Hajde kad' smo kupi utakmicu, snimak je gratis.pile87 je napisao/la:Hoces kupit snimak ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo vi sto slavite titulu,imali gdje video zapis Manijaka sa jucerasnje utakmice?Hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hajde kad' smo kupi utakmicu, snimak je gratis.pile87 je napisao/la:Hoces kupit snimak ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo vi sto slavite titulu,imali gdje video zapis Manijaka sa jucerasnje utakmice?Hvala
Eno u Radniku se sutra dijele zaostale plate!!!Kazu stigle od plavog saveza!storm_raider je napisao/la:Hajde kad' smo kupi utakmicu, snimak je gratis.pile87 je napisao/la:Hoces kupit snimak ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo vi sto slavite titulu,imali gdje video zapis Manijaka sa jucerasnje utakmice?Hvala
[youtube][/youtube]pile87 je napisao/la:Hoces kupit snimak ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo vi sto slavite titulu,imali gdje video zapis Manijaka sa jucerasnje utakmice?Hvala
Nista nema dzaba kapitalizamstorm_raider je napisao/la:Hajde kad' smo kupi utakmicu, snimak je gratis.pile87 je napisao/la:Hoces kupit snimak ?Bijeljina055 je napisao/la:Alo vi sto slavite titulu,imali gdje video zapis Manijaka sa jucerasnje utakmice?Hvala
Uvijek je gospoda imala love za kurave.Bijeljina055 je napisao/la:Eno u Radniku se sutra dijele zaostale plate!!!Kazu stigle od plavog saveza!storm_raider je napisao/la:Hajde kad' smo kupi utakmicu, snimak je gratis.pile87 je napisao/la: Hoces kupit snimak ?
Ovaj put ocigledno da ste posao pravili sa **** iz uprave,vole oni takve kao sto su Amar i ekipa!Bijeljina055 je napisao/la:Uvijek je gospoda imala love za kurave.![]()
Bolje ti je da se ne zadrzavas mnogo ovdje, ako Osim odluci i tebe cemo kupiti. Treba neko da pocisti one stolice na sjeveru.Bijeljina055 je napisao/la: Ovaj put ocigledno da ste posao pravili sa **** iz uprave,vole oni takve kao sto su Amar i ekipa!
Znam samo da je lundogorec drugi bod manje ima i utakmicu manje od prvog a treba nam da budu prvaci.ennis je napisao/la:Prati li ko ostale lige,kakva je situacija za nosioce,nenosioce u 2. pretkolu LP.Znam da je bila aktuelna ta prica prije par sedmica
storm_raider je napisao/la:Bolje ti je da se ne zadrzavas mnogo ovdje, ako Osim odluci i tebe cemo kupiti. Treba neko da pocisti one stolice na sjeveru.Bijeljina055 je napisao/la: Ovaj put ocigledno da ste posao pravili sa **** iz uprave,vole oni takve kao sto su Amar i ekipa!
Situacija je losa- male su sanse da budemo nosioci.ennis je napisao/la:Prati li ko ostale lige,kakva je situacija za nosioce,nenosioce u 2. pretkolu LP.Znam da je bila aktuelna ta prica prije par sedmica
Nema veze one temo godine cemo biti nosioci sigurno.ZZtop10 je napisao/la:Situacija je losa- male su sanse da budemo nosioci.ennis je napisao/la:Prati li ko ostale lige,kakva je situacija za nosioce,nenosioce u 2. pretkolu LP.Znam da je bila aktuelna ta prica prije par sedmica
UDBA jarane,UDBA je cudo jer navike se tesko mijenjaju,ako oni kazu da je mlijeko crno tako mora biti i kraj price.nick je napisao/la:
joj ne mogu da vjerujem, fakat sta je sa ovim ljudima, fakat ne mogu da se nacudim
2 mjesta ispod nosioca smo trenutnopile87 je napisao/la:Nema veze one temo godine cemo biti nosioci sigurno.ZZtop10 je napisao/la:Situacija je losa- male su sanse da budemo nosioci.ennis je napisao/la:Prati li ko ostale lige,kakva je situacija za nosioce,nenosioce u 2. pretkolu LP.Znam da je bila aktuelna ta prica prije par sedmica