Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 14 apr 2013, 19:24

jbga, ja se taman ponada da cemo igrat sa 4 nazad, tako bio cuo da Conte nesto hoce da mijenja malo.Ono opet ova formacija sa "ubitacnim" krilima :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 14 apr 2013, 19:26

Ja sam se pomirio sa tim da će biti i naredne sezone 3-5-2 dokle god se osvaja ova liga čime su oni zadovoljni ništa bitno se neće mijenjati...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 14 apr 2013, 19:45

NIje to losa formacija samo ako imas tacne igrace na tacne pozicije.. Valjda ce biti bolje iduce god, i valjda cemo imati napad koji moze drzati lopte gore i vise goljade....
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 apr 2013, 22:44

Što je večeras lijepa i vedra noć. 8-) :mrgreen:

Planirao sam X između ove dvije ekipe. Sutra odigrati mirno lagano i remi će me zadovoljiti s obzirom na večerašnji ishod između Milana i Napolija.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 apr 2013, 22:47

Bitno je da Napoli nije dobio. Bilo bi kriticno sutra.

Ovako je skoro pa svejedno. Remi sasvim dovoljan, a pobjeda bonus za novu titulu :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 apr 2013, 23:03

Želim pobjedu sutra, dosta je bilo nafake za Lazio ove sezone, red je da im vratimo za prvu utakmicu i kup :mrgreen: , ja očekujem slavlje protiv Torina, to bi bilo najbolje :lol: 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 apr 2013, 23:26

Fakat je red da se Lazio dobije, potrošili su svu sreću protiv nas, Marchetti svaki put kao superman, u kupu primimo gol u 95 minuti i ispadnemo, vrijeme je da se to vrati.

Ljudi su sutra osakaćeni nazad, nema Lulića, Radua, Biave, Konka, Cavanda i Diakite su van ekipe zbog neprodužavanja ugovora, pozvali su 4 igrača ukupno u odbrani među kojima je neki iz primavere.

Ako takvoj odbrani ne zabijemo neki gol, onda stvarno. :?

Pelusa ne mogu smisliti u odbrani, ali nikako, vrijeme je više da Conte vrati Caceresa. :roll:

Generalno se zna od koga vreba opasnost, Klose, Hernanes, Candreva, a i kloc Mauri nam često zabije, uz vanzemaljca na golu.

Bod jeste ok, ali očekujem puno više od njih, ako ništa da mi vrate malo za nulu iz LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 apr 2013, 00:02

Formacija 3-5-2,,,je jako dobra,,,kao sto neko rece,,,da su napadaci bolji i da znaju bolje primati lopte i otkrivati se,,ona bi bila skoro pa savrsena,,,,samo da je uz Ljorentea dovesti,,,suareza ili sanceza,,vidjeli bi,,,ovo sto pricam na djelu...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2013, 00:24

formacija savrsena kad imas Turama, Nestu i Kijelinija nazad, R.Karolosa lijevo, Listajnera desno, Vidal, Dzerard i X.Alonso u sredini i dva napadaca koja znaju prihvatiti loptu tipa Ibrahimovica i Batistute...

nazalost njeno "savrsenstvo" ne moze ostvariti niti jedan šejk cak ni na FM cak i kad vara :mrgreen: ..nema modernog fudbala bez dobrih krila, svaka ozbiljna ekipa ih ima a dobra krila razaraju 3-5-2 formaciju...i da smo imali 2 napadaca iz snova protiv Bajerna mozda bi i dali gol-dva ali to bi bilo na njihov individualni kvalitet, nabij loptu pa sta urade, a meni se bas ta igra ne svidja ..isto kao i ovdje omrazeno kapelovo 4-4-2 , brani se, nek te razvuku( iako ta ekipa se rijetko kad branila i nikad bila razvucena ko teravija ona u srijedu) i nabij loptu pa sta urade.

nemojte ba, da valja igrao bi je jos neko u modernom fudbalu, probao je Mancini pa ga raskovali...moze samo u italiji i moze Barca jer protiv nje svi igraju bunker a protiv bunkera ne postoji formacija ( al i oni odustali od nje)...samo mi pokupili svu pamet svijeta pa nam valja..slazem se valja kad imas navedene igrace, al je to nemoguce ostvariti..s njima i 1-1-8 valja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 apr 2013, 00:37

