FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 14 apr 2013, 23:55

terabajt je napisao/la:Ne treba se loziti na ovu pricu odma, prvenstveno mislim na navijace zelje. Al ako je to rekao moralo je to vise ljudi cuti i ako bude istina mislim i da ga horde posle ovoga nece vise postovati i trpiti.
Ja znam bar trojicu ljudi koji ti mogu potvrditi da Dino ovo prica vec odavno i to mu je sluzbena vadiona.Jedno vrijeme je pljuvao po Osimu starijem kako ne bi trebao biti na celu NS.Cak lobirao za neke ljude iz zapadne hercegovine.Vjerujem da je i Aco imao priliku cuti ovako nesto iz Dininih usta u koja mu se ovom prilikom naserem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 apr 2013, 23:55

Naredio specijalcima da ga uklone? E svaka ti dala, pravi si nam brat. Jadni mi s ovakvim ljudima...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 14 apr 2013, 23:55

Samo lagano, u subotu vas mi vracamo u borbu za titulu. :)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2013, 23:56

E svasta,onaj bi naredio da se primjeni sila na navijace koji pokusavaju odati pocast svim zrtvama koji su dali zivot da bi oni bili gdje su danas.
Banujte me,lakse ce mi biti da ne citam.
1946

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 apr 2013, 23:57

Head je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
Head je napisao/la:I ovaj nas direktor,sramotan potez.Ostavku treba dati.
sta je Dino skrivio?
Otis'o do navijaca i rek'o im da skole parolu ko zadnji picic umjesto da pravi pritisak na sudiju i delegata.
Armija BH je legalna tvorevina i nije postojao znaci nikakav pravni nacin da se ukloni.
Jos dos'o pred navijaca i baca neke price kako je Osim kupio sudije.Kupi i ti ili izadji u medije a nemoj ko zadnji picun bacati lovacke.
Sve mi se gadi,bolje 0-3 ali stati uz svoje navijace nego ovako se osramotiti.
Ma fuj.
:o :shock: e poserem vam se na direktora, ako je to pricao navijacima :lol:

Ispade gori papak nego nekadašnji predsjednik Blekić koji je preko razglasa psovao Žuju i nazivao Želju pizdama :oops: :oops:

Osim kupuje sudije za tekmu Sarajevo - Leotar :lol: :lol: :lol: e moj Selimoviću , klocino
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 14 apr 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 23:57

Alfa_Muzijak je napisao/la: i sta dos'o jedan forumas u afektu neke stvari napis'o i ti mu povjerovo ko da ti je rodjeni caca rek'o, aj ne laprdaj
hoces reci da nisu iz jezgra kluba konstantno govorili kako im je tesko igrati jer se ekipe "naloze" protiv njih i kako Zeljo daje premije da se vama otkinu bodovi...
ja ti kazem da mi se gade takvi jazavci kao sto je bio Jovic, i pojedini u upravi vasoj,
nikada takvo sto nisam pomislio za Dinu jer mi se cinio najnormalniji od svih lljudi u upravama bilo kojeg kluba u BIH,
i mislio sam uvijek da mu samo fali iskustva da bi postao veliki "vodja" uprave...
ali ocigledno da osim iskustva da mu fali jos mnogo toga, izmedju ostalog i muda.
a meni je lahko provjeriti da li je on to zaista rekao jer znam momke sa tribine, a i ne moram ih ni pitati jer sami pocnu pricati kako je Osim kupio sudije... i vidim o cemu pricaju zadnjih 6 utakmica iako prije GOSKA nisu pobjedili u gostima od septembra...
znaci nije problem sto je FKS izgubio, problem je sto je Zeljo pobjedio.
odakle moze ta prica poceti?
podsjecate me (vasa uprava) na ona komicna sudjenja (dokaze odbrane) u Hagu :lol: :lol:

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 apr 2013, 00:02

tu i tamo je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la: i sta dos'o jedan forumas u afektu neke stvari napis'o i ti mu povjerovo ko da ti je rodjeni caca rek'o, aj ne laprdaj
hoces reci da nisu iz jezgra kluba konstantno govorili kako im je tesko igrati jer se ekipe "naloze" protiv njih i kako Zeljo daje premije da se vama otkinu bodovi...
ja ti kazem da mi se gade takvi jazavci kao sto je bio Jovic, i pojedini u upravi vasoj,
nikada takvo sto nisam pomislio za Dinu jer mi se cinio najnormalniji od svih lljudi u upravama bilo kojeg kluba u BIH,
i mislio sam uvijek da mu samo fali iskustva da bi postao veliki "vodja" uprave...
ali ocigledno da osim iskustva da mu fali jos mnogo toga, izmedju ostalog i muda.
a meni je lahko provjeriti da li je on to zaista rekao jer znam momke sa tribine, a i ne moram ih ni pitati jer sami pocnu pricati kako je Osim kupio sudije... i vidim o cemu pricaju zadnjih 6 utakmica iako prije GOSKA nisu pobjedili u gostima od septembra...
podsjecate me na ona komicna sudjenja (dokaze odbrane) u Hagu :lol: :lol:
e ovo je najveci problem fk sarajeva,vase uprave,i vas kao navijaca...ovo vas jednostavno gusi...
Amare hvala ti...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 15 apr 2013, 00:02

tu i tamo je napisao/la:
podsjecate me (vasa uprava) na ona komicna sudjenja (dokaze odbrane) u Hagu :lol: :lol:
pocnes pricat o upravi, pa malo o Dini pa o navijacima?

uglavnom tebe nerviraju navijaci i uprava FK Sarajeva. Stvarno sokantno! :roll:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 apr 2013, 00:03

