FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
to naša djeca - tuđa djeca je po meni dosta manje bitno nego što se popularno misli. karakteran igrač je karakteran igrač, bez obzira gdje igrao. dosta najboljih i najomiljenijih željinih igrača poslije rata i nisu bili "njegova djeca".
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
naredna 3 kola su krucijalna...
mi ako uzmemo minimalno 7 bodova iz naredne tri utakmice, sto je realisticno, a komsije maksimalno 3 boda, sto je takodjer realisticno, onda bi imali 10 bodova prednosti pred derbi... nadam se iskreno i pobjedi u prijedoru ali ne treba forsirati neke stvari...
mi ako uzmemo minimalno 7 bodova iz naredne tri utakmice, sto je realisticno, a komsije maksimalno 3 boda, sto je takodjer realisticno, onda bi imali 10 bodova prednosti pred derbi... nadam se iskreno i pobjedi u prijedoru ali ne treba forsirati neke stvari...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nebih se bas slozio ... ima slucajeva, kod nas npr said, kod vas je bio dialiba npr. ali niko od njih ne moze giinuti za klub kao neko ko je prije kopački stajao na tribinama stadiona i nervirao se, i slavio i plakao i smijao se...NEMA SANSE,...ChWilla je napisao/la:to naša djeca - tuđa djeca je po meni dosta manje bitno nego što se popularno misli. karakteran igrač je karakteran igrač, bez obzira gdje igrao. dosta najboljih i najomiljenijih željinih igrača poslije rata i nisu bili "njegova djeca".
Drugo je sto imas limitirane retarde koji kada potpisu za jedan od dva kluba nasa pocne lokati po kafanama pa u 23. oj zavrsi u drugoligasu... ali svako ko je portista ce dati maksimum maksimuma za svoj klub...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Treba u subotu svi na tekmu svi najveću podršku da se apsolvira ova tekma tu je 9 bodova ne može Sarajevo Širokog dole uzeti niti boda sa onakvom igrom od sinoć.jovanmaksimovic je napisao/la:naredna 3 kola su krucijalna...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jovane Maksimovicu..
Ko nam je u opasnosti od 3 zuta, trebalo bi malo na to paziti da prije derbija ne izgubimo nekog vaznog...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Daj napravite malo wc-a,za nas gospodu iz uzavrelog grada,da vam se ne pisamo svaki put po grbavici 

