al mozda na ljeto ispadne da nije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.