FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
alo momak, mi da imamo para prvo bi valjda wc na jugu sredili, kake kupovine kakvi bakraci jesi normalan, samo su vam igraci pomrli, 3 tekme u sedam dana, a vecini nasih je ovo prva tekma, skontaj se malo u kakvim uslovima zivimo, cuj kupovina utakmica hahaha... et bas ekipa koja dominira mora tamo nekom radniku platit da ih pobijedi
ALOOO BA JEL TI DOBRO SINE ?
-
- Kontakt:
Alo momcino onaj tim Zelje od juce nemoze da dobije Pofalicki ili Vratnik svejedno,taj tim je bio jedva se skupismo,juce je igrao i nikada vise!!samir_tm87 je napisao/la:alo momak, mi da imamo para prvo bi valjda wc na jugu sredili, kake kupovine kakvi bakraci jesi normalan, samo su vam igraci pomrli, 3 tekme u sedam dana, a vecini nasih je ovo prva tekma, skontaj se malo u kakvim uslovima zivimo, cuj kupovina utakmica hahaha... et bas ekipa koja dominira mora tamo nekom radniku platit da ih pobijedi
- storm_raider
- Kontakt:
Mnogo usklicnika, a pretpostavljam da nemas dokaza. Ako ih imas, fino sa njima u Tuzilastvo ili jos bolje u novine, pa raskrinkaj mafiju. Kakva god da je ovo drzava, ima zakona opet. Inace, to carsija "rekla-kazala", nista ne znaci. Evo i usklicnik: !Bijeljina055 je napisao/la:@storm raider
Da razjasnimo nesto oko kupovine tj prodaje utakmica.
Uprava FK Radnika je ta koja je prodala tu utakmicu juce, o tome danas prica cijela Bijeljina,sve da bi se isplatile plate i rate igraca jel klub ima samo 3 igraca iz Bijeljine.A sve iz jednog prostog razloga ato je +9 ispred Goska!
Ja ne osudjujem Zelju vec upravu FK Radnika!!!Pod parolom da protiv Radnika stele rezultate u sezoni 2005/06 tadasnja uprava je raformirala prvi tim i igrala sa juniorima i naravno ispala,a danas se uprava istog kluba bavi istim stvarima! E to je licemjernost!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
JESTE ZELJO JE NAJLOSIJI U LIGI, TREBA DA ISPADNE, ALI SVE KUPUJU I ZATO SU PRVIBijeljina055 je napisao/la:Alo momcino onaj tim Zelje od juce nemoze da dobije Pofalicki ili Vratnik svejedno,taj tim je bio jedva se skupismo,juce je igrao i nikada vise!!samir_tm87 je napisao/la:alo momak, mi da imamo para prvo bi valjda wc na jugu sredili, kake kupovine kakvi bakraci jesi normalan, samo su vam igraci pomrli, 3 tekme u sedam dana, a vecini nasih je ovo prva tekma, skontaj se malo u kakvim uslovima zivimo, cuj kupovina utakmica hahaha... et bas ekipa koja dominira mora tamo nekom radniku platit da ih pobijedi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Da ba ne kaki! Onda su je nastelili bolje od juventusa... To je ona boljka domacinskog sudjenja na koje se ljudi naviknu razlika u kvaliteti je drasticna. Mi da imamo te pare podjelili bi plate uposlenicima.Pusti se ti djecih prica ...Bijeljina055 je napisao/la:@storm raider
Da razjasnimo nesto oko kupovine tj prodaje utakmica.
Uprava FK Radnika je ta koja je prodala tu utakmicu juce, o tome danas prica cijela Bijeljina,sve da bi se isplatile plate i rate igraca jel klub ima samo 3 igraca iz Bijeljine.A sve iz jednog prostog razloga ato je +9 ispred Goska!
Ja ne osudjujem Zelju vec upravu FK Radnika!!!Pod parolom da protiv Radnika stele rezultate u sezoni 2005/06 tadasnja uprava je raformirala prvi tim i igrala sa juniorima i naravno ispala,a danas se uprava istog kluba bavi istim stvarima! E to je licemjernost!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
momak jel ti razumijes naski il se pravis kinez? cojvece jedva kraj s krajem krpimo, a vi o nekim kupovinama pricate, sta je s vama?Bijeljina055 je napisao/la:Alo momcino onaj tim Zelje od juce nemoze da dobije Pofalicki ili Vratnik svejedno,taj tim je bio jedva se skupismo,juce je igrao i nikada vise!!samir_tm87 je napisao/la:alo momak, mi da imamo para prvo bi valjda wc na jugu sredili, kake kupovine kakvi bakraci jesi normalan, samo su vam igraci pomrli, 3 tekme u sedam dana, a vecini nasih je ovo prva tekma, skontaj se malo u kakvim uslovima zivimo, cuj kupovina utakmica hahaha... et bas ekipa koja dominira mora tamo nekom radniku platit da ih pobijedi
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
U Gruziji ja mislim da se igra play off za prvaka, takmici se prvih 6 ekipa, navijamo protiv dinama i jos ludogorets i nama dosta za nosioca
FKŽ !
Reci mi samo koji to igrac Radnika moze zamijeniti nekog igraca u onom jucerasnjem timu ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo momcino onaj tim Zelje od juce nemoze da dobije Pofalicki ili Vratnik svejedno,taj tim je bio jedva se skupismo,juce je igrao i nikada vise!!samir_tm87 je napisao/la:alo momak, mi da imamo para prvo bi valjda wc na jugu sredili, kake kupovine kakvi bakraci jesi normalan, samo su vam igraci pomrli, 3 tekme u sedam dana, a vecini nasih je ovo prva tekma, skontaj se malo u kakvim uslovima zivimo, cuj kupovina utakmica hahaha... et bas ekipa koja dominira mora tamo nekom radniku platit da ih pobijedi
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Reci mi samo koji to igrac Radnika moze zamijeniti nekog igraca u onom jucerasnjem timu ?[/quote]
Onaj koji vam je dao gol na Grbavici,sami ste na polusezoni pregovarali sa njime.
Onaj koji vam je dao gol na Grbavici,sami ste na polusezoni pregovarali sa njime.
Onaj koji vam je dao gol na Grbavici,sami ste na polusezoni pregovarali sa njime.[/quote]Bijeljina055 je napisao/la:Reci mi samo koji to igrac Radnika moze zamijeniti nekog igraca u onom jucerasnjem timu ?
Nije on los priznajem,a otkud ti to da se pregovaralo sa njim ?
Onaj koji vam je dao gol na Grbavici,sami ste na polusezoni pregovarali sa njime.[/quote]Bijeljina055 je napisao/la:Reci mi samo koji to igrac Radnika moze zamijeniti nekog igraca u onom jucerasnjem timu ?
Ne bih rekao da je bolji od Adilovica , ali znaci nijedan ostali ne moze ?
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
bjeljinac, opusti se i polizi sladoled 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
realno, bez ikakve euforije, titula se može proslaviti još prije derbija
ako dobijemo u prijedoru i protiv olimpika, te gradinu i čelika kući...mislim da je to to.

