Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 08:18

Ma svake kvalifikacije su slicne same po sebi sto se tice saveza i ostalih sranja.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 nov 2009, 08:42

sad bi po nekoj tradiciji trebali ostat bez selektora, pa ce igraci koje je ciro proguro u repku izazvani njegovom smjenom potpisat neku peticiju, malo stariji igraci (preko 26 - 27) ce se oprostit i kao razlog navest 'dali smo sve sto smo mogli za reprezentaciju vrijeme je da mladji dobiju priliku' . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 nov 2009, 09:09

A kad bi Ćiro otišo ko bi bio trener ????

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 20 nov 2009, 09:15

Ponos Torina je napisao/la:"Ćiro se ne želi odreći 750 hiljada eura"

Selektor Miroslav Ćiro Blažević izgledao je vidno utučen nakon sinoćnjeg poraza u Zenici, no dan nakon toga brojni mediji su počeli tragati za informacijama koliko Ćiro zarađuje i da li u svemu što se dešavalo ima nešto 'skriveno i prešućeno'.
Naime, hrvatski portal ****.hr donosi priču o, kako ga nazvaše, 'umornom i potučenom starcu' koji neprestano dobiva nove nastavke, od Teherana, Splita, Xamaxa, pa do Zenice', koji sada ponovo dobiva novi mandat.

Ćiro je često izjavljivao kako se uprkos svojim godinama osjeća kao mladić iako spava svega nekoliko sati, no ****.hr donosi priču o drugom uzroku selektorove nesanice – ugovor Ćire i Nogometnog saveza BiH.

Naime, prema pisanju ovog portala, novinar FTV-a, Avdo Avdić priprema materijal upravo o tom ugovoru, a zbog toga je Avdića, nakon utakmice BiH – Portugal, verbalno napao Emir Spahić zahtijevajući da se taj prilog ne objavljuje.

Navodno, u tom prilogu trebalo je biti objavljeno kako Ćiro na klupi bh. reprezentacije zarađuje 750 hiljada eura.

Upravo zbog toga, selektor 'zmajeva' sada traži podršku medija i publike da ga poguraju kako bi potpisao novi ugovor, jer ne želi izgubiti platu koju trenutno ima.

**** spominje i to tome zbog čega Misimović nije nastupio u revanš susretu baraža. Navodno, Ćiro je 'nimalo pedagoški nagazo' Misketa kojem je sve to jako teško palo, te je zbog toga odlučio propustiti utakmicu u Zenici.

Ćirinim tretmanom, je prema pisanju ovog portala, nezadovoljan i Pjanić, tako da će NS BiH morati pokušati 'otopiti' zvijezdu Lyona, ali i pronaći zamjenu za Muratovića i Rahimića koji se opraštaju od reprezentacije.

Morao sam postaviti nazalost...
Zasto ovo na kraju nazalost, pa nismo mi ebeni placeni novinari da krijemo prljav ves, sa ovim je sve receno o Ciri manipulatoru, mrssssssss

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 nov 2009, 09:16

cini mi se da ima maksuz tema za to, imash pun K opcija al' moja pretpostavka : neki 'denijal piric' od trenera
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 09:20

pinoche napisao/la

Zasto ovo na kraju nazalost, pa nismo mi ebeni placeni novinari da krijemo prljav ves, sa ovim je sve receno o Ciri manipulatoru, mrssssssss

Ma dobro sad odma kritiku pucat nije fer to raditi,jer neznamo jeli istina novinari svasta pisu,zato sam rekao nazalost.

Zato sto se nikom nemoze vjerovati a novinarima najmanje.(Cast izuzetcima)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 20 nov 2009, 09:32

Ciro jeste doveo BiH do baraza,ali imao je i igrace za to

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 20 nov 2009, 09:40

Ponos Torina je napisao/la:pinoche napisao/la

Ma dobro sad odma kritiku pucat nije fer to raditi,jer neznamo jeli istina novinari svasta pisu,zato sam rekao nazalost.

Zato sto se nikom nemoze vjerovati a novinarima najmanje.(Cast izuzetcima)
Kako nije fer, ebote koji je vama klinac, pa vas su doista ovih 20 teskih godina nafilovali do jaja, uzeli su vam pravo da mislite, kritika moze samo pomoci, boli me ona stvar sta ce od vas neko ovdje reci jer vi svi idete devizom, ma dobro je nije 93., kitu je dobro, novinari placeni nam oci zamagljuju, a mi ko p.izde najvece padamo pod te folove

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 nov 2009, 09:58

Ćiro ide u Šangaj!
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine karijeru bi mogao nastaviti u Šangaju, glavnom gradu Kine. Trener golmana našeg državnog tima, Enver Lugušić tvrdi kako će Ćiro Blažević uskoro potpisati ugovor sa kineskim prvoligašem Šangajem u kojemu je i sam trener, prenosi Sport.

