FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ustipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ustipak » 15 apr 2013, 08:40

Nema na cemu iskreno !!! :D

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 15 apr 2013, 09:13

Kad sam musemića sinoć vidio kontao sam srce će ga opaliti, nit je čovjek sastavlajo ekipu nit selektirao, što kažu nit luk jeo nit mirisao, a ima i ona stara od govana se pita ne može napraviti tako da nije mu ako uhvatio se u koštac iako ni sam nije znao šta je tu sve.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 15 apr 2013, 09:59

Jovicu vrati se.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 15 apr 2013, 10:08

@htc
Majke ti kolko ti imas godina?
Zasto smo tako svi zatupljeni majko draga? Ovdje treba samo da se igra fudbal a na tribina treba da budu parole tvog i mog voljenog kluba, kakve bolan armije, zastave i bakraci?
To ako nesto imate izadete na ulicu i napravite protest pred savezom ili nesto slicne a utakmice ostavite da budu ono sto su nekad bile.
Ove nove generacije se furaju nesto i glume patriote a imali 2 godine kad je ovdje rat bio. Mislim stvarno smo zatupljena nacija postali.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 apr 2013, 10:20

Gledajući objektivno, kome bi trebao da smeta trans na kojem piše LEGITIMNO ime armije ove države! Smiješno brate a i žalosno. Što se tiče utakmice, jednostavno su psihološki podlegli pritisku i desilo se to što se desilo. Idemo dalje, pa nije smak svijeta. Titula je , kako je već neko ranije pisao, izgubljena u Srebreniku, jer nemože se uzeti titula a ispuštati bodovi od ekipa koje nemaju niti jednu pobjedu u 15,16 kola. Bilo kako bilo, naša , već treća zimska pauza nam prisjeda nekakvim čudnim odlascima, smjenama, i promjenama 60% ekipe. Tako se titula ne uzima. Treba sastaviti ekipu koja će bar 90% zajedno igrati godinu dana. Realno, onim zalaganjem pojedinih igrača nismo ni zaslužili to prvo mjesto. Nego na ljeto otjerati par igrača tipa Šunjevarić (čitaj izgubljen u vremenu i prostoru), sastaviti sa Husom ekipu pa opet lagano, naravno pod uslovom da preko zime sve ostane na okupu :D .
U novi boj ...

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 15 apr 2013, 10:26

hz033 je napisao/la:Gledajući objektivno, kome bi trebao da smeta trans na kojem piše LEGITIMNO ime armije ove države! Smiješno brate a i žalosno. Što se tiče utakmice, jednostavno su psihološki podlegli pritisku i desilo se to što se desilo. Idemo dalje, pa nije smak svijeta. Titula je , kako je već neko ranije pisao, izgubljena u Srebreniku, jer nemože se uzeti titula a ispuštati bodovi od ekipa koje nemaju niti jednu pobjedu u 15,16 kola. Bilo kako bilo, naša , već treća zimska pauza nam prisjeda nekakvim čudnim odlascima, smjenama, i promjenama 60% ekipe. Tako se titula ne uzima. Treba sastaviti ekipu koja će bar 90% zajedno igrati godinu dana. Realno, onim zalaganjem pojedinih igrača nismo ni zaslužili to prvo mjesto. Nego na ljeto otjerati par igrača tipa Šunjevarić (čitaj izgubljen u vremenu i prostoru), sastaviti sa Husom ekipu pa opet lagano, naravno pod uslovom da preko zime sve ostane na okupu :D .
ako borac ostane na okupu i finansijski se koliko toliko stabilizuje, mozemo kurcu svirati svi redom
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 apr 2013, 10:30

U ovakoj konstalaciji snaga i sljedeće godine željeznicar glavni favorit, razlog AO NAŽALOST

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 15 apr 2013, 10:38

.
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 15 apr 2013, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 apr 2013, 10:50

FCS je napisao/la:U ovakoj konstalaciji snaga i sljedeće godine željeznicar glavni favorit, razlog AO NAŽALOST
ja bi najsretniji bio kada bi velež krenuo stopama želje, pa i drugi, ne zanimaju me odnosi dva sarajevska kluba, to je vaša stvar, ali je vrijeme da i ostali konačno postanu konkurentni želji, jer ko ne bi bio sretniji, kada bi smo gledali jake tekme, brze, s puno golova, i bez nabijanja lopti u aut...mislim da je vrijeme da se i rođeni, i sarajevo, i čelik i dr...uozbilje, i da krenu u lov na želju, da gledamo abd jake tekme... ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 apr 2013, 11:07

