Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sapunaru28
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sapunaru28 » 15 apr 2013, 00:26

daleko je on od hrvatske repke - mozemo probati makar... fali nam CB

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 15 apr 2013, 10:00

[youtube][/youtube]

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 15 apr 2013, 10:14

prati li neko onog fajica iz maribora. da li je izborio mjesto u prvoj postavi ili je i dalje klupa
Ajvatar

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 apr 2013, 10:52

Ako Said nastavi marljivo raditi kako je krenuo, zacepit ce usta mnogima. Momak je bio strasan talenat, steta velika sto ne ode u Dinamo prije Njemacke.

Prije par godina, tacnije kada je Said bio u zaletu u nasoj ligi, sam jednom prilikom pricao sa Enesom Mesanovicem (tada je imao funkciju u Slobodi) i znam da ga je on preko svojih linkova jos tada htio voditi u Dinamo. Ne znam sto je to propalo, ali se sjecam koliko je bio odusevljen njegovim potencijalom.

Ako nastavi ovako, ja bih ga zvao za slijedeci termin. On vec kuca na vrata prvih 11 u Dinamu,a ako jedan Sammir moze igrati za vatrene, moze vala i Said kod nas grijati klupu umjesto pojedinih.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2013, 10:57

Kada bi on bio 100% fit, s ovakvim igrackim znanjem, on bi po meni konkuriso mozda i za startnih 11
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 apr 2013, 11:07

Svakako bi valjalo isprobati Fajica i Saida.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 apr 2013, 11:08

Cartman je napisao/la: Dobro si ga prokuzio.

A mogao bi promjenit drzavljanstvo ponovo, onaj Kunic na primjer je prvo igrao za BiH, pa za Srbiju i evo sad opet za BiH. Mislim nece se desit u ovom slucaju, ali eto takva su pravila.
Ali možda je Kunić za Srbiju samo bio na onim kampovima što oni organiziraju, kao što mi hoćemo i odigro 1-2 onako neobavezne prijateljske za Srbiju pa nije prošo i samo nastavio sa BIH :? baš je dosta nejasnoća oko njegovig stausa.

Ovaj je odigrao nekoliko tekmi za našu U17, a sad već dvadesetak utakmica u dresu Hrvatske U20 i U21 ;) I mislim da nema ni trunke razmišljanje za koga će igrati u budućnosti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 15 apr 2013, 11:30

katalinski je napisao/la:prati li neko onog fajica iz maribora. da li je izborio mjesto u prvoj postavi ili je i dalje klupa
Redovno daje golove već je igrao nekoliko utakmica i samo u jednoj nije dao gol

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2013, 11:54

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Dobro si ga prokuzio.

A mogao bi promjenit drzavljanstvo ponovo, onaj Kunic na primjer je prvo igrao za BiH, pa za Srbiju i evo sad opet za BiH. Mislim nece se desit u ovom slucaju, ali eto takva su pravila.
Ali možda je Kunić za Srbiju samo bio na onim kampovima što oni organiziraju, kao što mi hoćemo i odigro 1-2 onako neobavezne prijateljske za Srbiju pa nije prošo i samo nastavio sa BIH :? baš je dosta nejasnoća oko njegovig stausa.

Ovaj je odigrao nekoliko tekmi za našu U17, a sad već dvadesetak utakmica u dresu Hrvatske U20 i U21 ;) I mislim da nema ni trunke razmišljanje za koga će igrati u budućnosti.
U mladjim kategorijama mozes imat promjena koliko god hoces. Bio je jos jedan lik iz Portugala cini mi se, koji je igrao za 3 reprezentacije u mladjim kategorijama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 apr 2013, 12:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:Kada bi on bio 100% fit, s ovakvim igrackim znanjem, on bi po meni konkuriso mozda i za startnih 11
Evo jednog od komentara:

