FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 14 apr 2013, 23:26

storm_raider je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kako biti objektivan i na objekrivan nacin sagledati ovu danasnju situaciju? Kako da je realno sagleda neko cije je otac bio broac Armije BiH,ciji je otac ranjavan vise puta,ciji je otac 4 godine proveo na brdima od svoje porodice?Kako prihvatiti to da zastava jedine legitimne Armije tijekom ratnih sukoba,Armije koja je predstavljala sva tri naroda nekome smeta i da neko manipulise sa njom?
Prijatelju, te zastave nemaju mjesto na tribinama. Za zastavu BiH (sa ljiljanima) sam uvijek, jer je to ostavstina nasih predaka, ali za zastave armija nisam. Ako neko hoce da pomogne nekome imaju razna udruzenja, od Majki Srebrenice, bivsih logorasa, djece sehida, boraca ili invalida, penzionera, i svih tih ljudi koji su na marginama drustva. Ako neko hoce da im pomogne, a u stanju je, to se vrlo lako moze uraditi, ali ovo nije nacin. Utakmica je prekinuta i ja sam za to da svaka bude prekinuta, taman da se radilo o zastavi Armije R BiH, jer sportska borilista ne trebaju biti poligon za politiku. Dajte da gledamo fudbal, kada je fudbal, a ne politiku. Pogledaj malo oko sebe, najbolje zive oni kojima je rat donio bogatstvo. Ovo njima odgovara, kao sto i odgovara da ta zastava bude na tribinama. Vjeruj mi, obisao sam Balkan uzduz i poprijeko, pa znam sta pricam. Ljudi se svugdje bore sa istim nedacama kao i ti, kao i svi, a na racun politike mnogi lesinari zive. Isti oni prijatelju, koji su se obogatili u ratu. I u BL, Sarajevu, Mostaru, itd. Ovo sve ti pise neko, ciji je otac poginuo u toj istoj Armiji.
Razumijem prijatelju sve,ali eto cudna je ova drzava i sve u njoj...Nekad se uhvatim u nevjerici :o
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 apr 2013, 23:27

Dakle kao prvo svaka cast hordama sto su istrajali i nisu popustili.Kao drugo nije nikakva uvreda ali se jos jednom pokazalo da ste sto bi se u raji reklo"mahalski" klub zbog trenutne uprave meni sami pogled na selimovic dovoljno govori.Sto se zastave tice realno sudija je postupio u skladu sa pravilima,treba razumijeti i drugu stranu,meni tebi ovom onom ova zastava i armija su simbol hrabrosti,odvaznosti,drzave i moj stari je kao i dosta vasih branio najdrazu nam zemlju,ali treba shvatiti da je ta ista zastava i vojska bila neprijatelj u ocima "drugih".Medjutim ako se armija ne moze stavljati po tribini a iskreno i ja mislim da joj nije tu mjesto uredu brate,ali zato kad god odemo i mi i vi u BL,SIROKI,Z.MOSTAR,PRIJEDOR,LUKAVICU...hladno se povuc u svlacionicu taman da je na tribini samo jedno slovo C ili samo jedna kockica iz sahovnice,jer jbg ako ce se vec primjenjivat taj zakon BEZ POLITIKE U SPORTU za sto sam 100% ZA onda nek se primjenjuje na svima :!:
=\_1921_/=

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 apr 2013, 23:28

zeljo4life je napisao/la:
jel to fakat reko,ili si ti popizdio pa napisao ovo?
Ne znam,ovako sam cuo.Ne idem na sjever inace pa tako ne mogu ovo potvrditi.Cuo od onih sto su sa sjevera presli na istok i pricaju izmedju sebe.
1946

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 14 apr 2013, 23:28

Ja ne vjerujem da je on to rekao.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 apr 2013, 23:31

Head je napisao/la:
Ne znam,ovako sam cuo.Ne idem na sjever inace pa tako ne mogu ovo potvrditi.Cuo od onih sto su sa sjevera presli na istok i pricaju izmedju sebe.
teske su to rijeci prijatelju ako si ih samo "cuo"...
Amare hvala ti...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 apr 2013, 23:32

