FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 16 apr 2013, 10:47

HzBvB je napisao/la: Njooonjooo a nije Bayern bolji od Man tih godina !!!
:lol: :lol:

Ono kad dodju ljudi na temu tvog omiljenog kluba koji nisu pogledali ni jedne utakmice tog kluba cijele sezone i pocnu pametovati o taktici i sta Bayern moze,a sta ne moze.

Niko ne spominje Gomezov gol Nurnbergu :D
Ja se ne sjecam kad je taj zadnji put "pocistio" loptu u mrezu.Sad sve lafo ili s igracem na ledjima,ili trojicu izbaci,ili glavom s 11 metara,ufur'o se nesto :mrgreen:
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2013, 11:01

Nadam se da večeras neće biti problema sa vukovima, očekujem uvjerljivu pobjedu i plasman sa stilom u finale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 apr 2013, 11:06

Evo pisu se bajke o nekim peticam i tako tim varijantama koje su moguce u 0,001% protiv Barcelone.No dobro je uvidjeti da ste velike optimiste.Naravno uz to ste i nastrojeni podcjenjivacki prema Barceloni ali eto treba vas pustiti do utakmice da uzivate , a ko ce biti bolji saznat cemo.

Bayern je u boljoj formi od Barcelone a Barcelona je najbolja ekipa ikada to je valjda jasno i pticama na grani ;)
Finale prije finala , utakmica koja ce nam dati odgovore da li je Barcelona miljama iznad ostalih i u ovako losoj formi i sa malih milion povreda i problema ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2013, 11:11

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 54785.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ga još jedan u nizu Viktor Fischer.Naši skauti ga gledali za vikend. Mislim da bi nam dobrodošao

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2013, 11:13

Čitam na TZ-u lafo smo zainteresovani za onog panja iz Arsenala Koscielnya. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2013, 11:16

Saurman je napisao/la:Čitam na TZ-u lafo smo zainteresovani za onog panja iz Arsenala Koscielnya. :mrgreen:
Vidio i nemogu vjerovati :mrgreen:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 apr 2013, 11:31

Dobar dan momci, imam jednu molbu.

Dajte mi molim vas link gdje mogu skinuti utakmice protiv Juventusa i Nurnberga. Tekmu protiv Juventusa sam gledao do našeg gola a dalje nisam pa bih volio pogledati to sve još jednom a tekmu protiv Nurnberga nisam gledao. :oops:

Danas očekujem pobjedu iako neće biti lako.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 16 apr 2013, 11:38

Stefan Effenberg je napisao/la:Dobar dan momci, imam jednu molbu.

Dajte mi molim vas link gdje mogu skinuti utakmice protiv Juventusa i Nurnberga. Tekmu protiv Juventusa sam gledao do našeg gola a dalje nisam pa bih volio pogledati to sve još jednom a tekmu protiv Nurnberga nisam gledao. :oops:

Evo Juve http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 apr 2013, 11:47

Niti jedna prognoza da će neko nekog nakantat u duelu Bayern-Barca nije realna. Ja očekujem knap duel, knap rezultate, izuzev ako se dese nepredviđene stvari na terenu. Ja vjerujem u pobjedu Bayerna u prvom susretu, samo što nisam siguran da možemo se sačuvat da ne primimo gol, ali svaka pobjeda je po meni zadovoljavajuća jer pametnom igrom možemo ga uvalit na Nou campu. S nulom odigrat kući , ne primit ga nikako, bilo bi idealno naravno i drastično povećalo šanse za prolaz dalje. Jedna stvar je još bitna, ko prvi povede u ovom duelu, to će biti za njega nevjerovatno bitno, možda i presudno. Zato se nadam da Bayo neće otići u zaostatak, jer onda bi to bio ogroman posao pred ekipom da se tu vrati.....Većinu drugi stvari o ovom duelu sam pisao, tako da sad nema se tu nešto puno novo reći. Jedino što će se o postavci igre i taktikama diskutovat, a to više pred samu utakmicu.

