Moze, ako si Srbijanac.Sapunaru28 je napisao/la:Mozel jos igrat za nas?KOLASINAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
steta sto ne igra za nas momak rastura u italiju ko seo u njemacku
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Iskreno, moze li Ljajic prebaciti da igra za Zmajevi?harishp je napisao/la:Moze, ako si Srbijanac.Sapunaru28 je napisao/la:Mozel jos igrat za nas?KOLASINAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Dosao je sebi kada je bilo previse kasno.Goalgetter je napisao/la:Nemoze.
alomerovic
kolasinac
ljajic
alivodic
potencijalni igraci
kolasinac
ljajic
alivodic
potencijalni igraci
Laljic ne moze igrati za BiH.KOLASINAC je napisao/la:alomerovic
kolasinac
ljajic
alivodic
potencijalni igraci
shandrlike-tandrlike
Said je definitivno igrač koji treba biti u kadru i današnje repke. Mi nemamo driblera poput njega koji može napraviti razliku u utakmici. Taj lik je sa 15 kila viška bio tri klase iznad svih igrača u premier ligi a još sad kad su ga stesali ne liči više fizički na igrača iz Sarajeva. DInamo je prava opcija, klub skojim će igrati bar grupnu fazu LP i po meni bolji od pola veznjaka koji se danas pozivaju a la Svraka, Sesar, Ibricic itd.
hajd razumijem za ovu dvojicu al kako je od ibricica bolji to mi ne ide u glavu?mo-bih je napisao/la:Said je definitivno igrač koji treba biti u kadru i današnje repke. Mi nemamo driblera poput njega koji može napraviti razliku u utakmici. Taj lik je sa 15 kila viška bio tri klase iznad svih igrača u premier ligi a još sad kad su ga stesali ne liči više fizički na igrača iz Sarajeva. DInamo je prava opcija, klub skojim će igrati bar grupnu fazu LP i po meni bolji od pola veznjaka koji se danas pozivaju a la Svraka, Sesar, Ibricic itd.
to isto da kazes da je samir iz dinama bolji od pjanica
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa bas za tu dvojicu ti ne treba ic u glavu, pozicije im ni slicne..ciza je napisao/la:hajd razumijem za ovu dvojicu al kako je od ibricica bolji to mi ne ide u glavu?mo-bih je napisao/la:Said je definitivno igrač koji treba biti u kadru i današnje repke. Mi nemamo driblera poput njega koji može napraviti razliku u utakmici. Taj lik je sa 15 kila viška bio tri klase iznad svih igrača u premier ligi a još sad kad su ga stesali ne liči više fizički na igrača iz Sarajeva. DInamo je prava opcija, klub skojim će igrati bar grupnu fazu LP i po meni bolji od pola veznjaka koji se danas pozivaju a la Svraka, Sesar, Ibricic itd.
to isto da kazes da je samir iz dinama bolji od pjanica
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zaboravio sam navesti da je bolji i od Avdije
Ibričić mi je uvijek bio drag igrač dok ga je naša šira javnost pljuvala jer nije igrao toliko loše.. ali generalno nema nekog kontinuiteta u zadnje vrijeme a niti talenta kao što to ima Said. Jednu utakmicu igra super u drugoj ga nema nigdje.. pratite malo turski ligu.
Said da je imao išta u glavi sad bi bio standardan u top 5 bundes ligi ali čudo je balkanski mentalitet. Nadam se da će ovu šansu iskoristiti i pokazati svoj talenat.
Preoručio bih vam da pročitate intervju u današnjim Sportskim Novostima sa Šukerom koji je oduševljen Saidom i njegovim potezima...
Ibričić mi je uvijek bio drag igrač dok ga je naša šira javnost pljuvala jer nije igrao toliko loše.. ali generalno nema nekog kontinuiteta u zadnje vrijeme a niti talenta kao što to ima Said. Jednu utakmicu igra super u drugoj ga nema nigdje.. pratite malo turski ligu.
Said da je imao išta u glavi sad bi bio standardan u top 5 bundes ligi ali čudo je balkanski mentalitet. Nadam se da će ovu šansu iskoristiti i pokazati svoj talenat.