Alo struko u maksimiru pa vi ste stvarno slijepci pa ovaj Husejinović je formula 1 za Bećiraja, Rukavinu , Krstanovića ...pa momka treba forsirati od prve minute on je sigurno budućnost kluba, momak dribla, prolazi, brz je , nos ima za gol pa ne mogu da vjerujem da to ovi slijepci ne vide e moj Jurčiću i Zoki!!!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2013, 12:49

Ma za Dinamo nista nije cudno. Nije ni cudo sto BBB bojkotuju. Ako odigra ovu polusezonu dobro u Dinamu, ako dobije i vecu minutazu, mozda mu je moguc povratak, ako ne nista, barem u neki jaci tim cvajte i sl. Jos je on realtivno mlad. Kao sto rekoh, ako se dovede u red kroz 6 mjeseci, mislim da bi mogli racunati na njega. Svasta je prolazilo kroz reprezentaciju, pa ne vidim, zasto ne bi ni on mogao dobiti priliku. Sad je jos rano mozda govoriti o tome, ali u bliskoj buducnosti, zasto da ne.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 apr 2013, 12:54

kakva cvajta, baš bi ga Mamić prodao u cvajtu :lol: ako ga Mamić proda, ode on u lige petice (Francuska, Njemačka, Italija, Španija) + Ruska, Turska, Grčka .. ako iskaže svoj puni potencijal u Dinamu, uzet' će Maminjo na njemu 5-10 milki .. ajde Saide, pa da i Sloboda ima svoje dijete u A repki 8-)
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 15 apr 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 apr 2013, 12:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma za Dinamo nista nije cudno. Nije ni cudo sto BBB bojkotuju. Ako odigra ovu polusezonu dobro u Dinamu, ako dobije i vecu minutazu, mozda mu je moguc povratak, ako ne nista, barem u neki jaci tim cvajte i sl. Jos je on realtivno mlad. Kao sto rekoh, ako se dovede u red kroz 6 mjeseci, mislim da bi mogli racunati na njega. Svasta je prolazilo kroz reprezentaciju, pa ne vidim, zasto ne bi ni on mogao dobiti priliku. Sad je jos rano mozda govoriti o tome, ali u bliskoj buducnosti, zasto da ne.

Mislim da polako hvata zalet, ali mu je problem sto Maminjo forsira ovaj Kindergarten. AKO se uspije nametnuti kao starter, mogli bi od njega vidjeti velike stvari. Ja ne vjerujem da ce on u cvajtu iz Dinama, ipak pricamo o Mamicu. Jos uvijek je mlad, ali ne premlad, zato sada mora da maksimalno radi da bi uspio izvuci optimum iz svoje karijere.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2013, 12:56

ma ja sam uvijek umjeren u predvidjanjima, nesto ko Sajo :D Ali mislim da bi svako od nas volio da mu sljedeci transfer bude transfer karijere :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 apr 2013, 12:59

JTS je napisao/la:kakva cvajta, baš bi ga Mamić prodao u cvajtu :lol: ako ga Mamić proda, ode on u lige petice (Francuska, Njemačka, Italija, Španija) + Ruska, Turska, Grčka .. ako iskaže svoj puni potencijal u Dinamu, uzet' će Maminjo na njemu 5-10 milki .. ajde Saide, pa da i Sloboda ima svoje dijete u A repki 8-)
Nije ni Maminho toliko uticajan da prosječne igrače tušne u lige 5.Trenutno Said nije u prvom planu, ali odlaskom Sammira, ili ako Kruno dođe do pameti pa napravi neke rokade u sastavu mogo bi se Saja prodati u neki normalan klub.
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 apr 2013, 13:07

