Zvjezdan Misimović

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 nov 2009, 22:40

Hellas je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Džaba ja govorim kad mi niko nevjeruje, Ibričić kaže da igra 100%, ako on laže onda lažem i ja...
Jaran mi se oko 15:00h čuo snjim.
Ej zezas, ja mislio da ga u najmanju ruku licno poznajes.
Eto sad si ti pametnjaković neki?? A ako te već zanima, u najmanju ruku ga i znam :D

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 19 nov 2009, 23:45

-SanaFCŽ- je napisao/la:
Hellas je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Džaba ja govorim kad mi niko nevjeruje, Ibričić kaže da igra 100%, ako on laže onda lažem i ja...
Ej zezas, ja mislio da ga u najmanju ruku licno poznajes.
Eto sad si ti pametnjaković neki?? A ako te već zanima, u najmanju ruku ga i znam :D
Pa sto ti slaga jaran? :shock:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 nov 2009, 00:40

jose je napisao/la:
Ma sigurno mu je jaran govorio za Ibricica da igra 100%... :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 nov 2009, 01:20

Jaran mi se oko 15:00h čuo snjim.[/quote]
Pa sto ti slaga jaran? :shock:[/quote]
Ma sigurno mu je jaran govorio za Ibricica da igra 100%... :mrgreen:[/quote]

:mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 nov 2009, 10:21

RiNo je napisao/la:
jose je napisao/la:
Ma sigurno mu je jaran govorio za Ibricica da igra 100%... :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da neko onog supka od Ibricca uzima za ozbiljno?!
Cuva Bog Zelju svog!

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 20 nov 2009, 11:02

On nije igrao ni u Lisabonu? ili mi se cini? :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 11:06

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 20 nov 2009, 11:20

MISKE TI SI NAŠ KRALJ I MI TE VOLIMO.............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 nov 2009, 11:27

mahalas je napisao/la:MISKE TI SI NAŠ KRALJ I MI TE VOLIMO.............
a zar to neko Misketa ne voli? :lol:
Volim te Bosno!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 nov 2009, 11:31

morao je neki belaj iskrsnuti :( :( ne može naša fudbalska reprezentacija 3-4 mjeseca bez problema
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 20 nov 2009, 11:52

xavi26 je napisao/la:
Pa našo se jedan pametnjaković, koji kaže da je Miske četnik, eto ti naše pameti......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2009, 11:59

Ja verujem da ce nas samo ovo ojacat,i bit cemo jos jaci,s iskustvom dvije extra jake utakimce...Miske navijaci te trebaju ,pusti price i nebuloze...

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 20 nov 2009, 18:40

Ma sigurno mu je jaran govorio za Ibricica da igra 100%... :mrgreen:[/quote]

Ne mogu da vjerujem da neko onog supka od Ibricca uzima za ozbiljno?![/quote]

De mi ti reci što ga ne bih uzimao za ozbiljno? Ko ti je to u ovih par utakmica, pogotovo
baraž od njega nešto bolje odigrao? Nije to naravno bila neka super igra, ali je bar imao muda
uzeti loptu pa povući naprijed...i imate pozdrav od jarana svi :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 nov 2009, 18:53

Ne mogu da vjerujem da neko onog supka od Ibricca uzima za ozbiljno?![/quote]
ibricic supak,,,,,,pa neka ti otog sa "avatara" pa igraj sa njim, dusa prodana ,,,,,, ibricic je momak koji nosi dres repke sa ponosom i igra srcem za nas!!!! a ne neki koji zbog kluba leda okrenu repki!!!!!!
u vezi Misimovica necu nista da kazem,,,jer neznamo o cemu se radi!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 20 nov 2009, 21:19

Džeko: Glavu gore, idemo daljePiše: A. Beganović
Petak, 20.11.09. 21:06.

Dva dana nakon poraza od Portugala još uvijek smo u nevjerici. Teško nam je, no sigurno je da je najteže našim Zmajevima. SportSport.ba obavio je telefonski razgovor sa Edinom Džekom, koji je poručio da svi zajedno moramo dignuti glave i krenuti dalje.