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ne treba se loziti na ovu pricu odma, prvenstveno mislim na navijace zelje. Al ako je to rekao moralo je to vise ljudi cuti i ako bude istina mislim i da ga horde posle ovoga nece vise postovati i trpiti.
Ja znam bar trojicu ljudi koji ti mogu potvrditi da Dino ovo prica vec odavno i to mu je sluzbena vadiona.Jedno vrijeme je pljuvao po Osimu starijem kako ne bi trebao biti na celu NS.Cak lobirao za neke ljude iz zapadne hercegovine.Vjerujem da je i Aco imao priliku cuti ovako nesto iz Dininih usta u koja mu se ovom prilikom naserem.

ako je sve to istina onda fakat ne znam **** ovo sarajevo mislim na grad da se razmijemo , kao sto ide pjesma od konvoja :D ... Zašto svima teško pada, što je sretan onaj komšija sa prozora, manje priče, više rada dok u nebo gledaš propade ti lutrija ....

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 15 apr 2013, 00:04

Možemo li jednom biti iskreni sami prema sebi. Možemo li bar jednom ostaviti po strani ko nam je simpatičan ili ko nije i realno sagledati stvari.

Transparent je neopravdano stigao u prvi plan i kada je to već tu popularno, ja ću reći kako sam s ponosom gledao ono što je pisalo ispred tribine Vedran Puljić. Toliko o tome. Ni o Valjiću, ni o pravilima, ni o dekoru na drugim stadionima, neću ni riječi.

Dio s emocijama sam završio, a sada pokušavam biti realan.

Činjenica je da imamo prilično lošu ekipu i činjenica je da smo se ponadali, da nam je dolazak Husrefa unio novu nadu. Sada trpimo naše nerealne želje.

Večeras smo igrali protiv solidnog Leotara i ništa nismo pokazali. To je fakat. Isto tako kao što je fakat da ekipa nije ni pokušavala igrati fudbal vrijedan dresa koji nose. Za posebnu analizu je činjenica da mi samo nabijamo lopte, a čak smo tako igru postavili nekih pola sata prije kraja. Niti sam kompetentan toliko, niti sam bitan, ali kao obični gledalac poželim neku akciju, pristisak na goste i na kraju gol. Zato nema amnestije. Ili je večeras i Husref pogriješio ili ovi mamlazi neće da čuju.

Još koja riječ o najvećoj medijskog ličnosti našeg kluba, našem direktoru. Direktor je tu da rješava stvari, a ne da se slika. Zato sine dragi, propusti bar jednu press konferenciju i vrati se u stvarnost. Kada pričaš o upravi kluba ne govori "da si dobio" upravu, nego da je Sarajevo dobilo upravu. Sabur direktore, iznad svetinje ne možeš nikako, ma koliko medijski bio jak.

I na kraju - Volim isto, bez obzira na broj bodova.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 apr 2013, 00:07

Ovi sto su gledali preko TV-a,zanima me je li bio ofsajd kad je Hadzija dao gol?
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 apr 2013, 00:08

Head je napisao/la:Ovi sto su gledali preko TV-a,zanima me je li bio ofsajd kad je Hadzija dao gol?
Da,kod oba gola je bio ofsajd.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 15 apr 2013, 00:11

Head je napisao/la:Ovi sto su gledali preko TV-a,zanima me je li bio ofsajd kad je Hadzija dao gol?
Bio je ofsajd Hadzica, ali onaj pored sto je utrcavao nije bio. Samo da je pustio loptu to bi bilo to.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 15 apr 2013, 00:16

Alfa_Muzijak je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:
pocnes pricat o upravi, pa malo o Dini pa o navijacima?

uglavnom tebe nerviraju navijaci i uprava FK Sarajeva. Stvarno sokantno! :roll:
ne.
mene nerviraju jazavci, i svi koji se ponasaju tako.
rekao sam da mi je Dino bio pravo osvjezenje nakon onih drvosjeca iz vase uprave, ali zahebo sam se,
ne nerviraju me navijaci, glupost, kada su prikazivali sad na areni Dinu na sjeveru saljem jaranu poruku da ga pita gdje je uzeo jaknu :D
ali ako taj moj jaran od Dine Selimovica cuje da je Osim kupio sudije za sve utakmice gdje je FKS kiksao,
i time opravdava svoje neuspjehe, jos kao ponosito govori kako ce osvojiti titulu.
naravno da ce me nervirati, i ne zato sto je navijac Hz, vec zato sto kad ga "loze" jazavci iz uprave pa se i sam tako ponasa.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 apr 2013, 00:27

koje taj sudija ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 apr 2013, 00:48

Al kad rece frajer veceras na istoku "Sudija eno mjesec i zvjezda na nebu prekini utakmicu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 apr 2013, 00:56

Head je napisao/la:Al kad rece frajer veceras na istoku "Sudija eno mjesec i zvjezda na nebu prekini utakmicu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 apr 2013, 01:00

Head je napisao/la:Al kad rece frajer veceras na istoku "Sudija eno mjesec i zvjezda na nebu prekini utakmicu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ne možeš to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 15 apr 2013, 02:27

Fudbal je nam ko' država - u odvratnom stanju bez solucije

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 15 apr 2013, 08:35

jovanmaksimovic je napisao/la:opa... samo 0-0... tek sad vidjeh... znaci oprostili ste se od titule... ;)
Kad ti je čomor desni bek, kad ti je pojačanje u veznom redu 30-godisnjak iz NP ito grijač klupe tamo bio, kada u cijeloj ekipi imas JEDNOG napadaca pa ti stoper mora igrati u špicu, i drugo mjesto je veliki uspjeh!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], Lecler, Noke995 i 71 gost.