Koliko znam u Latviji i Litvaniji je nacionalni sport kosarka,fudbal je tek na 2-3 mjestu.Litvanija ima sad sansu protiv Grcke da se ukljuci i borbu za 2-go mjesto i sigurno ce zapet u toj tekmi.Nadam se da ce uspjeti otkinuti barem bod Grckoj.Cartman je napisao/la:Ma ove Balticke drzave i ne zanima bas fudbal meni se cini, a i nemaju nikakve sanse za plasman. Ne bi me cudilo da bude vecina nasih.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nadat se. I u utakmicama protiv nas mi je se cinilo da je Litvanija nesto kvalitetnija od Latvije. Litvanija je se osim 15-20 minuta vrlo dobro branila. A i ono su bili sve vrhunski potezi nasih napadaca. U Latvije je odbrana bila komedija ziva u nekim situacijama. A najbolji im igrac Rudnevs dao samo jedan gol za repku, i to napadac. Skoro sam siguran u pobjedu u Rigi.TMovac je napisao/la:Koliko znam u Latviji i Litvaniji je nacionalni sport kosarka,fudbal je tek na 2-3 mjestu.Litvanija ima sad sansu protiv Grcke da se ukljuci i borbu za 2-go mjesto i sigurno ce zapet u toj tekmi.Nadam se da ce uspjeti otkinuti barem bod Grckoj.Cartman je napisao/la:Ma ove Balticke drzave i ne zanima bas fudbal meni se cini, a i nemaju nikakve sanse za plasman. Ne bi me cudilo da bude vecina nasih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve u svemu mislim da imamo dobar raspored.U ovom trenutku bolje je gostovati Latviji nego Litvaniji.Litvanija je uvijek nezgodna bila,a pogotovo sada jer jos uvijek imaju sanse da odu barem u baraz,Mi kada budemo igrali sa njima odpast ce ili oni ili Grcka i Slovacka.Sto se Slovacke tice nadam se da cemo im ugasiti sve nade u Zenici,i onda lagano dobiti i u Bratislavi i to ce biti to.Onda protiv Lihtenstajna ovjeravamo plasman u Brazil.Heh kako bi to lijepo biloCartman je napisao/la:Nadat se. I u utakmicama protiv nas mi je se cinilo da je Litvanija nesto kvalitetnija od Latvije. Litvanija je se osim 15-20 minuta vrlo dobro branila. A i ono su bili sve vrhunski potezi nasih napadaca. U Latvije je odbrana bila komedija ziva u nekim situacijama. A najbolji im igrac Rudnevs dao samo jedan gol za repku, i to napadac. Skoro sam siguran u pobjedu u Rigi.TMovac je napisao/la:Koliko znam u Latviji i Litvaniji je nacionalni sport kosarka,fudbal je tek na 2-3 mjestu.Litvanija ima sad sansu protiv Grcke da se ukljuci i borbu za 2-go mjesto i sigurno ce zapet u toj tekmi.Nadam se da ce uspjeti otkinuti barem bod Grckoj.Cartman je napisao/la:Ma ove Balticke drzave i ne zanima bas fudbal meni se cini, a i nemaju nikakve sanse za plasman. Ne bi me cudilo da bude vecina nasih.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kako otici najlakse u Rigu???
Centrotours i Sol Azur znaci drze monopol i iste cijene tj 1300 KM + ZO +Ulaznice ... To avionom . Brat bratu preskupo
Busem 350 KM +Ulaznice to je busem.. al putuje se 6 dana , ja jednom isao do poljske busem buraz 24 sata jos moja raja sve bila pa i zafrkancije i sve to pilo se ja jedva izdrzao a poljska je odprilike na pola puta to rige.. tj ustvari gdje se pauza pravi ... Znaci naporan put u PM , jos povratak odma nakon tekme bez pauzi to je najgore..
Sad kontam imate li vi kakve ideje kontam ja iz Beca ici.. 250 Eura povratna karta Bec-Riga , i hotel i to sa 4* ... nije losa solucija , bus povratna je nekih 50tak eura iz BIH .. solidno zar ne
Imate li vi kakvu ideju??? LP
Centrotours i Sol Azur znaci drze monopol i iste cijene tj 1300 KM + ZO +Ulaznice ... To avionom . Brat bratu preskupo
Busem 350 KM +Ulaznice to je busem.. al putuje se 6 dana , ja jednom isao do poljske busem buraz 24 sata jos moja raja sve bila pa i zafrkancije i sve to pilo se ja jedva izdrzao a poljska je odprilike na pola puta to rige.. tj ustvari gdje se pauza pravi ... Znaci naporan put u PM , jos povratak odma nakon tekme bez pauzi to je najgore..
