FK Rudar Prijedor

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la ZZtop10 » 13 apr 2013, 19:49

Steta sto niste uzeli sva 3 boda danas , ako budete pametni i zadrzite Vladu , daleko cete dogurati iduce sezone ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 13 apr 2013, 20:20

bili ste bolji zasluzili tih 1:0 ali mi smo na iskustvo uzeli taj bod koji je sasvim dovoljan s obzirom da je rudar dobra ekipa.dosta za evropu.druga stvar pozitivna za parolu stop gasenju fk borac nije niko ocekivao takav gest.

negativne stvari su mazanje ograde go.vnima pitaj boga kome je to palo na pamet.

p.s.napali ste,bilo nas je podjednako policije nije bilo pobjegli ste. ;) sljedeci put se vi zacugajte u sred bl 8-)

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 14 apr 2013, 00:09

Jedna veoma lijepa utakmica za oko po fantastičnim vremenskim uslovima za igru ;) Ja sam prije ovog meča,iako naravno priželjkivao 1,rekao da će biti podjela bodova,ali iskren nisam očekivao da Rudar ovako dobro odigra i slobodno mogu reći "izgubi" 2 boda,protiv ,ruku na srce ,po imenima možda najkvalitetnije ekipe u PL,koja je danas u Prijedoru nadigrana...Ne kažem da Borac nije zaslužio,gol,jer je imao 2-3 solidne prilike,ali je Rudar Prijedor zaslužio pobjedu i mislim da će se svako objektivan ko je danas bio na Gradskom složiti sa mnom ;) ....Prerano opuštanje,iako je riječ o 90+ i mali gubitak koncetracije dovoljan je da iskusne ekipe kao Borac kazne,nažalost to se danas desilo i Borac je sretno i spretno došao do boda,iako su vjerovatno planirali sva 3....Vezni red Rudara danas odigrao doktorski sa fantastičnim Mikićem i isturenim Milutinovićem koji je veliko pojačanje i momak koji zna igrati fudbal,a mnogo muke Borčevoj ,danas poprilično nesigurnoj odbrani,je zadavo Handžić i šteta što nije to krunisao golom ili asistencijom,naročito kad je istrčao kontru odmah nakon vodećeg gola i šutirao tik pored stative,iako je desno imao samog igrača :( ..šteta,ali bez obzira ,odigrao je dobru utakmicu....Danas sam više očekivao od Bilbije i Stokića ali se ,žargonski rečeno "nisu vidjeli" danas,kao ni Maletić.Iskren da budem očekivao sam dosta jači Borac,možda sam i previše očekivao,ali naravno ne može se davati neka generalna ocjena na osnovu jedne utakmice,sve u svemu mislim da će Borac u evropu s 3.pozicije,a što se tiče nas,Rudara,dolaskom Čapljića stvari su se stvarno pokrenule u pozitivnom smjeru,igramo lijep,napadački fudbal,slijede mečevi u Gradačcu,pa kući sa Željom te gostovanje u Istočnom Sarajevu....3 veoma teška meča.Ipak vjerujem da možemo doći bar do 4 boda i zadržati se u sredini tabele,pa onda zadnjih 5 kola napasti i nešto bolji plasman(7-9.mjesta)....I pod muss,zadržati Čapljića i nakon juna ;)
Mens sana in corpore sano.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 14 apr 2013, 13:58

„Stop gašenju FK Borac“

U 61. minutu najvatreniji navijači Rudar Prijedora, popularni „Alkohol bojsi“ razvili su veliki transparent na kojem je pisalo: „Stop gašenju FK Borac“. Izazvali su podršku i aplauz cjelokupnog stadiona, a najvatreniji simpatizeri banjalučkog kluba su na transparent nadovezali skandiranje: „Ne damo Borac...“

Inače svih 90 minuta obje navijačke grupe su fer i korektno navijale za svoje klubove bez i jednog najmanjeg incidenta.

Svaka cast za sve prisutne juce. :D Da je vise ovakvih dobrih utakmica, juce stadion prepun a utakmica jos bolja i kvalitetnija! Nadam se da cemo gledati bolje dane Rudara sa Vladom 8-)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 apr 2013, 16:50

Dosta pozitivnija je trenutna prica od one sa Stojnicem. Kad se sjetim njega i Basare..uhh...Vlado je dingospo, mirnjak. Mišan i Zoća odlični. Za malog se bas vidi da je skolovan fudbaler. Ako pravilno usmjeri karijeru, moze u Zapadnu Evropu, opusteno (Prag je Istok ;) ). OK mi je i atmosfer bila. Dosta raje iz BL (pricam o Zapadu) ali sve regularno, bez nekih šabanskih dobacivanja itd. Sve u svemu, uz više domaćih igrača, mlađi menadžment, usmjeravanje veće pažnje na neke periferne stvari (oblacenje klinaca sto dohvacaju lopte, izgled "službenih lica" koji kruže po tribina, ložu, tj- šminku) i marketing, može se dosta napraviti. I ne treba na Rudar gledati kao na "bezvezno trošenje gradskih para" već na mehanizam za pravilan razvoj i odgoj mladih. Čini se da napredujemo iz godine u godinu. Suština je imati jedan pravac i držati ga se, bez obzira koja uprava bila i koja stranka na vlasti.
Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Само Борац
Kontakt:

