Sam protiv svih.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nema para kojima se Pogba može platiti, doduše, ne pitam se ja, ali 99% ljudi u i oko kluba + navijači sigurno nikada ne bi dali Pogbu, čak ni za 50 miliona jer ih on vrijedi sigurno kada uzmemo u obzir kakvi sve bolidi koštaju 40+M. Inače, priča se da je Pogba u pitanju, preporuka Varanea koji mu je najbolji prijatelj iz repke.anonymousHD je napisao/la:As spominje ove igrače Pogba, Niang, Kondogbia i Matuidi. Najverovatnije Pogba, ali što kaže blancos, može bit patka, zapravo sigurno je patka.
Nista nije nemoguce kad je Pero u pitanju.Pogba je napisao/la:Nema para kojima se Pogba može platiti, doduše, ne pitam se ja, ali 99% ljudi u i oko kluba + navijači sigurno nikada ne bi dali Pogbu, čak ni za 50 miliona jer ih on vrijedi sigurno kada uzmemo u obzir kakvi sve bolidi koštaju 40+M. Inače, priča se da je Pogba u pitanju, preporuka Varanea koji mu je najbolji prijatelj iz repke.anonymousHD je napisao/la:As spominje ove igrače Pogba, Niang, Kondogbia i Matuidi. Najverovatnije Pogba, ali što kaže blancos, može bit patka, zapravo sigurno je patka.
Ne bih puno vjerovao ovome, jer kada bih vjerovao u sve što pročitam, Juventus bi ostao bez kompletnog veznog reda.![]()
A i budimo realni, ne postoji bolje mjesto za njega od Juventusa, još dugi niz godina, a za kratko vrijeme će postati broj 1 veznjak planete, sve ukazuje na to.
Jel' i ti tu spadašRaul_64 je napisao/la: mora Pero nahraniti bezobraznu Madridsku publiku
Na dresu da, al' taj ugovor sa ALJ još nije potpisan, koliko sam ja informisanRaul_64 je napisao/la:a uz sve to dobiva se od ove sezone poseban TV ugovor sa Al Jazeerom i novi sponzor na dresu u vidi Fly Emiretsa
Ne bi valjalo da nick mijenjam.Raul_64 je napisao/la:Ih , @Pogba kaze da nema nista od transfera Pogbe![]()
ima mozda desetak godinaPretpostavio sam da su izbori, sada će imena frcati na sve strane.
Uhvacen sinoc na Ikindiji u Begovoj.Opsirnije o tome ce danas Klix pisati...GAL je napisao/la:momci izgleda da c.ronaldo lagano prelazi na islam
Johny je napisao/la:Uhvacen sinoc na Ikindiji u Begovoj.Opsirnije o tome ce danas Klix pisati...GAL je napisao/la:momci izgleda da c.ronaldo lagano prelazi na islam
Jeste za arapsku govornu regiju (dakle srednji istok, SA, Katar itd), dok se ovdje priča o ulasku ALJ u trku za prava u Španiji, dakle kao konkurencija Canal Plusu i MediaPro, ili o ulasku ALJ u vlasničku strukturu jedne od ove dvije tv kućelegenda reala je napisao/la:Pa zar Al Jazira i do sada nije imala pravo na sve utakmice Primere
mozda i nije los potez ako se proda albiol, treba imati stopera za klupuandro234 je napisao/la:sad se pise da Real zeli vratiti Garaya za 10 mil. Eura
sto ce nam on
Johny je napisao/la:Uhvacen sinoc na Ikindiji u Begovoj...GAL je napisao/la:momci izgleda da c.ronaldo lagano prelazi na islam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.