Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
jbga, ja se taman ponada da cemo igrat sa 4 nazad, tako bio cuo da Conte nesto hoce da mijenja malo.Ono opet ova formacija sa "ubitacnim" krilima 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ja sam se pomirio sa tim da će biti i naredne sezone 3-5-2 dokle god se osvaja ova liga čime su oni zadovoljni ništa bitno se neće mijenjati...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- AvantiSignora
- Kontakt:
NIje to losa formacija samo ako imas tacne igrace na tacne pozicije.. Valjda ce biti bolje iduce god, i valjda cemo imati napad koji moze drzati lopte gore i vise goljade....
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Trequartista
- Kontakt:
Što je večeras lijepa i vedra noć.
Planirao sam X između ove dvije ekipe. Sutra odigrati mirno lagano i remi će me zadovoljiti s obzirom na večerašnji ishod između Milana i Napolija.

Planirao sam X između ove dvije ekipe. Sutra odigrati mirno lagano i remi će me zadovoljiti s obzirom na večerašnji ishod između Milana i Napolija.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bitno je da Napoli nije dobio. Bilo bi kriticno sutra.
Ovako je skoro pa svejedno. Remi sasvim dovoljan, a pobjeda bonus za novu titulu
Ovako je skoro pa svejedno. Remi sasvim dovoljan, a pobjeda bonus za novu titulu

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Želim pobjedu sutra, dosta je bilo nafake za Lazio ove sezone, red je da im vratimo za prvu utakmicu i kup
, ja očekujem slavlje protiv Torina, to bi bilo najbolje

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Fakat je red da se Lazio dobije, potrošili su svu sreću protiv nas, Marchetti svaki put kao superman, u kupu primimo gol u 95 minuti i ispadnemo, vrijeme je da se to vrati.
Ljudi su sutra osakaćeni nazad, nema Lulića, Radua, Biave, Konka, Cavanda i Diakite su van ekipe zbog neprodužavanja ugovora, pozvali su 4 igrača ukupno u odbrani među kojima je neki iz primavere.
Ako takvoj odbrani ne zabijemo neki gol, onda stvarno.
Pelusa ne mogu smisliti u odbrani, ali nikako, vrijeme je više da Conte vrati Caceresa.
Generalno se zna od koga vreba opasnost, Klose, Hernanes, Candreva, a i kloc Mauri nam često zabije, uz vanzemaljca na golu.
Bod jeste ok, ali očekujem puno više od njih, ako ništa da mi vrate malo za nulu iz LP.
Ljudi su sutra osakaćeni nazad, nema Lulića, Radua, Biave, Konka, Cavanda i Diakite su van ekipe zbog neprodužavanja ugovora, pozvali su 4 igrača ukupno u odbrani među kojima je neki iz primavere.
Ako takvoj odbrani ne zabijemo neki gol, onda stvarno.

Pelusa ne mogu smisliti u odbrani, ali nikako, vrijeme je više da Conte vrati Caceresa.

Generalno se zna od koga vreba opasnost, Klose, Hernanes, Candreva, a i kloc Mauri nam često zabije, uz vanzemaljca na golu.
Bod jeste ok, ali očekujem puno više od njih, ako ništa da mi vrate malo za nulu iz LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Formacija 3-5-2,,,je jako dobra,,,kao sto neko rece,,,da su napadaci bolji i da znaju bolje primati lopte i otkrivati se,,ona bi bila skoro pa savrsena,,,,samo da je uz Ljorentea dovesti,,,suareza ili sanceza,,vidjeli bi,,,ovo sto pricam na djelu...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
formacija savrsena kad imas Turama, Nestu i Kijelinija nazad, R.Karolosa lijevo, Listajnera desno, Vidal, Dzerard i X.Alonso u sredini i dva napadaca koja znaju prihvatiti loptu tipa Ibrahimovica i Batistute...
nazalost njeno "savrsenstvo" ne moze ostvariti niti jedan šejk cak ni na FM cak i kad vara
..nema modernog fudbala bez dobrih krila, svaka ozbiljna ekipa ih ima a dobra krila razaraju 3-5-2 formaciju...i da smo imali 2 napadaca iz snova protiv Bajerna mozda bi i dali gol-dva ali to bi bilo na njihov individualni kvalitet, nabij loptu pa sta urade, a meni se bas ta igra ne svidja ..isto kao i ovdje omrazeno kapelovo 4-4-2 , brani se, nek te razvuku( iako ta ekipa se rijetko kad branila i nikad bila razvucena ko teravija ona u srijedu) i nabij loptu pa sta urade.
nemojte ba, da valja igrao bi je jos neko u modernom fudbalu, probao je Mancini pa ga raskovali...moze samo u italiji i moze Barca jer protiv nje svi igraju bunker a protiv bunkera ne postoji formacija ( al i oni odustali od nje)...samo mi pokupili svu pamet svijeta pa nam valja..slazem se valja kad imas navedene igrace, al je to nemoguce ostvariti..s njima i 1-1-8 valja.
nazalost njeno "savrsenstvo" ne moze ostvariti niti jedan šejk cak ni na FM cak i kad vara

