Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tulln
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la tulln » 15 apr 2013, 20:48

Ima zuticu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 apr 2013, 20:50

.
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 05 maj 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 apr 2013, 20:51

Cartman je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Zasto nema Senada veceras???? :?
Suspendovan.
A hebo te odem sa sjedaljke da gledam Lulica.... :( :( :( :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 apr 2013, 20:54

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Trci i bori se, ali to je to.
I tako cjela postava sa klupom,aferim puna saka brade.Zbog toga Grci promjenise pricu o sigurnom odlasku u Brazil.
P.S Pun klinac mi je par umjetnika sa prekrasnim potezima a pola repke na terenu koja ne zna jesu li dosli ili posli.i naravno na kraju,haj ti Hamo gledaj veliko takmicenje na tv-u.
Ti si kivan na njega zbog crvenog u lisabonu,i ja sam ali sta je tu je.Jakirevic ili takvi nebi nikad dobili crveni zbog nervoze,vec bi pitali kako su im ''njihovi ''na kraju prosli
Da, i jos mi nije dao razlog da to zaboravim.
Joj kad se sjetim, pa gdje ce Starku (idiotu od sudije) prigovarati ,svasta je moglo biti u toj utakmici, sa 10 smo dosli na 3-2, da je Lulic osto, ko zna . Ja sam mu oprostio, ali drugi put sigurno nebi. Nadam se da mu se nece ponoviti ona glupost nikad vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 apr 2013, 21:22

Lacio bez Lulica je sasvim drugi tim...Nigdje dinamike nigdje pokrivanja prostora...
Evo golovi...
HD
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
0-2
" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 15 apr 2013, 21:28

gringobih je napisao/la:Lacio bez Lulica je sasvim drugi tim...Nigdje dinamike nigdje pokrivanja prostora...
Ma i sa njim a i bez njega bi ovaj Juventus, msm ovako nafuran, ubio brasno u Laziu... Mogli su voditi komotno 4 razlike....
A i svakako laziu fali nekoliko igraca osim Sence....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 apr 2013, 21:35

lula je radilica ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 apr 2013, 21:46

Laziju večeras fali 5 prvotimaca .. kad na to dodaš koliko je Juve prejak za Serie A i koliko su naši igrači večeras loši, ovo je očekivano .. mi smo sa punim sastavom izbacili Juve iz kupa i pokazali da se možemo nositi sa njima, al' bez 5 prvotimaca ne ide
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 15 apr 2013, 22:50

JTS je napisao/la:Laziju večeras fali 5 prvotimaca .. kad na to dodaš koliko je Juve prejak za Serie A i koliko su naši igrači večeras loši, ovo je očekivano .. mi smo sa punim sastavom izbacili Juve iz kupa i pokazali da se možemo nositi sa njima, al' bez 5 prvotimaca ne ide
Karin.u se Lazio moze nositi sa Juvetom.... da tad Conte nije kombinirao kao sto uostalom uvijek i radi u Kupu Juve bi igrao u finalu.......
Eto i veceras Juve nije igrao u najjacem sastavu.... pa je opet lagano zgazio...

Sto se tice Lule, galio je, al' veceras vjerovatno se ne bi vidio kao ni ostali...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 apr 2013, 22:54

MrMuscle je napisao/la:
JTS je napisao/la:Laziju večeras fali 5 prvotimaca .. kad na to dodaš koliko je Juve prejak za Serie A i koliko su naši igrači večeras loši, ovo je očekivano .. mi smo sa punim sastavom izbacili Juve iz kupa i pokazali da se možemo nositi sa njima, al' bez 5 prvotimaca ne ide
Karin.u se Lazio moze nositi sa Juvetom.... da tad Conte nije kombinirao kao sto uostalom uvijek i radi u Kupu Juve bi igrao u finalu.......
Eto i veceras Juve nije igrao u najjacem sastavu.... pa je opet lagano zgazio...