Post Postao/la Само Борац » 14 apr 2013, 17:00

& ¥ за ону ? ¥ !!! То је $ " ? 8-)

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 14 apr 2013, 19:13

Može li neko objasniti šta se dešava sa navijačima Rudara, svake sezone sve vas je manje i manje!? Velika je razlika u brojnosti iz 2009, 2010 i brojnosti danas.
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 apr 2013, 21:59

Znas kako, kad je Rudar usao PL, dosta ljudi je bilo nalozeno, sa željom da se dostigne nivo iz npr. finala kupa protiv Borca iz 1995. god. kad je u BL otislo preko 1000 ljudi ili kad se protiv Boksita igralo za prvaka RS (prvak Zapada protiv prvaka Istoka) pa u Miliće otišlo par stotina ljudi..Međutim, od toga ništa a kao posljedica, sve više ljudi otpada. Sad su na tribini većinom mlađi momci, do 20 god. I oni su OK, imaju svoju priču, ne obaziru se na to koliko ih je i ko će šta reći. Ali nedostaje starija ekipa.Takođe, bitna stvar je što je u PD dosta letargična atmosfera. Ne postoji kritična masa i ljudi su totalno bezvoljni za ikakve akcije (mislim da je to standard za BiH), iako postoje aktivne i grobarske i ciganske ekipe. Objašnjenje mi je malo nepovezano ali kontam da se vidi suština. Naravno, ovo je priča iz mog ugla.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 14 apr 2013, 22:54

Truba je napisao/la:Može li neko objasniti šta se dešava sa navijačima Rudara, svake sezone sve vas je manje i manje!? Velika je razlika u brojnosti iz 2009, 2010 i brojnosti danas.
Zbog tebe i tebi slični. ;)

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 15 apr 2013, 00:34

K0MT je napisao/la:
Truba je napisao/la:Može li neko objasniti šta se dešava sa navijačima Rudara, svake sezone sve vas je manje i manje!? Velika je razlika u brojnosti iz 2009, 2010 i brojnosti danas.
Zbog tebe i tebi slični. ;)

Daleko sam ja od Prijedora ;)
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 apr 2013, 12:48

Po mom iskrenom misljenju, ovo je daleko bolji kop od prijasnjih godina. Iako je u kopu manje ljudi, ovo su momci do 20 godina koji navijaju samo za Rudar ne za CZV, PFC, CELZI i ostale... Ovo su momci koji navijaju za svoj grad i svoj klub i ulazu mnogo truda i za to ih treba postovati. Nijedna grupa nije pocela sa 5 000 ljudi, polako doci ce sve na svoje... Zamisli ove momke za par godina... Ja im se divim sta su sve uspjeli ove godine, mozda i najjaca sezona njihova do sad. Neka ih, nikome ne smetaju a Rudaru znace mnogo. Toliko od mene ;)
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 17 apr 2013, 22:23

& $ " $:

& $ $ - & " " 2:0 ? " " ".
? &

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 18 apr 2013, 20:19

Prijedor je napisao/la:& $ " $:

Dobra utakmica da se vidi kakva nam je klupa i kakvih omladinaca imamo. Ponovo sam se odusevio Rosulinom igrom. Stvarno je momak zreo za prvi tim samo jebu ga malo te povrede ali se nadam da ce biti spreman da do kraja sezone upise jos koji nastup za prvi tim. :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 apr 2013, 13:12

AJ RUDAR PO 3 BODA! :mrgreen:
? &

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 apr 2013, 13:29

Pa koliko vi kupova igrate?

PL, Kup BiH, Kup RS, Kup Prijedora? Ima li ih još? :D
Hayley <3

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 apr 2013, 16:45

badblueboylivno je napisao/la:

Pa koliko vi kupova igrate?

PL, Kup BiH, Kup RS, Kup Prijedora? Ima li ih još? :D
Još samo fali Kup Krajine i Kup Potkozarja,i bog da nas vidi :mrgreen:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 apr 2013, 17:15

K0MT je napisao/la:Krasno. Nema Mišana protiv Želje! :x :oops: Kako možeš dobiti 2 žuta za jedno poluvrijeme **** ti državu bosnu
A jest našao kad će dobiti :roll: ...Al ko će ga znati,nema prenosa,možda je i sudija bio prestrog,a možda je i zasluženo...sve u svemu..loše......Samo bi bio fazon da ih dobijemo s igračem manje haahahahah :)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 20 apr 2013, 17:19

Naravno sve je moguce,kad jednu kontru odrade Mikic i Handzic bice to 0-1 hehehe

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 apr 2013, 17:20

Bod, bod, bod, samo jedan bod, pa da pijemo, pivo cijelu noć! :lol: :lol:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 apr 2013, 17:21

Iskren je napisao/la:Naravno sve je moguce,kad jednu kontru odrade Mikic i Handzic bice to 0-1 hehehe

"KRAJ prvog dijela u Gradačcu. Rudar je mogao u finišu doći i do gola s igračem manje, no Mikićev udarac sa gol-linije zaustavio je stoper Zvijezde Mus." ...eto umalo pogodi :mrgreen: ....Nema vremena,dabogda pogodio na kraju utakmice :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 18 gostiju.