"Prošla su dva dana od nesretnog poraza u Zenici. Tuga je ogromna, pravo da vam kažem slabo se i spavalo, ali život ide dalje. Imamo mladu ekipu i siguran sam da je svijetla budućnost pred ovom reprezentacijom", rekao je za SportSport.ba Edin Džeko i dodao:

"Doista je teško nakon svega pronači riječi koje bi opisale kako smo se mi osjećali nakon poraza. Dali smo sve od sebe, ali ni to nije dovoljno. Međutim, mišljenja sam da ne smijemo padati u očaj ni mi igrači, a ni naši vjerni navijači jer smo napravili dobar rezultat. Da nam je neko prije početka kvalifikacija ponudio baraž, mislim da bi ga svi prihvatili. Ovo je jedan doista lijep period za sve ljude koji vole Bosnu i Hercegovinu, a ja se iskreno nadam da ćemo u narednom periodu naciju još mnogo puta obradovati."

Armija bosanskoherecegovcačkih navijača nakon poraza bila je u isto vrijeme i tužna ali i ponosna na naše Zmajeve, no jučer i danas u pojedinim medijima svašta se pisalo o slučaju Zvjezdan Misimović.

"Čuli smo i mi ovdje u Njemačkoj svakakve priče zbog čega navodno Miske nije igrao, a istina je samo jedna. Miske je povrijeđen i upravo se nalazi na terapijama i ja doista ne znam kome je u interesu da širi laži. Miske je momak koji nas je sve zadužio i koji zaslužuje svako poštivanje i od nas igrača, a i od običnih navijača", istakao je bosanskohercegovački Dijamant.

Kvalifikacije su završile, nastavlja se klupska sezona, a Edin Džeko ponovo je u inostranim medijima glavna zvijezda nadolazećeg prerlaznog roka. Povezuje se sa mnogim evropskim velikanima, no Dijamant ne želi razmišljati ni o čemu osim o Wolfsburgu.

"Lijepo je kada vas spominju, to znači da igrate dobro. Međutim, ja stvarno u ovom trenutku ne razmišljam ni o čemu drugom osim o Wolfsburgu. Sutra imamo jako bitnu utakmicu sa Nurnbergom, a onda nas očekuje Liga prvaka. Ove dvije utakmice su moja preokupacija i želim se skoncentrisati samo na ono što mi slijedi u dresu Wolfsburga", zaključio je Džeko.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 20 nov 2009, 21:29

mirzza je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko onog supka od Ibricca uzima za ozbiljno?!
Stvarno si bistar, stidi se i ti i svi oni koji bilo kojem zmaju ružne riječi upućuju.

Zvjezdan je veliki profesionalac i borac, želim mu što brži oporavak i da nastavi sa dobrim partijama u klubu a i za reprezentaciju.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 nov 2009, 21:34

mahalas je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
Pa našo se jedan pametnjaković, koji kaže da je Miske četnik, eto ti naše pameti......

ko god kaže da je miske četnik yebo mu ja mater...zavrsena prica,
ja to kazem kao bivsi borac armije BiH.
Semper Fidelis

mulan
Kontakt:

Post Postao/la mulan » 20 nov 2009, 21:47

Džeko uljepšao si mi dan , mada nikad kod mene i nije bilo dileme

Miske je Car i jedan pravi profesionalac !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 nov 2009, 21:49

ako neko moze postaviti snimku izlaska zvezdinja sa terena nakon sto je zamijenjen dovoljno ce biti samo izraz njegovoga lica da bi se u nesto posumnjalo

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 nov 2009, 22:31

Piše: A. Beganović
Petak, 20.11.09. 22:11.