"Predsjedniku kluba sam rekao da je šefova cijena 1.000.000 eura na šta je on odmah pristao i pružio mi ruku." kaže Lugušić i dodaje "Ćiro bi pored milion eura u slučaju osvajanja titule zaradio još 500.000 eura bonusa."

Šangaj je u nedavno završenom prvenstvu Kine zauzeo tek četvrto mjesto, a prije starta sezone najavljene su šampionske ambicije.

"Šangaj već duže vrijeme usprkos činjenici da ne štedi novac ne može da osvoji titulu." kaže Enver Lugušić za Sport, te uz to tvrdi kako selektor Blažević do završetka kvalifikacija uopšte nije htio pričati o eventualnim budućim angažmanima.

Saznajemo također da ponuda iz Šangaja nije jedina te da Ćiru žele vidjeti i bogati šeici u Dubaiju, ali i fudbalski djelatinici iz drugih azijskih zemalja.

http://www.****/site/inde ... &Itemid=63 (repka.net)

Lično smatram da je ovo samo vrsta pritiska na savez da se Ćiri ponudi novi ugovor.Kažu:"Prenosi Sport", pa kakav sport?! Patka obična!
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 20 nov 2009, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:02

tanzla je napisao/la:Ćiro ide u Šangaj!
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine karijeru bi mogao nastaviti u Šangaju, glavnom gradu Kine. Trener golmana našeg državnog tima, Enver Lugušić tvrdi kako će Ćiro Blažević uskoro potpisati ugovor sa kineskim prvoligašem Šangajem u kojemu je i sam trener, prenosi Sport....

http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1151:iro-ide-u-angaj-za-milion-eura&catid=1:latest-news&Itemid=63 (repka.net)

Lično smatram da je ovo samo vrsta pritiska na savez da se Ćiri ponudi novi ugovor.Kažu:"Prenosi Sport", pa kakav sport?! Patka obična!

Ta vijest je stara 14 i po godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Salim se bila je davno prica o tome ali nevjerujem da ce se to desiti mada je sve moguce.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 10:04

Ma koji sengej :D Ciro ide nigdje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:07

rob do bagro je napisao/la:Ma koji sengej :D Ciro ide nigdje

Hajde ba evo plavka(ah sto igra :D ) vodi aerobik na obn-u ajmo malo hahah malo sportskih aktivnosti :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 10:09

Ponos Torina je napisao/la:

Hajde ba evo plavka(ah sto igra :D ) vodi aerobik na obn-u ajmo malo hahah malo sportskih aktivnosti :lol: :lol:
sto lazes...vidis da su samo reklame :lol:

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:11

rob do bagro je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

sto lazes...vidis da su samo reklame :lol:

Nisu ba tu je ona cekaj malo,ti bi nabrzaka nisu duge reklame :lol: :lol: :mrgreen:

Evo je ooooooooooooo oooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :? :? :mrgreen:

slika

hahaha

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 10:15

sto ga mijesa plavusica...zna se koje ucio :D

PS. Boto je kralj :mrgreen:

slika

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:18

rob do bagro je napisao/la:sto ga mijesa plavusica...zna se koje ucio :D

PS. Boto je kralj :mrgreen:

slika

Bjezi onaj Rowan Atkinson :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 10:19

vratimo se temi...ebo te obn...ni nemam ga :lol: :lol: :lol:

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 10:25

Hehe ma i to sto kazes a znam da ga imas :mrgreen: :lol: :lol:

Ma neznam vidjecemo sta ce ciro odluciti uglavnom ovih dana ce da pucaju sa svih strana po njemu i po savezu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 20 nov 2009, 10:27

ej ljudi jel istina da ciro ide u sangaj za 1 milion eura.......koga za selektore....ima mnogo ljudi al ja bih najvise volio vahida halilhodzica,ili mesa bazdarevic,meho kodro nek nastavi gdje je stao...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 10:29

Ponos Torina je napisao/la:Hehe ma i to sto kazes a znam da ga imas :mrgreen: :lol: :lol:

Ma neznam vidjecemo sta ce ciro odluciti uglavnom ovih dana ce da pucaju sa svih strana po njemu i po savezu
ma haj recimo da ga imam :mrgreen:

Ne znam kolko jos ima ugovora sa nasom repkom...mscini mi se jos 6 mjeseci,ne bi me iznenadilo da ode u Sengej,moglo bi se nesto i zaradit...al moje je misljenje da prepusti Sergeju Barbarezu,prestar je Ciruliru nema ni on vise snage i zivaca...tako da cemo sve uskoro znat opsirnije

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.