Sad kontam imate li vi kakve ideje kontam ja iz Beca ici.. 250 Eura povratna karta Bec-Riga , i hotel i to sa 4* ... nije losa solucija , bus povratna je nekih 50tak eura iz BIH .. solidno zar ne
Imate li vi kakvu ideju??? LP
>>No body likes us but we dont care<<
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta se radi 6 dana da mi je samo znat. Za 6 dana možeš i biciklom otić.
ja sam prije dva dana uplatio put za Rigu iz Beca
letimo u cetvrtak avionom Baltik Air direktan let u 11.40 iz Beca tamo si oko 15.00 (oni su sat ispred nas)
a nazad u subotu u 9.40 cijena je 250 eura ukupno
a nasli smo neki hotel Albert blizu centra a samo 0.5 km od stadiona 50 eura..znaci sve skupa 300 Eura!!
Avioni su skupi i uglavnom sa presjedanjem
letimo u cetvrtak avionom Baltik Air direktan let u 11.40 iz Beca tamo si oko 15.00 (oni su sat ispred nas)
a nazad u subotu u 9.40 cijena je 250 eura ukupno
a nasli smo neki hotel Albert blizu centra a samo 0.5 km od stadiona 50 eura..znaci sve skupa 300 Eura!!
Avioni su skupi i uglavnom sa presjedanjem
Kad i kako se mogu nabaviti karte za utakmicu ??
uglavnom i ja idem avionom, let cetvrtak - nedelja.
uglavnom i ja idem avionom, let cetvrtak - nedelja.
Utakmica:
Latvija - Bosna i Hercegovina
0 - 1
0 - 2
1 - 2
1 - 3
1 - 4
Ugodjaj:
Ispred kuce iznosenje lcd-ea
Raspuhivanje rostilja
Ekipa, kriska, vriska, hurnebes
Latvija - Bosna i Hercegovina
0 - 1
0 - 2
1 - 2
1 - 3
1 - 4
Ugodjaj:
Ispred kuce iznosenje lcd-ea
Raspuhivanje rostilja
Ekipa, kriska, vriska, hurnebes

Mislim da je Zukanovic sve blizi poziciji stopera uz Spahica. Vranjes nije standardan ni u Alaniji, a vec duze vrijeme pruza sumnjive partije tamo.
Neznam nekako gotivim ovo Vranjesa, nekako je heben tip da ga nema tebalo bi ga izmisliti. A evo i Pandza se vratio u prvu postavu Mechelena, neznam hocel Bicakcic dobiti paire do te tekme, Sudic se ustalio u Mjalbiju u Svedskoj trebalo bi i sa njim pokrenuti porces dobivanja dokumenata. masallah sto dobro stojimo na stoperskim pozicijama.Cartman je napisao/la:Mislim da je Zukanovic sve blizi poziciji stopera uz Spahica. Vranjes nije standardan ni u Alaniji, a vec duze vrijeme pruza sumnjive partije tamo.
Ma ajmo mi onda preć na 6-3-1
------------------------Begović----------------------------
Mujdža--Pandža-Vranješ-Spahić-Zukanović-Salihović
------------------------Zahirović--------------------------
--------------Pjanić----------------------Lulić------------
--------------------------Džeko---------------------------

Haha dobra ti je postava. Hvala bogu da i mi docekasmo da imamo "guzvu" na nekoj poziciji!viKK je napisao/la:Ma ajmo mi onda preć na 6-3-1![]()
![]()
Kada su zdravi i spremni Mujdža i Salihović će uvijek biti u prvom timu. Volio bi gledati i Zukanovića na stoperu sa Emirom. Ognjen može igrati i stopera a kvalitetan je i na desnom beku. Šunjić će teško izboriti mjesto u prvih 11. Boris se tek mora vratiti u formu nakon povrede.
Kako ce biti standardan ako je suspendiran zbog crvenog.Inace do toga je igrao od prvog minuta.Po tom ispada i da zukanovic nije standardan,nigdje ga ovih dana,ah da i on je dobio crveni.Cartman je napisao/la:Mislim da je Zukanovic sve blizi poziciji stopera uz Spahica. Vranjes nije standardan ni u Alaniji, a vec duze vrijeme pruza sumnjive partije tamo.