Zvjezdan Misimović, mozak našeg nacionalnog tima, jako nam je nedostajao u susretu s Portugalom, a u razgovoru za SportSport.ba Miske je otvoreno progovorio o dešavanjima uoči susreta u Zenici koja su top priča posljednjih dana u bh. medijima.
Kontaktirali smo Misimovića prije nekih sat vremana kako bismo konačno stavili tačku na i takozvanog slučaja Misimović. Odmah je odgovorio na naš telefonski poziv i zamolio nas da nazovemo malo kasnije jer je bio na liječničkom tretmanu. Nakon sat vremena opet smo probali i Miske se javio.

"Evo upravo sam završio sa terapijama, čuo se glas sa druge strane žice. Dobro je, ide na bolje, danas sam čak i malo trenirao tako da sam zadovoljan razvojem situacije što se tiče moje povrede. Vidjet ću kako ću se sutra osjećati i onda ću tek znati da li ću biti spreman za utakmicu s Nurnbergom", rekao je Zvjezdan Misimović.

Zamolio sam Zvjezdana da obavimo jedan otvoren razgovor da konačno bosanskoherecegovačkoj javnosti onako iskreno objasnimo pozadinu njegovog neigranja u Zenici.

"Samo otvoreno, zašto da ne", odgovorio je Miske na moje pitanje da li ćemo biti otvoreni i dodao:

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao je taj što nisam bio sto posto spreman i što sam osjećao veliku bol u koljenu. Ne znam i stvarno mi nije jasno zašto je nekom u cilju da to drugačije predstavi. Pokušao sam dan prije utakmice trenirati i jednostavno nije išlo, bol je bila prevelika i siguran sam da ne bih bio od nikakve pomoći da sam istrčao na teren."

Kvalifikacije su gotove, bili smo blizu Svjetskog prvenstva, ali ipak nismo uspjeli. Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima smatra da ne smijemo ove poraze od Portugala tragično shvatati, ali isto tako je mišljenja da se mnogo toga mora popraviti u organizaciji oko reprezentacije kako bismo u narednom periodu uspjeli se plasirati na neko veliko takmičenje.

"Ja sam baš u razgovoru za vaš portal nekoliko puta rekao da mi imamo minimalne izglede protiv Portugala, što se na kraju ispostavilo tačnim. Moramo biti objektivni, kako mi igrači tako i naši navijači. Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi. Organizacija oko reprezentacije je posebna priča. Bolujemo od tih nekakvih dječijih bolesti. Uz dužno poštovanje prema svima, posebno prema našim navijačima, ne može se i ne smije se događati da dan, dva pred utakmicu mi nemamo mira u hotelu. Pazite, ne želim sada nekakav alibi, ali moramo to podići na jedan viši nivo jer ovako stvarno ne ide", rekao je Misimović.

Nakon ovakvih iskrena odgovora zamolio sam Zvjezdana da bh. javnosti odgovori da li je tačno da nije imao mjesta u loži Bilinog polja.

"Ma to nije toliko ni bitno", kao iz topa ispalio je Miske. Prekidoh ga i reće mu da je to jako bitno jer on nas je sve zadužio i odnos prema njemu mora biti na najvišem nivou, a nakon toga Zvjezdan je otvorio dušu:

"Istina je da nisam imao mjesta u loži, bilo je svakavih likova ali za mene i Supića mjesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i stajati 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to se mora promijeniti ukoliko želimo da se plasiramo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da imamo respekt u svijetu. Pa molim vas, u jednom trenutku sam vidio da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gdje sjesti. To je sramota."

Na kraju razgovora upitao sam Misketa da li ćemo ga gledati još u dresu Bosne i Hercegovine.

"Ja nisam nikad rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, ali neke stvari se moraju promijeniti. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svjesni toga. Ponavljam, nikada nisam rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, kao što ni sada ne govrim, ali neke stvari radi nas sviju, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Zvjezdan Misimović.

Uz srdačan pozdrav na kraju razgovora poželio sam sreću Misketu u nastavku sezone i onako pomalo dječački mu rekao: "Vidimo se majstore na narednom okupljanju."

Ako je ovo istina,onda nema brige.
Jos dugo ce on nas razveseljavat.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.