zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.
Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.
Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
ovo si vala 100% upravu vidis na neke situacije niko nije obraco paznju ali eto ti si ih razjasnio i svaka cast
@mmmirza vidis tu sam pobjedu nekako smaknuo sa uma