Uostalom u bivsem klubu nije bio bas standardan ali mu to nije smetalo da bude beton u a repki.
Osim onog prvog poluvremena u grckoj,sve ostale odigrane tekme u repci su bile besprekorne,tako da.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakav crveni? I danas i protiv CSKA je ulazio u igru, nije igrao od pocetka. U najgoroj ekipi lige.harishp je napisao/la:Kako ce biti standardan ako je suspendiran zbog crvenog.Inace do toga je igrao od prvog minuta.Po tom ispada i da zukanovic nije standardan,nigdje ga ovih dana,ah da i on je dobio crveni.Cartman je napisao/la:Mislim da je Zukanovic sve blizi poziciji stopera uz Spahica. Vranjes nije standardan ni u Alaniji, a vec duze vrijeme pruza sumnjive partije tamo.
Uostalom u bivsem klubu nije bio bas standardan ali mu to nije smetalo da bude beton u a repki.
Osim onog prvog poluvremena u grckoj,sve ostale odigrane tekme u repci su bile besprekorne,tako da.
A to "osim onog prvog poluvremena u Grckoj" nije bas mali detalj koji se tek tako moze odbacit. To nas je moglo skupo, skupo kostat.
Burica pozvat umjesto Avdukica i Fejzica, prvi je povrijedjen dok drugi na klupi
Limvo Likce
U pravu si za crveni,uglavnom nesto je bio uhelacio na par zadnjih tekmi u timu,tako da sam bas bio siguran i da je pocrvendacio.Alania je inace slabo pocela u nastavku a i ovaj se utopio u sivilo.Cartman je napisao/la:Kakav crveni? I danas i protiv CSKA je ulazio u igru, nije igrao od pocetka. U najgoroj ekipi lige.harishp je napisao/la:Kako ce biti standardan ako je suspendiran zbog crvenog.Inace do toga je igrao od prvog minuta.Po tom ispada i da zukanovic nije standardan,nigdje ga ovih dana,ah da i on je dobio crveni.Cartman je napisao/la:Mislim da je Zukanovic sve blizi poziciji stopera uz Spahica. Vranjes nije standardan ni u Alaniji, a vec duze vrijeme pruza sumnjive partije tamo.
A to "osim onog prvog poluvremena u Grckoj" nije bas mali detalj koji se tek tako moze odbacit. To nas je moglo skupo, skupo kostat.
Medjutim taj detalj u Grckoj nije bio do njegove greske,vec godine i godine iskustva Samarasa.
Najbitnije stvar sto je enormno brzo''dosao sebi''i u drugom poluvremenu bio jedan najboljih.
i saigraci ga cjene ,postuju.Jednostavno je pozitivna licnost u repci,sa ne bas tako losim kvalitetom.
Pa Miske sa ne igrama u Turskoj i Rusiji bi se fakticki trebao oprostiti od fudbala,ali nije bas tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad se samo sjetim kakva je panika i neizvjesnost bila pred utakmicu sa Grckom, a mi ih otresli samo tako.
Zato pred Latviju opusteno, bez trunke pritiska, oni nemaju sanse protiv nas.
Zato pred Latviju opusteno, bez trunke pritiska, oni nemaju sanse protiv nas.

Slazem se da je vrlo dobro igrao za reprezentaciju, ali treba gledat i igre u klubu, gdje je trenutno Zukan u prednosti. Ne treba se plasiti malih promjena u ekipi u odnosu na formu, tu su negdje njih dvojica svakako i obojici mozemo vjerovat. Tu je i Pandza koji obicno solidno igra. A uz Spahica je svima lakse igrat, jedino za Mravca nije bilo spasa.harishp je napisao/la: U pravu si za crveni,uglavnom nesto je bio uhelacio na par zadnjih tekmi u timu,tako da sam bas bio siguran i da je pocrvendacio.Alania je inace slabo pocela u nastavku a i ovaj se utopio u sivilo.
Medjutim taj detalj u Grckoj nije bio do njegove greske,vec godine i godine iskustva Samarasa.
Najbitnije stvar sto je enormno brzo''dosao sebi''i u drugom poluvremenu bio jedan najboljih.
i saigraci ga cjene ,postuju.Jednostavno je pozitivna licnost u repci,sa ne bas tako losim kvalitetom.
Pa Miske sa ne igrama u Turskoj i Rusiji bi se fakticki trebao oprostiti od fudbala,ali nije bas tako.

Vranješ nije u stanju izboriti prvu postavu u fenejrašu a trebao bi da čini stoperski par sa Spahićem. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.