Sto se tice Lule, galio je, al' veceras vjerovatno se ne bi vidio kao ni ostali...
jarane, ne možeš porediti Lazio i Juve nikako ;) Juve može igrati u kombinovanom sastavu i opet će osvojiti Scudetto .. nama kada fali jedan bitan igrač, to nije to, a kamo li kad ti fali 5 prvotimaca

NON MOLLARE MAI

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 15 apr 2013, 22:59

JTS je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:

jarane, ne možeš porediti Lazio i Juve nikako ;) Juve može igrati u kombinovanom sastavu i opet će osvojiti Scudetto .. nama kada fali jedan bitan igrač, to nije to, a kamo li kad ti fali 5 prvotimaca
Ma znam ja to kralju, Juve je jaci od ostalih u Italiji i niko se sa njima ne moze nositi kad ozbiljno shvate utakmicu i kad se nafuraju kao veceras....
Lazio je fina i kvalitetna ekipa, al' je Juve ipak jaci bez obzira i da su svi igrali veceras, protiv ovakve ekipe koja je odigrala sigurno najbolje poluvrijeme ove sezone ne bi se moglo vise....
Uglavnom sretno i Luli a i Laziu u EL sljedece sezone jer je vec izvjesno da se Milan ne moze prestici iako ce ga Juve iduce sedmice pobjediti...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 apr 2013, 23:59

Lazio ipak umor stize ne mogu sa 15 igraca na 3 strane mislim da ih je to kostalo trebali su se fokusirati npr samo na europu i kup jer preko kupa bi mogli izborit EL opet ili samo ligu i ganjat ligu prvaka. Steta fina su ekipica ali realnost im je 5-6 pozicija slabo se ulaze u ovaj klub vec duzi niz godina. Al opet igraju jako dobro uvijek ne mogu se oni nosit sa juventusom ali siguran sam da bi ih mogli pobjedit jer niko nije nepobjedljiv pogotovo ne juve.Inace meni je drago za lulica da je u ovaj dobroj ekipi jedan od boljih igraca . Neka ga malo neka se odmori ima jos koje kolo da igra pa onda da uzore u latviji abd :P

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 apr 2013, 08:36

s obzirom na katastrofalnu formu intera koji je jedina prijetnja rimskim klubovima u borbi za evropu, vjerujem da u najgorem slucaju mogu ponovo u EL preko tog 5. ili 6. mjesta (ukoliko uhvate neku fromu mozda i do 4.), a tu je i finale kupa gdje je sve moguce tako da je ovo za roster koji imaju, povrede u kljucnim djelovima sezone (jedini kvalitetan napadac - klose) i lotitova (ne)ulaganja sasvim uspjesna sezona. a to da se niko ne moze nositi sa juventusom je mit koji polako gubi na vrijednosti jer sam misljenja da je conteova taktika procitana i ukoliko ne promjeni nesto cisto sumnjam da ce ovako lagano do prve pozicije iduce sezone ALI to je tema neke druge emisije :D bilo kako bilo, odlicna polusezona za lulica nakon uzasnih par prvih mjeseci gdje je bio ponajgori pojedinac kako repke tako i kluba.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 apr 2013, 13:06

Lule 15 dana out ..

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2013, 14:57

Kakva je povreda u pitanju ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 apr 2013, 22:36

http://www.sbnation.com/soccer/2013/4/1 ... eriea-2013" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje pise da je samo suspendovan za utakmicu protiv Juvea... :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 apr 2013, 22:39

Butni misic povrijedio, propusta sljedece 2 utakmice.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 maj 2013, 15:42

ubi Lulic, vec 2 asistencije za pola sata igre

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 maj 2013, 16:13

Dao Bog da jednom normalno odigra i za repku..u repki samo trci, nista drugo nije uradio od rumuna u zenici..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 maj 2013, 16:24

Joj potopa 6-0
Lulic-Flokaro izradili sve, Klose u stilu Inzagija :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.