FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???[/quote]
Da,da sad sam se sjetio jeste jedna manja grupa na zapadu ,ali gledaj ja to ne podržavam i ne može 30-40 ljudi da baci sjenu na 5000-6000 koliko je bilo na stadionu ! Sportski pozdrav.[/quote]
ne kazem ja nista za tih 5 000 nego da je borac trebao biti kaznjen za to,o tome se govori. Lijep pozz i tebi.[/quote]
A griješiš Borac jeste kažnjen sa 1.500 km čini mi se.
Da,da sad sam se sjetio jeste jedna manja grupa na zapadu ,ali gledaj ja to ne podržavam i ne može 30-40 ljudi da baci sjenu na 5000-6000 koliko je bilo na stadionu ! Sportski pozdrav.[/quote]
ne kazem ja nista za tih 5 000 nego da je borac trebao biti kaznjen za to,o tome se govori. Lijep pozz i tebi.[/quote]
A griješiš Borac jeste kažnjen sa 1.500 km čini mi se.
Zadnja izmjena: Само Борац, dana/u 14 apr 2013, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sve u redu,ali ne mogu shvatiti da se podrzava politika ispred fudbala. Svi mi imamo svoje misljenje o politici,ratu,ali ljudi koji dodju na tekmu,koji gledaju istu na tv u su tu zbog fudbala,bar vecina. Pa hocemo li npr i na koncertu iznositi svoja misljenja o politici? Znam da se vecina nece sloziti samnom,ali zapitajte se zasto je sve manje publike na stadionima,kome ovakve stvari najvise stete,sta se npr danas postiglo,kako na ove stvari gleda npr uefa (trans never forget,kaznjeni smo zbog toga). Kazem,o svemu ovome imam privatno misljenje,ali je li stadion pravo mjesto za ovo? Mislim da nije,ali ko mene pita...
- champions1921
Ovo sto Amar radi fakat nema smisla.. Ako je neko dobar sa Husrefom neka ga pita koliko mu je Amar dao love da proda vecerasnju tekmu..
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Mislim da ima mnogo pametnijih i ljepsih nacina da se oda pocast Armiji RBIH od transparenata na stadionu,koji ocigledno vode ka tome da se prekine utakmica,osteti svoj tim,izgubi 3 boda ili u vasem slucaju dva.
Imali smo i mi takvih situacija,al se izgleda tome stalo u kraj.
Politici NIJE mjesto u sportu,sa koje god strane da dolazi. Ja vam onako komsijski kazem,nemojte i husrefu podapinjati nogu...
Tekmu ste blago receno katastrofalno odigrali,nama to naravno ide na ruku,sta je uzrok tome?
Da nije Amar mozda premirao vase igrace umjesto leotarovih?

Imali smo i mi takvih situacija,al se izgleda tome stalo u kraj.
Politici NIJE mjesto u sportu,sa koje god strane da dolazi. Ja vam onako komsijski kazem,nemojte i husrefu podapinjati nogu...
Tekmu ste blago receno katastrofalno odigrali,nama to naravno ide na ruku,sta je uzrok tome?
Da nije Amar mozda premirao vase igrace umjesto leotarovih?

-
- Kontakt:
Dobro je sto je ovako zvarsilo. Navijaci pokazali karakter i nisu odustali od transparenta, a igraci pokazali koliko su tanki. Odigrano 90 minuta, nema spora oko prekida, sve cisto. Birani pretplatnik je trenutno nedostižan, molimo pokušajte dogodine.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
plavetniloo je napisao/la:
nije sudija znao ćirilicu

Zadnja izmjena: gavran, dana/u 14 apr 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde pustite se politickih prica. Komsije sretno u Europi i nadam se da ce se ove gluposti sto manje desavati. Niko tu ne dobija. Za onoga sto prica da titula ide Bosni neka ne valja gluposti. Titula van ove drzave ni ne moze dalje. Nadajte se da ce Husref i Dino ostati uz ovaj klub, pa pocnite kako treba sljedecu sezonu. Ne treba Musemica kritikovati sto je ubacio Torlaka u spic, to je bio ocajnicki potez. Iskreno, danas ste odigrali lose, a svidja mi se borba onog Haurdica. Leotar odigrao muski.
Manite se armija i tribina, nece nikome to nista donijeti. Pogotovo se manite Osima i prica o nekim zavjerama. Slucajno sam bio na Kosevu veceras i drago mi je da nije bilo nekih povika prema igracima Leotara. Cak je onaj jedan dobio aplauz.
Manite se armija i tribina, nece nikome to nista donijeti. Pogotovo se manite Osima i prica o nekim zavjerama. Slucajno sam bio na Kosevu veceras i drago mi je da nije bilo nekih povika prema igracima Leotara. Cak je onaj jedan dobio aplauz.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Neutralan88
- Kontakt:
samo druže da ne bi Armijie RBIH ne bi se danas igrala BH telecom ligaDenizmare je napisao/la:Sve u redu,ali ne mogu shvatiti da se podrzava politika ispred fudbala. Svi mi imamo svoje misljenje o politici,ratu,ali ljudi koji dodju na tekmu,koji gledaju istu na tv u su tu zbog fudbala,bar vecina. Pa hocemo li npr i na koncertu iznositi svoja misljenja o politici? Znam da se vecina nece sloziti samnom,ali zapitajte se zasto je sve manje publike na stadionima,kome ovakve stvari najvise stete,sta se npr danas postiglo,kako na ove stvari gleda npr uefa (trans never forget,kaznjeni smo zbog toga). Kazem,o svemu ovome imam privatno misljenje,ali je li stadion pravo mjesto za ovo? Mislim da nije,ali ko mene pita...