❶❾❽❽
- Cautinho
- Kontakt:
Al' stvarno treba imat' mudanta za izvalit' ovakvu izjavu.Na Grbi ste donji.
Keep walking.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo stanja trenutnog:Baja_Zvjerka je napisao/la:Jovane Maksimovicu..Ko nam je u opasnosti od 3 zuta, trebalo bi malo na to paziti da prije derbija ne izgubimo nekog vaznog...
po 1 zuti: E.Colic, Kerla, Stanic, Hodzic
po 2 zuta: Brkovic, Bogicevic, Adilovic, Urdinov
po 3 zuta: Svraka, Bekric
po 4 zuta: B.Colic, Vasilic
6 zutih: Jamak
Smajic, Cutuk, Pehilj, Antolovic, Sadikovic i Hasanovic bez zutih
FOR PAUL
FOR PAUL
možemo se složiti i da se ne složimo. ne ginu baš na terenu svi ti što su odrasli uz klub, seoska i prigradska djeca često imaju mnogo jaču želju i motivaciju da se dokažu. i ne samo u fudbalu, nego generalno u životu...htcxone je napisao/la:nebih se bas slozio ... ima slucajeva, kod nas npr said, kod vas je bio dialiba npr. ali niko od njih ne moze giinuti za klub kao neko ko je prije kopački stajao na tribinama stadiona i nervirao se, i slavio i plakao i smijao se...NEMA SANSE,...ChWilla je napisao/la:to naša djeca - tuđa djeca je po meni dosta manje bitno nego što se popularno misli. karakteran igrač je karakteran igrač, bez obzira gdje igrao. dosta najboljih i najomiljenijih željinih igrača poslije rata i nisu bili "njegova djeca".
Drugo je sto imas limitirane retarde koji kada potpisu za jedan od dva kluba nasa pocne lokati po kafanama pa u 23. oj zavrsi u drugoligasu... ali svako ko je portista ce dati maksimum maksimuma za svoj klub...
- zeljo4life
- Kontakt:
boga mi i Said i Dialiba su ginuli...ova nasa djeca se brzo uskurce...rijetko koji nesto ispliva.A ima tu mnogo i do trenera i roditelja...htcxone je napisao/la:nebih se bas slozio ... ima slucajeva, kod nas npr said, kod vas je bio dialiba npr. ali niko od njih ne moze giinuti za klub kao neko ko je prije kopački stajao na tribinama stadiona i nervirao se, i slavio i plakao i smijao se...NEMA SANSE,...ChWilla je napisao/la:to naša djeca - tuđa djeca je po meni dosta manje bitno nego što se popularno misli. karakteran igrač je karakteran igrač, bez obzira gdje igrao. dosta najboljih i najomiljenijih željinih igrača poslije rata i nisu bili "njegova djeca".
Amare hvala ti...
----------------------------Antolović--------------------------
Čolić-----------Kerla----------------Vasilić-----------Stanić
Selimović-------Hasanović------Tomić-----------Bekrić----
----------------------------Hodžić---------------------------
---------------------------Adilović---------------------------
Izmjene:
Bukvić
Bogičević
Urdinov
Smajić
Svraka
Čolić
Pehilj
Jamak
Nadolazimo igrački polako hvala Bogu
Izmjene:
Bukvić
Bogičević
Urdinov
Smajić
Svraka
Čolić
Pehilj
Jamak

Zamjeni Vasilica i Bogicevicapinki je napisao/la:----------------------------Antolović--------------------------
Izmjene:
Bukvić
Bogičević
Urdinov
Smajić
Svraka
Čolić
Pehilj
Jamak
NO PYRO NO PARTY
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kad bi mogli da igraju bogicevic, svraka, selimovic i bekric?
vec narednu utakmicu?
vec narednu utakmicu?
FOR PAUL
FOR PAUL
Dodji na jug tamo ima wc gospodineBeastZE je napisao/la:Daj napravite malo wc-a,za nas gospodu iz uzavrelog grada,da vam se ne pisamo svaki put po grbavici
NO PYRO NO PARTY
Mislim da nije spremanBuu je napisao/la:Zamjeni Vasilica i Bogicevicapinki je napisao/la:----------------------------Antolović--------------------------
Izmjene:
Bukvić
Bogičević
Urdinov
Smajić
Svraka
Čolić
Pehilj
Jamak
Ma nadoci ce do subote, Vasilic poslije one greske mi nije vise siguran barem psihickipinki je napisao/la:Mislim da nije spremanBuu je napisao/la:Zamjeni Vasilica i Bogicevicapinki je napisao/la:----------------------------Antolović--------------------------
Izmjene:
Bukvić
Bogičević
Urdinov
Smajić
Svraka
Čolić
Pehilj
Jamak
NO PYRO NO PARTY
Ja mislim da je tekma u nedjelju, ali nebitno...
Ma ne treba ni sa kim rizikovati, ako nije spreman...
Ma ne treba ni sa kim rizikovati, ako nije spreman...
- Ultras1921
- Kontakt:
Sinoc je na onom pregledu kola frajer spominjao prijenos utakmice u subotu. Svima bolje lezi subota 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
subota, 8 sati... svi u dolinu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
meni je svejednoUltras1921 je napisao/la:Sinoc je na onom pregledu kola frajer spominjao prijenos utakmice u subotu. Svima bolje lezi subota

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 47 gostiju.