nemojte ba, da valja igrao bi je jos neko u modernom fudbalu, probao je Mancini pa ga raskovali...moze samo u italiji i moze Barca jer protiv nje svi igraju bunker a protiv bunkera ne postoji formacija ( al i oni odustali od nje)...samo mi pokupili svu pamet svijeta pa nam valja..slazem se valja kad imas navedene igrace, al je to nemoguce ostvariti..s njima i 1-1-8 valja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sutra dobijamo siguran sam u tome 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Slažem se, bez dobrih krila ne možeš ništa postići u Europi.. samo u Serie A. STOP 3-5-2!ultrasstyle_tz je napisao/la:formacija savrsena kad imas Turama, Nestu i Kijelinija nazad, R.Karolosa lijevo, Listajnera desno, Vidal, Dzerard i X.Alonso u sredini i dva napadaca koja znaju prihvatiti loptu tipa Ibrahimovica i Batistute...
nazalost njeno "savrsenstvo" ne moze ostvariti niti jedan šejk cak ni na FM cak i kad vara..nema modernog fudbala bez dobrih krila, svaka ozbiljna ekipa ih ima a dobra krila razaraju 3-5-2 formaciju...i da smo imali 2 napadaca iz snova protiv Bajerna mozda bi i dali gol-dva ali to bi bilo na njihov individualni kvalitet, nabij loptu pa sta urade, a meni se bas ta igra ne svidja ..isto kao i ovdje omrazeno kapelovo 4-4-2 , brani se, nek te razvuku( iako ta ekipa se rijetko kad branila i nikad bila razvucena ko teravija ona u srijedu) i nabij loptu pa sta urade.
Možemo mi ovdje rokati protiv 3-5-2 koliko hoćemo... ona će završiti sezonu vjerovatno, zavisi od pojačanja za iduću nisam nešto ubijeđen da će je plaho mijenjati...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
Shvatit će Conte kad-tad..
gigi
licht barza leo chiello
vidal pirlo marcha
sanchez llorente vučinić

gigi
licht barza leo chiello
vidal pirlo marcha
sanchez llorente vučinić

večeras protiv Lazia vjerovatno 3-5-1-1 barzagli bonucci peluso; Licht Vidal Pirlo Pogba Asamoah; Marchisio; Vucinic
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir i tako trebamo igrati, a onda u narednom kolu približiti Fiorentinu Ligi prvaka i doći na korak od Scudetta.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Vrijeme da i Lazio padne, mislim da mozemo do 3 boda..
Izgleda da je Conte testiro 3-5-1-1 .. Marchisio iza Vucinica..
Izgleda da je Conte testiro 3-5-1-1 .. Marchisio iza Vucinica..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
iako smo oslabljeni, očekujemo odličnu tekmu večeras .. nama je ovo vjerovatno posljedni voz za LP, jer ako dobijemo vas i Udine u gostima, a vi tučete Milana, dolazimo im na 2 boda zaostatka, a tada je sve moguće .. uglavnom, neka bude dobra tekma i da pobjedi Lazio
očekuje se 40.000 - 45.000 duša na Olimpicu

očekuje se 40.000 - 45.000 duša na Olimpicu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne sumnjam u večerašnju pobjedu. Momci će vjerovatno dati maximum maximuma sa obzirom na to da bi večerašnjom pobjedom vjerovatno osigurali Scudetto 

Ja te volim, volim Željo..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Veceras utakmica ne samo za 3 boda, nego za skudeto.Ako se pobijedi novi stari smo prvaci Italije iako ne matematicki al budimo realni. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Sasvim sigurno će biti tvrda i neizvjesna utakmica. Ukoliko zabijemo prvi gol vjerovatno i pobjeđujemo, ukoliko primimo onda je remi izvjestan.
Roma nas je dobila nakon toliko godina na Olimpicu, Lazio je to uradio u Kupu, dakle, oba rimska kluba su ispucali svoje jokere. Red je da se započne novi niz nepobjedivost u Rimu.
Roma nas je dobila nakon toliko godina na Olimpicu, Lazio je to uradio u Kupu, dakle, oba rimska kluba su ispucali svoje jokere. Red je da se započne novi niz nepobjedivost u Rimu.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trenutno korisnika/ca: JuventinoBihac, muxa i 9 gostiju.