FCS je napisao/la:U ovakoj konstalaciji snaga i sljedeće godine željeznicar glavni favorit, razlog AO NAŽALOST
pa ako nastavite sa ovom politiko tj. dovoditi neke tamo lijeve igrace ili vracati talente da se samo vrate u formu a prodavati ih za sicu , vrlo vjerovatno , po meni je vas veliki kiks husejnovic , kojeg ste morali prodati za solidnu sumu novca koja bi vam mogla omoguci da dovedete dva, tri dobra igraca ostatak zadrzati i to je to (al opet mozda ste ga prodali jer nikad vam klub nije izasao sa saopsenjem u vezi transfera , samo na supljoj i "provjerenim "inf koje imaju navijaci) al eto mozda se to promjeni na ljeto iskreno mene kako navijaca boli briga za talove (u smislu ko koliko ima para za nekog igraca ) i te gluposti jedino gledam rezultat i kako igra ekipa tj. dali ona ispunjava ono sto su u upravi rekli na pocetku sezone , ako je tvoj post bio usmjeren u pravcu ove price koje se vodite ( a to je da osim stima ) onda necete daleko dogurati jer vi da ste gledali i vise se koncentrisali na sebe ne bi gubili bodove od gradine , veleza itd. a ti kiksvi ce vas i kostati na kraju ;) ... bas me zanima jel uprava ikad kod vas kaznila igrace na primjer kad ste 00 igrali protiv gradine koja je vec nakon 10 kola ispala iz lige jeste li ih udarili po djepu jer mani te se price u smislu oni igraju za navijace ponos kluba kad im lovu uzmes i kazes ako ostvare u naredne dvije uspjeh da ce te ih nagraditi vidjeces kako ce ginuti radi para ...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 apr 2013, 12:19

Nekad sam se divio nasem klubu i igracima koji su nosili sveti dres, a danas se smijem od muke ko sve nosi taj isti dres.....moze li gore od ovoga? :?
Sad se vidi da nije kriv trener, mozda je Husref bolji od Jovica, sigurno jest al nemoze se praviti pita od govana....moze al vidimo kakva je. Dok god mi dovodimo igrace za koje nikad nismo culi, one koji nigdje nemogu da igraju pa dodju kod nas tesko nam se pise. Od njih 15 kojih svake godine dovedu valjaju 2, ostalo talašika nije za Vrbanjuse. Da prebijemo igrace ne ide ni to, pa nisu oni krivi sto ih je neko doveo da igraju, jednostavno nije to kalibar za nas. Gdje su igraci kao sto je Sasivarevic, Turkovic, Begic, Krupinac, Hota, Berberovic, Skoro i njih jos koliko god hoces koje je bilo milina gledati. Razumijem ja da kad se klub voli da se ide na tekme i kad dobijas i kad gubis, to mi svi radimo. Ali mi nismo neki mali klub da dozvolimo da se dovode ovakvi anonimusi u nas klub, pa da gledamo to godinama. Ovdje se par ljudi igraju sa imenom i renomeo kluba za koji su mnogi prolili dosta znoja, dali krvi a neki i zivote. Sramota me je vise svega.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 apr 2013, 12:28

Ovaj prekid bi mogao imati pozitivan efekat u buducnosti kada su u pitanju slicne stvari na BH terenima (emotivno me naravno pogodilo sto u srcu sarajeva neko zabranjuje da se spomena ARMIJA RBiH), ali kada racionalno razmislim pravila se moraju uspostaviti. Proslo kolo u Banja Luci sudija iz RS-a prekida utakmicu zbog nacionalistickog navijanja, sto me pozitivno iznenadilo. Zato podrzavam odluke saveza da se mogu isticati samo transparenti vezani za fudbal i klubove. P.S. Za drzavu bi se prije svega trebali botriti nasi vrli politicari koje zalibu taki za istu

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 15 apr 2013, 13:29

FCS je napisao/la:Ovaj prekid bi mogao imati pozitivan efekat u buducnosti kada su u pitanju slicne stvari na BH terenima (emotivno me naravno pogodilo sto u srcu sarajeva neko zabranjuje da se spomena ARMIJA RBiH), ali kada racionalno razmislim pravila se moraju uspostaviti. Proslo kolo u Banja Luci sudija iz RS-a prekida utakmicu zbog nacionalistickog navijanja, sto me pozitivno iznenadilo. Zato podrzavam odluke saveza da se mogu isticati samo transparenti vezani za fudbal i klubove. P.S. Za drzavu bi se prije svega trebali botriti nasi vrli politicari koje zalibu taki za istu
Pametno razmišljanje. Sve političke transparente treba ukloniti sa terena. Za tekovine Odbrambeno-oslobodilačkog rata i časnu borbu Armije Republike Bosne i Hercegovine se trebaju boriti u poslaničkim klubama naši tzv. predstavnici. Politika nema mjesta u nogometu, pa ni na tribinama. Imali smo proteklih godina prste politike u nogometu i isti je bio u septičkoj jami. Sada, kada se konačno ide naprijed, ne trebaju nam novi Ušanovići, Dominkovići i slični, koji će tobože štiti interese nacionalnih torova u NSBiH. Najbolja stvar za promicanje naše domovine, njene historije i patriotizma jesu odlični rezultati reprezentativnih selekcija i aBd poboljšanje kvalitete nogometa u ovoj našoj mizernoj ligi. Kultura navijanja ide uz te stvari, naravno.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 15 apr 2013, 15:43