Sutra dobijamo siguran sam u tome :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 apr 2013, 07:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:formacija savrsena kad imas Turama, Nestu i Kijelinija nazad, R.Karolosa lijevo, Listajnera desno, Vidal, Dzerard i X.Alonso u sredini i dva napadaca koja znaju prihvatiti loptu tipa Ibrahimovica i Batistute...

nazalost njeno "savrsenstvo" ne moze ostvariti niti jedan šejk cak ni na FM cak i kad vara :mrgreen: ..nema modernog fudbala bez dobrih krila, svaka ozbiljna ekipa ih ima a dobra krila razaraju 3-5-2 formaciju...i da smo imali 2 napadaca iz snova protiv Bajerna mozda bi i dali gol-dva ali to bi bilo na njihov individualni kvalitet, nabij loptu pa sta urade, a meni se bas ta igra ne svidja ..isto kao i ovdje omrazeno kapelovo 4-4-2 , brani se, nek te razvuku( iako ta ekipa se rijetko kad branila i nikad bila razvucena ko teravija ona u srijedu) i nabij loptu pa sta urade.

nemojte ba, da valja igrao bi je jos neko u modernom fudbalu, probao je Mancini pa ga raskovali...moze samo u italiji i moze Barca jer protiv nje svi igraju bunker a protiv bunkera ne postoji formacija ( al i oni odustali od nje)...samo mi pokupili svu pamet svijeta pa nam valja..slazem se valja kad imas navedene igrace, al je to nemoguce ostvariti..s njima i 1-1-8 valja.
Slažem se, bez dobrih krila ne možeš ništa postići u Europi.. samo u Serie A. STOP 3-5-2!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 apr 2013, 08:25

Možemo mi ovdje rokati protiv 3-5-2 koliko hoćemo... ona će završiti sezonu vjerovatno, zavisi od pojačanja za iduću nisam nešto ubijeđen da će je plaho mijenjati...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 apr 2013, 11:48

Shvatit će Conte kad-tad..

gigi
licht barza leo chiello
vidal pirlo marcha
sanchez llorente vučinić

8-)

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 15 apr 2013, 13:31

večeras protiv Lazia vjerovatno 3-5-1-1 barzagli bonucci peluso; Licht Vidal Pirlo Pogba Asamoah; Marchisio; Vucinic
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 apr 2013, 15:14

Samo pobjeda dolazi u obzir i tako trebamo igrati, a onda u narednom kolu približiti Fiorentinu Ligi prvaka i doći na korak od Scudetta.

FORZA JUVE!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 15 apr 2013, 15:38

Vrijeme da i Lazio padne, mislim da mozemo do 3 boda..

Izgleda da je Conte testiro 3-5-1-1 .. Marchisio iza Vucinica..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 apr 2013, 16:52

iako smo oslabljeni, očekujemo odličnu tekmu večeras .. nama je ovo vjerovatno posljedni voz za LP, jer ako dobijemo vas i Udine u gostima, a vi tučete Milana, dolazimo im na 2 boda zaostatka, a tada je sve moguće .. uglavnom, neka bude dobra tekma i da pobjedi Lazio :D

očekuje se 40.000 - 45.000 duša na Olimpicu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 apr 2013, 17:00

Ne sumnjam u večerašnju pobjedu. Momci će vjerovatno dati maximum maximuma sa obzirom na to da bi večerašnjom pobjedom vjerovatno osigurali Scudetto ;)
Ja te volim, volim Željo..

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 apr 2013, 17:05

Veceras utakmica ne samo za 3 boda, nego za skudeto.Ako se pobijedi novi stari smo prvaci Italije iako ne matematicki al budimo realni. 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 15 apr 2013, 17:09

Sasvim sigurno će biti tvrda i neizvjesna utakmica. Ukoliko zabijemo prvi gol vjerovatno i pobjeđujemo, ukoliko primimo onda je remi izvjestan.

Roma nas je dobila nakon toliko godina na Olimpicu, Lazio je to uradio u Kupu, dakle, oba rimska kluba su ispucali svoje jokere. Red je da se započne novi niz nepobjedivost u Rimu. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.