FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dugo su i pratili Premijer ligu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E jest mu teško palo...pa i na p.p. prijeti hahahahasekac je napisao/la:Naslov: FK Sarajevo
Pićko da ne seremo tamo hajde da se nađemo negdje da se malo polupamo smiješ li matere ti eto internet huliganu hajde molim te da ne psujem bez vez mi dižeš pritisak ili me s okani ili imaj muda i reci gdje da ti dođem.DANDY je napisao/la:sekac je napisao/la:DANDY pitaj sestru jesam li ****!DOBAR MEMO DOBAR
- Ultras1921
- Kontakt:
- zeljo4life
- Kontakt:
SRETNO ZOLA!!!!!!Ultras1921 je napisao/la:on je lud, on je jak
Amare hvala ti...
- champions1921
sekac je napisao/la:Naslov: FK Sarajevo
Pićko da ne seremo tamo hajde da se nađemo negdje da se malo polupamo smiješ li matere ti eto internet huliganu hajde molim te da ne psujem bez vez mi dižeš pritisak ili me s okani ili imaj muda i reci gdje da ti dođem.DANDY je napisao/la:sekac je napisao/la:DANDY pitaj sestru jesam li ****!DOBAR MEMO DOBAR
Sta ce papak obolio totalnoDANDY je napisao/la:E jest mu teško palo...pa i na p.p. prijeti hahahaha

p.s. ZA SVE TI HVALA AMARE !!!
BUDI ŽELJO !!!
Ultras1921 je napisao/la:on je lud, on je jak
Zola veliki borac i veliki covjek. Sve najbolje m zelim da sto prije ozdravi, al kad pogledam u njegovo lice nasmijano sve mi je jasno kao ovaj prelijepi dan danas.

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
par interesantnih statistickih podataka za zelju:
- ove sezone cemo izgleda knaknuti brojku od 300 pobjeda u prvenstvu, trenutno imamo 296 (najvise u ligi od osnivanja)
- takodjer imamo priliku da se vratimo na prvo mjesto vjecne tabele, trenutno zaostajemo 3 boda za sarajevom
- svaki sljedeci remi ce biti nas 100 remi u bh premijer ligi
- ukoliko osvojimo ove polusezone vise od 30 bodova to ce biti 4 put zaredom, sto ce biti poboljsanje naseg i ligaskog rekorda
- marjan antolovic se vec od ranije upisao u rekorde. naime, u kupu je branio do sada 533 minute bez primljenog gola i 5 utamica bez primljenog gola. rekord je do sad drzao guso koji je prosle godine 529 minuta bez primljenog gola.
- ove sezone cemo izgleda knaknuti brojku od 300 pobjeda u prvenstvu, trenutno imamo 296 (najvise u ligi od osnivanja)
- takodjer imamo priliku da se vratimo na prvo mjesto vjecne tabele, trenutno zaostajemo 3 boda za sarajevom
- svaki sljedeci remi ce biti nas 100 remi u bh premijer ligi
- ukoliko osvojimo ove polusezone vise od 30 bodova to ce biti 4 put zaredom, sto ce biti poboljsanje naseg i ligaskog rekorda
- marjan antolovic se vec od ranije upisao u rekorde. naime, u kupu je branio do sada 533 minute bez primljenog gola i 5 utamica bez primljenog gola. rekord je do sad drzao guso koji je prosle godine 529 minuta bez primljenog gola.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
zna li ko imal danas trening i kad ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
[youtube][/youtube]
Naravno da je dupla i ove god... Drugacije i ne treba ocekivati...
Pa moze ga jedino i povuc za stvar sto se nalazi pored slova ''L''..... I nizasta dr.....Kevin je napisao/la:![]()
![]()
Naravno da je dupla i ove god... Drugacije i ne treba ocekivati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Stadion Grbavica, subota, 20.04. u 20:00!
SVI NA GRBAVICU ! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Termin predobar !
Volim te Željo
i njih dolazi oko 7-8 buseva

Željeznicar za život cijeli !
gledam prognozu, kiša od nedjelje, jednom da i mi imamo sreće sa vremenomlikusa je napisao/la:Termin predobar !Volim te Željo

očekujem jedno 7-8 milja skupa sa robijom

NEKA I NJIH,LIJEPSE JE I RAJA SE VISE Trudi kad imamo nekog na suprotnoj stranipinki je napisao/la:gledam prognozu, kiša od nedjelje, jednom da i mi imamo sreće sa vremenomlikusa je napisao/la:Termin predobar !Volim te Željo
očekujem jedno 7-8 milja skupa sa robijom

Željeznicar za život cijeli !
Molim vas hitno je!!
Dali neko ima onu majcu,pojavila se prije 6-7 god,na kojoj je pisalo "I Tito je volio želju" ,strašno bi je volio imati,pa eto ako neko slučajno ima,mogli bi se dogovorit.
Dali neko ima onu majcu,pojavila se prije 6-7 god,na kojoj je pisalo "I Tito je volio želju" ,strašno bi je volio imati,pa eto ako neko slučajno ima,mogli bi se dogovorit.
De da se dogovorimo da onaj moj komentar na pitarskoj temi bude nas zadnji. Neka se puse. Pokazali su svoje lice juce. A i proslo kolo kad su navijali za 3 zastave VRS samo da Zeljo ne dodje do bodova.
Neka sami sebi kukaju a mi moramo utakmicu po utakmicu a ko ne dodje protiv Celika na stadion nek se rani sam.
Neka sami sebi kukaju a mi moramo utakmicu po utakmicu a ko ne dodje protiv Celika na stadion nek se rani sam.
ja nijedan post nisam napisao niti ću, neću čak ni da ih podjebavam jer nisu vrijedni, po meni ih treba ignorisati, jer nisu uopšte bitni...PL BiH -1 je napisao/la:De da se dogovorimo da onaj moj komentar na pitarskoj temi bude nas zadnji. Neka se puse. Pokazali su svoje lice juce. A i proslo kolo kad su navijali za 3 zastave VRS samo da Zeljo ne dodje do bodova.
100% si upravu. Njih to hrani. Oni vole kad im mi pisemo. Onda jedni druge brane. A kad im se mi ne mjesamo onda se jedu medjusobno. Nisu u stanju tribinu sacuvati. Mi smo im dali razloga da svoje bruku na terenu zamjene pricom o transparentu.pinki je napisao/la:ja nijedan post nisam napisao niti ću, neću čak ni da ih podjebavam jer nisu vrijedni, po meni ih treba ignorisati, jer nisu uopšte bitni...PL BiH -1 je napisao/la:De da se dogovorimo da onaj moj komentar na pitarskoj temi bude nas zadnji. Neka se puse. Pokazali su svoje lice juce. A i proslo kolo kad su navijali za 3 zastave VRS samo da Zeljo ne dodje do bodova.
Treba ih pustiti neka se jedu.
A najbitnije je da se ide utakmicu po utakmicu. Da se ne upisuju bodovi unaprijed. Oni su titulu u 12. kolu upisali a evropa ce im doci u pitanje za 3 kola. Nemojmo biti kao oni. Sad valja Amaru skontati koga poslati na teren protiv Celika kad su zadnje kolo rezerve odigrale bolje nego prvotimci i reprezentativci.
Jamak i Bekric se vracaju protiv čelika, Svraka upitan
htt p:/ /sc s port .ba/vijest/53367
htt p:/ /sc s port .ba/vijest/53367
Da li vi možete ući na oficijalnu stranicu ili samo meni izbacuje error?
Il club piu titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.