Ma naš vezni red sinoć nije postojao. Suljić više nije mogao ispucao je snagu i morao je biti zamjenjen. A ono Husrefovo sa Torlakom je neshvatljivo. Hajde da je to uradio u 85 minuti pa i da ga čovjek razumije... Previše smo imali igrača koji su se krili od lopte, presporo je lopta išla prema naprijed....
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 apr 2013, 15:48

veteran II je napisao/la:Ma naš vezni red sinoć nije postojao. Suljić više nije mogao ispucao je snagu i morao je biti zamjenjen. A ono Husrefovo sa Torlakom je neshvatljivo. Hajde da je to uradio u 85 minuti pa i da ga čovjek razumije... Previše smo imali igrača koji su se krili od lopte, presporo je lopta išla prema naprijed....
ma ljudi dragi jadan covjek nije znao sta da radi,cijelo se vrijeme hvatao za glavu :?
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 apr 2013, 19:37

veteran II je napisao/la:Ma naš vezni red sinoć nije postojao. Suljić više nije mogao ispucao je snagu i morao je biti zamjenjen. A ono Husrefovo sa Torlakom je neshvatljivo. Hajde da je to uradio u 85 minuti pa i da ga čovjek razumije... Previše smo imali igrača koji su se krili od lopte, presporo je lopta išla prema naprijed....
ne znam prijatelju to za Suljica...bio ubjedljivo najbolji i nije izgledao kao da nema snage... A Husrefov potez sa Torlakom u potpunosti razumijem,visoke lopte na njega,on glavom prebacuje ili spusta loptu...samo sto zadnja linija i Dzakmic nisu skontali ili nisu uspjeli slati de duge lopte...Samo definitivno nije Trebao Suljica mjenjati,da je ostao vjerovatno bi dobili utakmicu...

Kapitensku traku vratiti Torlaku...
Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 15 apr 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 apr 2013, 19:42

Ma imala je izmjena apsolutno logike,ali nazalost ekipa nije igrala tako da bi ta izmjena urodila plodom,zna se sta se pokusalo sa Sedinom,da se rastereti kolko tolko Hadzic,da ovaj sa svojom visinom pokusa spustiti koju loptu,eventualno neki prekid,korner itd,Sedin je tu uglavnom najopasniji...medjutim nazalost nije se mislilo o tome ko ce biti taj igrac koji ce prenjeti loptu,koji ce ubacivati te lopte pred gol itd itd,jel uglavnom drugo poluvrijeme centra nismo presli,samim tim izmjena nije nikako mogla da odradi svoje,jel rekoh uopste nismo bili u stanju preko pola preci

Ja u potpunosti kontam izmjenu s obzirom da nije bilo drugog spica na klupi,ali kazem nazalost ostatak ekipe nije bio u stanju da zamisao sprovede u dijelo,jednostavno nisu bili u stanju loptu ubacivati u 16 i to je to,a izmjena ko izmjena sasvim ok

Veza je ta koja je podbacila i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 apr 2013, 20:31

Željo je tako nas dobio, 2004. možda ne znam tačno da ne gledam (Nadarević dao za nas i vodili smo), kad nam je Odović u špic Alihodžića stavio koje je spustio dvije lopte i vozdra.

Nije Husref izmišljao toplu vodu, morao je nešto pokušati. Sinoć katastrofalno izdanje i nažalost neuspjele izmjene. Husref se pojeo na klupi i bilo je tužno gledati ga onakvog.

Puna podrška Husrefu, ako nas on ne uspije vratiti naredne godine, niko nikad neće. Naravno uz odriješene ruke za dovođenje pojačanja i veću podršku Uprave.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2013, 21:18

;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 apr 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 15 apr 2013, 21:31

Sarajevo1946 je napisao/la:Željo je tako nas dobio, 2004. možda ne znam tačno da ne gledam (Nadarević dao za nas i vodili smo), kad nam je Odović u špic Alihodžića stavio koje je spustio dvije lopte i vozdra.

Nije Husref izmišljao toplu vodu, morao je nešto pokušati. Sinoć katastrofalno izdanje i nažalost neuspjele izmjene. Husref se pojeo na klupi i bilo je tužno gledati ga onakvog.

Puna podrška Husrefu, ako nas on ne uspije vratiti naredne godine, niko nikad neće. Naravno uz odriješene ruke za dovođenje pojačanja i veću podršku Uprave.
Ja mislim da je to Osim uradio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, Direktorcic, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90, sekac i 58 gostiju.