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ovo dino rekao ,ne mogu da vjerujem da od njega idu te price :o .
Njegova prica od pocetka sezono samo je neko zaboravio napisati jos nesto sto Dino kaze a to je neka kupovacemo i mi. Hljeba mi lik je obolio radi uspjeha Zelje paranoican je do bola ako bi se obratio pravim ljudima siguran sam da bi ga zadrzali na lijecenju.
Isao levat u skolu sa mojim mladjim bratom. Vise vremen kod mene u kuci proveo nego ja sam. Iz toga razloga necu da pisem neke stvari jednom sam nekome od pitara na privatnoj napisao pa neka vam on kaze. Covjek nije mogao da se nacudi ali je shvatio da ne lazem.

Dobar je Dino. Ali za FKS. Zato me i neineresuje. Neka se HZ brinu o njemu ko ga yebe. Ja znam ko je i sta je. Doveo je svabe, turke, i sta ti ja znam jos koje invesitore da grade i rade FKS. Napravio ublehaski ustav kluba gdje je mislio da ce mu neko dati pare za pravo glasa i nista vise.

Mala kopija Nijaza Gracica. Misli on zajebati sarajevsku raju. De pitari reci te mi koliko se para skupilo na osnovu statua!

P.S. Cemu odajete cast vi ovdje? Sto se prodao transparent za remi?

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 apr 2013, 23:32

Head je napisao/la:
teske su to rijeci prijatelju ako si ih samo "cuo"...
Odmah ga treba otjerati, jer s tim pokazuje da je isti Blekonja ;)

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 14 apr 2013, 23:35

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sve dok je Irfo tu i amateri (Izuzev Torlaka), nema napretka kamoli titule ;)
Potpis,svaka cast !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2013, 23:37

čestitke na bodu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 23:37

pile87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ovo dino rekao ,ne mogu da vjerujem da od njega idu te price :o .
Njegova prica od pocetka sezono samo je neko zaboravio napisati jos nesto sto Dino kaze a to je neka kupovacemo i mi. Hljeba mi lik je obolio radi uspjeha Zelje paranoican je do bola ako bi se obratio pravim ljudima siguran sam da bi ga zadrzali na lijecenju.
ma ja pitarska posla, kupio Osim sudije, a Gradini platio da im uzme Bod...
vjerujte ko god dodje u kontakt sa upravom FKS bude zatrovan tim pricama, sjetite se Jovica kada govori da ne moze on igrati kad svi zele da ih pobjede :lol: a Zeljo stimulise, ko da i on nije htio pobjediti FKS prije.
Jadovi se skupili u upravi, nisu oni seljacine ko oni prije njih ali jesu jadovi...
jazavci koji uvaljuju druge da bi njih navijaci postedili, i to im uspjeva, uvukli se u dupe navijacima...
jadovi, a meni cudno sto posljednjih mjeseci svi pitari pricaju o Zeljinim utakmicama vise nego o svojim, pa plasiraju im se price iz jezgra kluba, lakse je reci kupio Osim sudije, nego pobjediti Gradinu, Veleza, Leotara i Celika.
jad.
P.S:
svaka cast Hz, mada da ste znali da necete pobjediti mogli ste halaliti i ovaj bod i napraviti jos veci cirkus, prekinuti utakmicu... isto tako mislim da je sudija opravdano prekinuo susret i nadam se da ce ubuduce bilo gdje se desi ista slicno, susret se prekidati, i da cemo izbaciti politiku sa stadiona.
eh sad sto se na vama sada lome kola, jbg, Manijacima prosle god sada vama, mora neko.
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 14 apr 2013, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 14 apr 2013, 23:38

Joj jeste se primili, ohladite malo ;)

@head

Dino je za mene dosta toga uradio za Sarajevo i covjek voli ovaj klub kao i mi navijaci, zato sam uz njega sta god on uradio.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 apr 2013, 23:38