Sad se treba okrenut večerašnjoj utakmici, gdje priželjkujem i vjerujem u uvjerljivu pobjedu. Potrošit malo snage i živaca na ovaj susret bilo bi idealno. Nekako Vukovi jesu solidna ekipa, ali oni nemaju baš prava sredstva da se odupru Bayernu. Jedino se mogu nadat jako lošoj večeri naše ekipe i perfektnoj svojoj večeri, tad bi ko mogli se nečemu nadat. A ja se nadam da će naši igrači biti na visini zadatka i od početka zapet. Fenomenalna je to onda stvar ako budemo nadomak i drugog trofeja. Svi vjerujemo u osvajanje Kupa, ali neće on sam od sebe doći....Tako da se nadam ozbiljnosti ekipe...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 apr 2013, 11:55

Bilall je napisao/la:

Evo Juve http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast majstore, puno ti hvala!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 apr 2013, 12:04

Ja znam da je ovo forum, odnosno mjesto gdje ljudi iznose svoja mišljenja, komentare i diskutuju o njima.
Tako je bilo prije više od 2000 godina u Rimu, tako je i danas.
I što više čitam komentare ovog romaria, sve više mislim da bi ovakve u tom periodu objesili ili zapalili na sred trga.

Ali da se vratimo Bayernu.
Večeras nas čeka tekma sa Vukovima u okviru DFB kupa.
Nadam se da će večeras nastupiti opet Gomez, čisto da se još više uigra sa ekipom.
Boateng i Muller imaju malih problema sa povredama, ali nisu upitni.
Ribery ima crveni karton i nema pravo nastupa.

Očekujem pobjedu i prolaz u finale.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 apr 2013, 12:10

Bilall je napisao/la:

a evo i ove druge:

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... pr-13-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 apr 2013, 12:14

4-0 veceras.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 apr 2013, 12:34

Pale_Companion je napisao/la:
Bilall je napisao/la:

a evo i ove druge:

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... pr-13-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Puno ti hvala!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 apr 2013, 12:38

NYKnicks Fan je napisao/la:4-0 veceras.
Bilo kakva pobjeda bez puno umaranja,i nedaj boze povreda,samo da prodjemo :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 apr 2013, 12:38

'Vako je to bilo prosle sezone
slika
Ove ce biti sad malo drugacije... Ustvari, bice ovako isto 3 min poslije sudijinog zvuka i sa 3 lopte u njihovoj mrezi :-)
Sent from my Philips Smart TV.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 apr 2013, 12:50

Tada su zamijenili dresove i tako je ostalo :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

UltraTz
Kontakt:

Post Postao/la UltraTz » 16 apr 2013, 13:00

ceze je napisao/la:Tada su zamijenili dresove i tako je ostalo :D
:lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 apr 2013, 13:20

U NAJKRITIČNIJEM TRENUTKU MOG ŽIVOTA, JA DOBIM MUTAVI POSO, TZV. ŠLJAKU KOJU ĆU MORATI RADITI MJESEC DANA! ZNAČI NE STALAN POSAO NEGO GHNOOOJ!!!! ALI MORAM GA ODRADITI.

IMAM KARTU ZA BARCELONU, KOJU TREBAM PLATITI 91 EURO, TE MI JE PRIJEVOZ PLAĆEN, ZNAČI JOŠ SPAVANJE I IZJEDANJE KONZERVI.

ALI JE PROBLEM U TOME ŠTO NE ZNAM DA LI MOGU TA DVA DANA BITI SLOBODAN!!!!!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 apr 2013, 14:34

slika

Odlazak Mariana se sve vise spominje u zadnje vrijeme,s obzirom na cinjenicu da grije klupu ovakav razvoj situacije je sasvim ocekivan,mogli bi klepit za Gomonju 20-25 mil. i dovesti Isca sto je po meni sasvim realno ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.