Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kako ih je Gigantus ubio, naplatio za ove prethodne utakmice u kojima su se izvlačili, moglo je biti i puno gore po laziale.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
anton 1983 je napisao/la:Se sječate one kako BUNDESLIGA ima samo jedan klub koji može "neš" napraviti u Ligi Prvaka'
SERIA A nema niti jadan!![]()
Payback is a
jooj kako su ti Njemci poletili.

Sad su kao najjaca liga, a njihov klub nije uzeo europsko natjecanje preko 10 godina.
Rugaju se Italiji, a Italija je dala 3 puta prvala Europe u zadnjih 10 godina.
Makar stoji da je Serie A u teskoj banani, samo komentiram to njemacko kurcenje, a godinama ih nije nijgdje bilo.
Najjači su , prošle godine prvak bvb ispao u grupi i to zadnji bioRazbojnik je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Se sječate one kako BUNDESLIGA ima samo jedan klub koji može "neš" napraviti u Ligi Prvaka'
Payback is a
jooj kako su ti Njemci poletili.![]()
Sad su kao najjaca liga, a njihov klub nije uzeo europsko natjecanje preko 10 godina.
Rugaju se Italiji, a Italija je dala 3 puta prvala Europe u zadnjih 10 godina.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Trequartista
- Kontakt:
Ovi igrači Lazia kao da su od papira, na svaki kontakt padaju, a Gianacarro jedva dočeka da im da faul.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
znaci dominacija .... FORZA JUVEE .. nece niko titule vidjeti osim nas iducih 100 godina <3
anton 1983 je napisao/la:Se sječate one kako BUNDESLIGA ima samo jedan klub koji može "neš" napraviti u Ligi Prvaka'
Payback is a
Monopol klub strikes back
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=705377" onclick="window.open(this.href);return false;
- anton 1983
- Kontakt:
Ja letim već jako dugo!Razbojnik je napisao/la:
jooj kako su ti Njemci poletili.![]()

Najjača? Daleko od toga! Sad se samo naslađujem jer smo tropedirali JUVE, najjači talijanski klub.Razbojnik je napisao/la:Sad su kao najjaca liga, a njihov klub nije uzeo europsko natjecanje preko 10 godina.
Trudimo se da ispravimo i ovu zadnju grešku.

Pa baš zato! zato se ljudi i sada naslađuju zbog neuspjeha MUPL-a!Razbojnik je napisao/la:Rugaju se Italiji, a Italija je dala 3 puta prvala Europe u zadnjih 10 godina.

Da to polufinale...Kolko ono talijana tamo već nije bilo? 3 godine mi se činiGenghis je napisao/la: Najjači su , prošle godine prvak bvb ispao u grupi i to zadnji bio

MaGiCa je napisao/la:
Monopol klub strikes back
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=705377" onclick="window.open(this.href);return false;

Da su bar to preveli kak spada!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Gigi Buffon: "U svim ovim godinama navijači Lazija su mi uvijek iskazivali poštovanje. Uvijek kada dođem na Olimpico osjećam potrebu da ih pozdravim. Puno poštujem navijače Lazija."

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
A sta ce kad je gospodin covjek. Tako se postuju velicine. Ne bitno za koga igraju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Što više ovakvih scena, za bolje sutra Serije A.. Usput čestitke Juvetu na zasluženom skudetu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Buffon legenda
sad mi je postao jako drag 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Serija A je upravo jedina liga koja je zadržala taj neki šmek zbog kojeg sam ja istinski zavoleo fudbal - harizmatični fudbaleri, preko harizmatičnih funkcionera do harimzaičnih trenera - živela Serija A i večno bila onakva kakva je u stvari od njenog osnivanja. Amin.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
+1Brajkula je napisao/la:Serija A je upravo jedina liga koja je zadržala taj neki šmek zbog kojeg sam ja istinski zavoleo fudbal - harizmatični fudbaleri, preko harizmatičnih funkcionera do harimzaičnih trenera - živela Serija A i večno bila onakva kakva je u stvari od njenog osnivanja. Amin.
Ovu ligu pratim dugo ne samo jer je dobar fudbal nego i ponekad previse lud fudbal al jedinstven bilo negativno il pozitivno.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
anton 1983 je napisao/la:
Da su bar to preveli kak spada!
Videcemo BvB na leto, koliko ce moci na mercatu Bayernu. Cenim da ce im otici Lewandowski i da ce uloziti te noFce u nekog anonimusa. I to bi bilo to.
Sa druge strane, Guardiola barata sa stotinama miliona evra, kako vec mediji prenose.
Dakle, 1 monopol klub u 1oj monopol ligi.