ako dobijemo u prijedoru i protiv olimpika, te gradinu i čelika kući...mislim da je to to.
Ti momak izgleda ne znas razliku izmedju Zeljeznicara i Radnika. Kad je Zeljo uzimao titule Radnik nije bio ni polu-profesionalan tim.
Te suplje prodano, kupljeno itd. to su price za gubitnike.
manijaci pomozite veliki imam problem:
da li da u potpisu dodam titulu ili da sacekam????????
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pitaj Amara da ti proda pravo na to.gavran je napisao/la:manijaci pomozite veliki imam problem:
hvala unaprijed

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eno Barsa oderala Zaragozu u gostima sa drugim timom 3:0.Da i oni nisu kupili?Ekipa koja ne moze pobijediti Radnika sa drugim timom i ne zasluzuje titulu.Bez imalo omalovazavanja Radnika,ali imamo daleko kvalitetniju ekipu.Radnik je odigrao par teških tekmi u zadnjih 7 dana o sustigao ih je umor,dok su naši bili odmorniji i to je to.Da imamo toliko love sredili bi se mokri čvorovi,da ne moramo se svaki put bojati hoću li ograjisati ili se polomiti u onom mraku.Da ima love osposobila bi se makar zapadna tribina,pa da mozemo igrati Europu na svom stadionu.Gdje bi sigurno bili barem 30% jači,ako ne i vise.sto se tice igrača koje bi volio vidjeti u Želji to su svakako mali Dino Coric iz Širokog i mali Ciminrot iz Leotara.
Iduće sedmice ako Bog da otopiti Celik pred punom Grbavicom i to ce biti to.Onda se lagano pripremati za finale kupa.
Iduće sedmice ako Bog da otopiti Celik pred punom Grbavicom i to ce biti to.Onda se lagano pripremati za finale kupa.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cestitam vam na tituli. Mozemo mi palamuditi do sutra ali vi radite sve ono sto mi ne znamo ili ne zelimo kako na terenu tako i van njega.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sad sam ga vidio trazi aceton u apoteci,sve mu ruke crvene od spreja sa transaDevil je napisao/la:Pitaj Amara da ti proda pravo na to.gavran je napisao/la:manijaci pomozite veliki imam problem:
hvala unaprijed

Prvaci SRBIH :1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisu oni kupili, kupio tata Osim, nisi to znao?TMovac je napisao/la:Eno Barsa oderala Zaragozu u gostima sa drugim timom 3:0.Da i oni nisu kupili?Ekipa koja ne moze pobijediti Radnika sa drugim timom i ne zasluzuje titulu.Bez imalo omalovazavanja Radnika,ali imamo daleko kvalitetniju ekipu.Radnik je odigrao par teških tekmi u zadnjih 7 dana o sustigao ih je umor,dok su naši bili odmorniji i to je to.Da imamo toliko love sredili bi se mokri čvorovi,da ne moramo se svaki put bojati hoću li ograjisati ili se polomiti u onom mraku.Da ima love osposobila bi se makar zapadna tribina,pa da mozemo igrati Europu na svom stadionu.Gdje bi sigurno bili barem 30% jači,ako ne i vise.sto se tice igrača koje bi volio vidjeti u Želji to su svakako mali Dino Coric iz Širokog i mali Ciminrot iz Leotara.
Pa mi nemamo para za čvorove zato što sve dadosmo na kupovinu utakmica, nisi ni to znao?
Nećemo dobit Čelik, nismo to kupili, preofirno nam je kupovat domaće utakmice. Sudija će nam navuć bod.
Jesi neinformisan.