OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Sad iz Mejdana
OKK Sloboda 64-61 Spars
OKK Sloboda 64-61 Spars
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Napeta utakmica pravo,puna mala dvorana i jos dosta ljudi stojalo,prava kosarkaska atmosfera sto mi je jako drago..Mi smo lose odigrali ovu utakmicu,nema suta iz vana,Miso ne moze hodat,Enesu Buza mali na kraju skakao stalno u napadu.Ibracevic skroz lose,zapravo nije bio nikakav faktor danas..Malo poena,pa u tom segmentu nebi nikoga da izdvajam..Kod Sparsa Nikolic izdominirao,Vrabac odlican u 3.cetvrtini,pravo mi lici na Hardenaharry_90 je napisao/la:Sad iz Mejdana
OKK Sloboda 64-61 Spars

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Svaka cast. Bas trazim rezultat ali nigdje nije objavljen. Hvala puno.
Zadnja izmjena: mustbe5, dana/u 14 apr 2013, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam ko slaga Latifagica da zna igrati kosarke,smotanijeg igraca u zivotu nisam vidio 

Igra se na 3 dobijene utakmice.hamzaTM87 je napisao/la:Na koliko se pobjeda igra ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaci onda Spars ima prednost domaceg terena . Hvala tifukara87 je napisao/la:Igra se na 3 dobijene utakmice.hamzaTM87 je napisao/la:Na koliko se pobjeda igra ?
ZELJEZNICAR 1921!
Ja mislim da je i Mrsic bio na tekmi,ako sam dobro vidio..znam da su bili Grado,Mesanovic,Suljo..
- nesvrstani
- Kontakt:
bio je mrsic, mulaomerovic...harry_90 je napisao/la:Ja mislim da je i Mrsic bio na tekmi,ako sam dobro vidio..znam da su bili Grado,Mesanovic,Suljo..
pa ono trazenje da se pozdrave njih dvojica bivsi igraci koji su dosli da podrze svoj klub. nece moci gospodo jedna je dita !!!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- GunnerEmir
- Kontakt:
Kad se igra slijedeća tekma u Sarajevu?jel opet u srijedu?zna li se u koliko sati?
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
ja znam da je u Srijedu a sad ne znam u koliko sati, vjerovatno u 19.00 hGunnerEmir je napisao/la:Kad se igra slijedeća tekma u Sarajevu?jel opet u srijedu?zna li se u koliko sati?
- GunnerEmir
- Kontakt:
Hvala, znat će se do srijede...ovo se ne propušta
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Sparsi imaju odlicnu ekipu sa nekoliko mladih igraca, izdvojio bi Nikolica i Buzu koji su odlicni igraci, barem su veceras dobro igrali.
★ Treća utakmica finala A1 lige: OKK "Spars" Sarajevo - OKK "Sloboda" Tuzla, utorak 16.04.2013. u KSC "Vogošća" sa početkom u 17:00h ★
- nesvrstani
- Kontakt:
svi su oni odlicni igraci druze, i nije nekoliko mladih nego nekoliko starijih igraca tacnije 3 ( halilbegovic, jocovic i peljto) ovi ostali su svi skoro 94 i 95ta godistafukara87 je napisao/la:Sparsi imaju odlicnu ekipu sa nekoliko mladih igraca, izdvojio bi Nikolica i Buzu koji su odlicni igraci, barem su veceras dobro igrali.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
http://www.klix.ba/sport/kosarka/legend ... /130829097" onclick="window.open(this.href);return false;
Fino, mada sumnjam da ce dat neki veliki doprinos, al ajde za 20-25 minuta super, jos daj Huku, Castlea...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
za ligu u kojoj okk sloboda igra bice hakim olajulownHeller je napisao/la:Fino, mada sumnjam da ce dat neki veliki doprinos, al ajde za 20-25 minuta super, jos daj Huku, Castlea...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma sumnjam da moze trcat al aj tehnika malo ovo ononerminh74 je napisao/la:za ligu u kojoj okk sloboda igra bice hakim olajulownHeller je napisao/la:Fino, mada sumnjam da ce dat neki veliki doprinos, al ajde za 20-25 minuta super, jos daj Huku, Castlea...

Nullius in verba
Košarka se vratila u Tuzlu, Sloboda ponovo prvoligaš!
Slika govori više od 1000000000000 riječi

Slika govori više od 1000000000000 riječi

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.