Sa druge strane, vidim 7 klubova koji ce da uloze opet ozbiljne pare. Ali, to je samo 1 Mafia A, ne

- anton 1983
- Kontakt:
Problem je u tome što ti nisi stavio dobar text, jer je Hoeness rekao, da se boji da će Bayern i BvB postati, kao Real i Barca, zato sam ti i stavio BvB.MaGiCa je napisao/la:
Videcemo BvB na leto, koliko ce moci na mercatu Bayernu. Cenim da ce im otici Lewandowski i da ce uloziti te noFce u nekog anonimusa. I to bi bilo to.
Sa druge strane, Guardiola barata sa stotinama miliona evra, kako vec mediji prenose.
Dakle, 1 monopol klub u 1oj monopol ligi.![]()
Sa druge strane, vidim 7 klubova koji ce da uloze opet ozbiljne pare. Ali, to je samo 1 Mafia A, ne
A to što će BvB uložiti na ljeto nije problem, jer BvB ima ogromnu vrijednost u svom kadru. To je dio koji ti ne želiš vidjeti ili nećeš, kako god oćeš. Prva postava BvB-a je BRUTALNO jaka, sa jako puno dragulja, tak da će BvB i morati kupovati "anonimuse", kako bi proširili kadar...
Mogu tih 7 klubova i MONSTUROZNE pare uložiti što se mene tiće, kad to neće promjeniti ništa, kao niti sliku SERIE A.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Pa kakve veze ima to kad ce BVB rasprodati pola ekipe
kad šeik istrese lovu dzaba ljubav i zelja da ostane neko... ofer para i noga haveru
nisu oni institucija kao juve da zadrzi sve igracce na karju sezone
sto neko nije kupio vidala (medju 3 najbolja vezna igraca) ili jednog od stopera?
pa nisu mogli ni licht-a kupiti 

kad šeik istrese lovu dzaba ljubav i zelja da ostane neko... ofer para i noga haveru

sto neko nije kupio vidala (medju 3 najbolja vezna igraca) ili jednog od stopera?

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Sve i da je tekst netacan, a tvoj prigovor opravdan, opet nema drasticnije razlike. Monopol ili duopol, sta to vredi, kad je 1 klub opet dosta jaci od tog drugog u duopoluanton 1983 je napisao/la: Problem je u tome što ti nisi stavio dobar text, jer je Hoeness rekao, da se boji da će Bayern i BvB postati, kao Real i Barca, zato sam ti i stavio BvB.

Problem je u tome sto je to modus operandi klubova u BuLi, i o tome se nasiroko pricalo ovde. Niti jedan klub ne moze da se odupre u finansijskom smislu BMu i to je glavi razlog zasto je ta liga 1 monopol liga. A taj dio ti ne zelis vidjeti ili neces.A to što će BvB uložiti na ljeto nije problem, jer BvB ima ogromnu vrijednost u svom kadru. To je dio koji ti ne želiš vidjeti ili nećeš, kako god oćeš. Prva postava BvB-a je BRUTALNO jaka, sa jako puno dragulja, tak da će BvB i morati kupovati "anonimuse", kako bi proširili kadar...

Naravno da nece promeniti nista sto se tebe tice, jer je ta slika predeterminisana.Mogu tih 7 klubova i MONSTUROZNE pare uložiti što se mene tiće, kad to neće promjeniti ništa, kao niti sliku SERIE A.
Ono sto je vazno je da ta ulaganja godinama obezebedjuju nepostojanje 1 monopol lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.