bagrcavi je napisao/la:
JTS je napisao/la:kakva cvajta, baš bi ga Mamić prodao u cvajtu :lol: ako ga Mamić proda, ode on u lige petice (Francuska, Njemačka, Italija, Španija) + Ruska, Turska, Grčka .. ako iskaže svoj puni potencijal u Dinamu, uzet' će Maminjo na njemu 5-10 milki .. ajde Saide, pa da i Sloboda ima svoje dijete u A repki 8-)
Nije ni Maminho toliko uticajan da prosječne igrače tušne u lige 5.Trenutno Said nije u prvom planu, ali odlaskom Sammira, ili ako Kruno dođe do pameti pa napravi neke rokade u sastavu mogo bi se Saja prodati u neki normalan klub.
Maminjo je doktor za "podvaliti" igrača .. ako je Said mogao iz Slobode u Werder (vjerovatno ga je neko odveo tamo) za 1.000.000 €, onda ga Maminjo sigurno može i hoće prodati za najmanje petoduplo veću cijenu .. Said nije uspio u Werderu samo zbog sebe, jer se dokopao para, pa se proku*čio, da je bio pametan, dan danas bi igrao u Bundesligi .. sad ima vjerovatno i posljednju šansu da uspije u karijeri, nema bolje šanse od Dinama koji dominira u Hrvatskoj, redovno igra evropu, a još imaju Maminja koji može prodati bilo koga .. u najmanju ruku kada bi Said otišao u Rusiju (CSKA, Lokomotiv, Spartak, Dinamo), Tursku (Fener, Galata, Besiktas) i Grčku (Panata, Olymp) mogli bi biti zadovoljni, a tek da ode u lige petice :D a Said (je) ima(o) mnogo potencijala i ukoliko uspije da ga iskaže, ja smatram da ima kvalitet za lige petice, osim Engleske :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 apr 2013, 13:11

JTS je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Maminjo je doktor za "podvaliti" igrača .. ako je Said mogao iz Slobode u Werder (vjerovatno ga je neko odveo tamo) za 1.000.000 €, onda ga Maminjo sigurno može i hoće prodati za najmanje petoduplo veću cijenu .. Said nije uspio u Werderu samo zbog sebe, jer se dokopao para, pa se proku*čio, da je bio pametan, dan danas bi igrao u Bundesligi .. sad ima vjerovatno i posljednju šansu da uspije u karijeri, nema bolje šanse od Dinama koji dominira u Hrvatskoj, redovno igra evropu, a još imaju Maminja koji može prodati bilo koga .. u najmanju ruku kada bi Said otišao u Rusiju (CSKA, Lokomotiv, Spartak, Dinamo), Tursku (Fener, Galata, Besiktas) i Grčku (Panata, Olymp) mogli bi biti zadovoljni, a tek da ode u lige petice :D a Said (je) ima(o) mnogo potencijala i ukoliko uspije da ga iskaže, ja smatram da ima kvalitet za lige petice, osim Engleske :D
Samo ovo. Ko kod je iz Tuzle, i cuo je i vidio. Pao je jednom na dno i sada mu se pruzila nova prilika, zato mislim da ce je objerucke iskoristiti, jer trece nece biti.

Nije on tek neki prosjecan igrac, nije njega Werder slucajno doveo. On ima veliki potencijal i steta bi bila da ne uspije kao sto nor. jedan Alen Mesanovic nije uspio radi svog odnosa prema sportu.

A sto se tice podvaljivanja igraca, dovoljno je reci "Bosko Balaban".

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 15 apr 2013, 13:23

kako se zvao onaj skaut u verderu koji je doveo saida?

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 15 apr 2013, 13:24

Sapunaru28 je napisao/la:kako se zvao onaj skaut u verderu koji je doveo saida?
Husnija Fazlić ako se ne varam!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 apr 2013, 13:44

Lillard je napisao/la:gledajte momci, mi cem orec jedno, a vi drugo i nikada se necemo slozit. ovo je sportski forum i na tome treba ostat. kada bi raspravljali o povijesti i politici onda bi mogli pricat o tome.

Tako je! Postovi koji nemaju veze s temom su obrisani, manite se ovdje price o Osmanlijama, o narodosti i naciji itd.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.