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kako biti objektivan i na objekrivan nacin sagledati ovu danasnju situaciju? Kako da je realno sagleda neko cije je otac bio broac Armije BiH,ciji je otac ranjavan vise puta,ciji je otac 4 godine proveo na brdima od svoje porodice?Kako prihvatiti to da zastava jedine legitimne Armije tijekom ratnih sukoba,Armije koja je predstavljala sva tri naroda nekome smeta i da neko manipulise sa njom?
Prijatelju, te zastave nemaju mjesto na tribinama. Za zastavu BiH (sa ljiljanima) sam uvijek, jer je to ostavstina nasih predaka, ali za zastave armija nisam. Ako neko hoce da pomogne nekome imaju razna udruzenja, od Majki Srebrenice, bivsih logorasa, djece sehida, boraca ili invalida, penzionera, i svih tih ljudi koji su na marginama drustva. Ako neko hoce da im pomogne, a u stanju je, to se vrlo lako moze uraditi, ali ovo nije nacin. Utakmica je prekinuta i ja sam za to da svaka bude prekinuta, taman da se radilo o zastavi Armije R BiH, jer sportska borilista ne trebaju biti poligon za politiku. Dajte da gledamo fudbal, kada je fudbal, a ne politiku. Pogledaj malo oko sebe, najbolje zive oni kojima je rat donio bogatstvo. Ovo njima odgovara, kao sto i odgovara da ta zastava bude na tribinama. Vjeruj mi, obisao sam Balkan uzduz i poprijeko, pa znam sta pricam. Ljudi se svugdje bore sa istim nedacama kao i ti, kao i svi, a na racun politike mnogi lesinari zive. Isti oni prijatelju, koji su se obogatili u ratu. I u BL, Sarajevu, Mostaru, itd. Ovo sve ti pise neko, ciji je otac poginuo u toj istoj Armiji.
Razumijem prijatelju sve,ali eto cudna je ova drzava i sve u njoj...Nekad se uhvatim u nevjerici :o
Ma dobri ljudi zive ovdje, ali nazalost neobrazovani i ne misle svojom glavom, pa nas zbog toga losi ljudi vode. Da se ja sada zbog svog gubitka ogranicavam na ljude koji pripadaju samo jednoj vjeri, vjeruj mi da bih samo ja gubio. Sto je bilo, bilo je, treba zivjeti dalje i koliko je moguce omoguciti djeci neku normalnu atmosferu i buducnost. Sve je ovdje toliko ispolitizovano, vjestacki stvoreno, a samo u cilju da se ljudi ne bi ujedinili. Sistematski se sve radi prijatelju, a samo obrazovanje moze da te zastiti. Ali hajde, to nisu price za ovog foruma. Ko istinski hoce da pomogne nekome, neka mi se javi, dacu mu spisak ljudi samo u SA Kantonu koji zive na rubu egzistencije. Nadam se da ce se ovaj trend skidanja ovih transparenata i zastava nastaviti do kraja i na svim stadionima. Fudbal - fudbalu, a za politiku neka se brine ova neobrazovana, infantilna bagra, kome je rat bio brat. Pogotovo su odvratne price o Ivici i Amaru, ali hajde... Sportski pozdrav komsije i sretno u Europi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 apr 2013, 23:38

ovaj nerijesen rezultat mi je tezak ali kao bosancu i hrecegovcu mi je mnogo teze sto nam ljudi rade...zaista nezz sta oce srbi nemogu da se pomire da su od velike srbije napravili findzzan srbiju pasada na sve nacine pokusavaju na sve nacine da destabilizuju nasu bosnu e nece moj otac je truhnuo 4 godine u rovu za ovu bosnu kakav je takva je ima da je postujete necete je nikad unistiti bosna je bila bosna ce biti...a ovo manijaci ako treba cestitam na tituli ali mislim da bi i vi trebali da budete malo realisticniji gdje god smo bili na gostovanju ili pise herceg bosna ili hvo ili vojska republike srpske a danas pise armija bosne koja i sada postoji pa neko srpce nece da se igra utakmica ovo je sramota meni je smao krivo sto s enije ustrajalo do kraja nemopra se igrati da vidimo sta bi savez ucinio.. :evil: :evil: :evil:
Samo Sarajevo

