pile87 je napisao/la:terabajt je napisao/la:Ovo dino rekao ,ne mogu da vjerujem da od njega idu te price

.
Njegova prica od pocetka sezono samo je neko zaboravio napisati jos nesto sto Dino kaze a to je neka kupovacemo i mi. Hljeba mi lik je obolio radi uspjeha Zelje paranoican je do bola ako bi se obratio pravim ljudima siguran sam da bi ga zadrzali na lijecenju.
ma ja pitarska posla, kupio Osim sudije, a Gradini platio da im uzme Bod...
vjerujte ko god dodje u kontakt sa upravom FKS bude zatrovan tim pricama, sjetite se Jovica kada govori da ne moze on igrati kad svi zele da ih pobjede

a Zeljo stimulise, ko da i on nije htio pobjediti FKS prije.
Jadovi se skupili u upravi, nisu oni seljacine ko oni prije njih ali jesu jadovi...
jazavci koji uvaljuju druge da bi njih navijaci postedili, i to im uspjeva, uvukli se u dupe navijacima...
jadovi, a meni cudno sto posljednjih mjeseci svi pitari pricaju o Zeljinim utakmicama vise nego o svojim, pa plasiraju im se price iz jezgra kluba, lakse je reci kupio Osim sudije, nego pobjediti Gradinu, Veleza, Leotara i Celika.
jad.
P.S:
svaka cast Hz, mada da ste znali da necete pobjediti mogli ste halaliti i ovaj bod i napraviti jos veci cirkus, prekinuti utakmicu... isto tako mislim da je sudija opravdano prekinuo susret i nadam se da ce ubuduce bilo gdje se desi ista slicno, susret se prekidati, i da cemo izbaciti politiku sa stadiona.
eh sad sto se na vama sada lome kola, jbg, Manijacima prosle god sada vama, mora neko.