Preoručio bih vam da pročitate intervju u današnjim Sportskim Novostima sa Šukerom koji je oduševljen Saidom i njegovim potezima...
kontinuitet? druze ako pratis znao bi da ibricic igra svakau utakmicu, izuztke povrede i kartona,rijetko odigra svih 90 minuta ali je starter i igra 70 tak minuta, husejnovic u 4 mjeseca ima 70 minuta ukupno, ali eto izgleda je gol protiv zapresica ima vecu tezinu nego golovi galatasarayu,govorimo o igracima 24 + godina a ne o talentima od 17.18 godina,s obzirom na renome lige,klubova u kojim igraju sve je na strani ibricicamo-bih je napisao/la:Zaboravio sam navesti da je bolji i od Avdije![]()
a ovo DA JE IMAO U GLAVI bio bi.... sta bi bilo da je bilo itd itd...
da je obratno i da Said igra u ovom turskom klubu vec bi ga s mesijem usporedjivali
Igrao za njihove mlade i A selekcije.Sapunaru28 je napisao/la:Mozel jos igrat za nas?KOLASINAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tako da nema šanse.
Ali da nije nastupio za Srbiju, kako bi igrao za nas ?
Rodjen u Srbiji, nije dana živio u BiH.
Jedino ako su mu roditelji ili nane (bake) ili djedovi rodjeni u BiH, u sto cisto sumnjam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma nema uopste potrebe porediti Ibricica i Saida, oni se dosta razlikuju kao igraci.ciza je napisao/la:kontinuitet? druze ako pratis znao bi da ibricic igra svakau utakmicu, izuztke povrede i kartona,rijetko odigra svih 90 minuta ali je starter i igra 70 tak minuta, husejnovic u 4 mjeseca ima 70 minuta ukupno, ali eto izgleda je gol protiv zapresica ima vecu tezinu nego golovi galatasarayu,govorimo o igracima 24 + godina a ne o talentima od 17.18 godina,s obzirom na renome lige,klubova u kojim igraju sve je na strani ibricicamo-bih je napisao/la:Zaboravio sam navesti da je bolji i od Avdije![]()
a ovo DA JE IMAO U GLAVI bio bi.... sta bi bilo da je bilo itd itd...
da je obratno i da Said igra u ovom turskom klubu vec bi ga s mesijem usporedjivali
Said je dosao sa viskom kila u Dinamo, sta si ocekivao, da ce ga odmah gurnuti u prvu postavu? Njegova minutaza nema sta da iznenadjuje, sa njim se radi planski i minute mu se daju postepeno. On je sada vec u solidnoj formi, a dovoljno mu je bilo 45 minuta da pokaze da zna s loptom.
Naravno da nema aduta da se kaze da je Said u ovom trenutku ispred Ibricica. No ja vjerujem da bi Said mogao napraviti i bolju karijeru od Senijada ako ne bude vise cirkusao.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rodjen je u dobar SFRJ tako da je mogao izabrati i Sloveniju ako je to htioceze je napisao/la: Igrao za njihove mlade i A selekcije.
Tako da nema šanse.
Ali da nije nastupio za Srbiju, kako bi igrao za nas ?
Jedino ako su mu roditelji ili nane (bake) ili djedovi rodjeni u BiH, u sto cisto sumnjam.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
da je imo 1% želje, mogo je bez ikakvih problema igrati za BIH, iako nikad nije u životu bio u BIHceze je napisao/la: Ali da nije nastupio za Srbiju, kako bi igrao za nas ?
FIFA/UEFA imaju malo drugačija pravila oko igranja za područje EX Ju, hiljadu puta prežvakana tema, I Ljajić i mnogi drugi su mogli igrati iako nemaju s BIH "ništa" iako ovaj ima s BIH nešto
Meni je Said i sa viškom kilograma bolji od Ibričića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Haj ne provaljuj se, cuj said bolji od ibricica..grohotom se smijemlegenda reala je napisao/la:
da je imo 1% želje, mogo je bez ikakvih problema igrati za BIH, iako nikad nije u životu bio u BIH![]()
FIFA/UEFA imaju malo drugačija pravila oko igranja za područje EX Ju, hiljadu puta prežvakana tema, I Ljajić i mnogi drugi su mogli igrati iako nemaju s BIH "ništa" iako ovaj ima s BIH nešto![]()
Meni je Said i sa viškom kilograma bolji od Ibričića
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni Ibricic ne bi igrao ni kod Brace 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sta je ibro radio prije
evo sta je ibro radio prije
- legenda reala
- Kontakt:
Jesam rekao MENI , znači za moj ukus je Said bolji fudbaler, što ne mora biti tačno, ali nije ni velika razlika između njih dvojice trenutno da jedan nešto previše odstupa od drugogStipe je napisao/la:
Haj ne provaljuj se, cuj said bolji od ibricica..grohotom se smijem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
oboica su se za klupe u repci ubili i koji minut da ukradu kad treba sacuvat rezultat to je njihov maksimum...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Trenutno korisnika/ca: General505, Maverick i 33 gosta.