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 14 apr 2013, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la:[qu
Ognjen Valjić je ispostovao pravila i propise Fudbalskog saveza BiH i ja bih tu pricu zavrsio. Oonom nije mjesto na tribinama, koliko god to nama smetalo, pogotovo ne u ovom nasem drustvu, ovakvom, kakvo jeste.[/quote]

Izvini bgt al de mi samo reci zasto dosad niko nije postupio po tim pravilima evo frišak primjer je utakmica Slavija - Željo? ok imaju pravila al zasto se kola vazda slome na nama Bosancima koji cijenimo sva tri naroda a ne na nekim nacionalistima

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 apr 2013, 23:43

sta kad neko digne zastavu srbije ili hrvatske da li ce se tekma prekinuti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 23:44

Alfa_Muzijak je napisao/la:Joj jeste se primili, ohladite malo ;)

@head

Dino je za mene dosta toga uradio za Sarajevo i covjek voli ovaj klub kao i mi navijaci, zato sam uz njega sta god on uradio.
ljubav nije upitna prijatelju,
imas ti hiljade ljudi koji vole klub vise od Dine ili ko Dino....
ali ako nije u mogucnosti prati zahtjeve FKS kao kluba, prosperitet, ponos, tradiciju i uspjeh,
onda mu ljubav nista ne znaci...
zasad gaji samo tu tradiciju jer mu je najlakse, prosperiteta i uspjeha nema, a ponos je sa ovim za mene zavrsio sto se tice Dine Selimovica.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 14 apr 2013, 23:46

tu i tamo je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Joj jeste se primili, ohladite malo ;)

@head

ljubav nije upitna prijatelju,
imas ti hiljade ljudi koji vole klub vise od Dine ili ko Dino....
ali ako nije u mogucnosti prati zahtjeve FKS kao kluba, prosperitet, ponos, tradiciju i uspjeh,
onda mu ljubav nista ne znaci...
za sad gaji samo tu tradiciju jer mu je najlakse, prosperiteta i uspjeha nema, a ponos je sa ovim za mene zavrsio sto se tice Dine Selimovica.
i sta dos'o jedan forumas u afektu neke stvari napis'o i ti mu povjerovo ko da ti je rodjeni caca rek'o, aj ne laprdaj
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 apr 2013, 23:47

Sankcije moraju biti jednake za sve koji se ne pridrzavaju propisa?Kad se budu uklanjale i druge zastave sa ratnim obijezljima mirno cu prihvatiti i uklanjanje zastave Armije BiH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 23:48

Ne treba se loziti na ovu pricu odma, prvenstveno mislim na navijace zelje. Al ako je to rekao moralo je to vise ljudi cuti i ako bude istina mislim i da ga horde posle ovoga nece vise postovati i trpiti.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 apr 2013, 23:52

Večeras smo udarili pečat na dokument koji smo počeli pisati u zadnjem kolu jesenjeg djela. Loše, loše, loše...
Bitno je da se oporavimo od ovog i dobro spremimo za ovo što slijedi....
I ako je možda ne zaslužuju zbog ovog što su večeras prikazali ali momcima, stručnom štabu i svima u klubu treba podrška, koju im mi moramo dati.
Prekid, opravdan. Politiku i treba skloniti sa stadiona!
@Haad, Dinu ne diraj, mnogo je uradio za FKS od kako je direktor, on je blago postupio, ja bih nakon onog prvog odbijanja da se skloni trans naredio specijalcima da ga uklone.
@Sekac, vidim nešto si se opasno namjerio na mene, baci u pp sve što te muči ni malo ti neću zamjeriti.. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, InatSilniBosanski i 47 gostiju.