bio je srbin znao je 100% :p.gavran je napisao/la:plavetniloo je napisao/la:
nije sudija znao ćirilicu
Ma ovo vala vise prelazi granice pa cak i nenormalnoga.
Ljudi boziji rijec je o fudbalskoj utakmici. Kakve ba parole. Citam ja to isto i na Grbavici vazda neke ratne poruke. Sve ja to razumijem ali stadioni nisu mijesto za te poruke. Lijepo ja biti patiota ali to se moze na vise mnogo efikasnijih nacina dokazati. Pomozite majke Srebrenice. Podrzite te iste borce u portestima. Glasajte za normalne ljude.
Mene ne interesuje sta se dizalo u Lukavici, sta se dize u BL. Zeljo se nije zalio Slavija nije kaznjena burka na obraz kluba ide. Znaci zali se i neka se kazne oni koji to dizu.
Ovo sto se maloprije desilo je smijesno. Dignes parolu, pa je spustis (znaci izgubio bitku) pa onda izgubis 2 boda na domacem terenu (izgubio rat) znaci ni bodova ni obraza. Gdje je inat u igracima pa da ih otresu ko slinu? Meni je licno drago sto se spustila parola i utakmica nije prekinuta. Jer bi sigurno neko zapravo mnogi od vas napisali kako se Amar obukao u bordo boje i unio transparent na stadion. A da ga je noc prije Ivica Osim pisao a vi mu rukopis prepoznajete.
Kad opet ili zapravo ako opet bude rata tamo brate je.bi.te majke ce.tnic.ke, ust.ske i bal.ijske mene pustite da u miru gledam fudbal.
Zanimljivo je da niko od vas ne prica o stanju na terenu. Niko ne prica da nema veceg pomaka od Joviceve igre. Jeste Husref za njega Murinho ali to se ne vidi na terenu. U zadnje 3 utakmice pogotovo. Ovo je dobro sto se danas desilo manje ce te pricati o bruci koja vam se desava na travnjaku. I tako i dalje sebe zamlacivati pricama da Zeljo kupuje utakmice.
Evropa je upitna.
Ljudi boziji rijec je o fudbalskoj utakmici. Kakve ba parole. Citam ja to isto i na Grbavici vazda neke ratne poruke. Sve ja to razumijem ali stadioni nisu mijesto za te poruke. Lijepo ja biti patiota ali to se moze na vise mnogo efikasnijih nacina dokazati. Pomozite majke Srebrenice. Podrzite te iste borce u portestima. Glasajte za normalne ljude.
Mene ne interesuje sta se dizalo u Lukavici, sta se dize u BL. Zeljo se nije zalio Slavija nije kaznjena burka na obraz kluba ide. Znaci zali se i neka se kazne oni koji to dizu.
Ovo sto se maloprije desilo je smijesno. Dignes parolu, pa je spustis (znaci izgubio bitku) pa onda izgubis 2 boda na domacem terenu (izgubio rat) znaci ni bodova ni obraza. Gdje je inat u igracima pa da ih otresu ko slinu? Meni je licno drago sto se spustila parola i utakmica nije prekinuta. Jer bi sigurno neko zapravo mnogi od vas napisali kako se Amar obukao u bordo boje i unio transparent na stadion. A da ga je noc prije Ivica Osim pisao a vi mu rukopis prepoznajete.
Kad opet ili zapravo ako opet bude rata tamo brate je.bi.te majke ce.tnic.ke, ust.ske i bal.ijske mene pustite da u miru gledam fudbal.
Zanimljivo je da niko od vas ne prica o stanju na terenu. Niko ne prica da nema veceg pomaka od Joviceve igre. Jeste Husref za njega Murinho ali to se ne vidi na terenu. U zadnje 3 utakmice pogotovo. Ovo je dobro sto se danas desilo manje ce te pricati o bruci koja vam se desava na travnjaku. I tako i dalje sebe zamlacivati pricama da Zeljo kupuje utakmice.
Evropa je upitna.
Ovo veceras nije bila igra,tako da nema brigeemir18 je napisao/la:Mi sa ovakom igrom ako uzmemo bod na sljedeca dva gostovanja trebamo se u guzicu udarat.

Kolko god ovo iznad bilo smjesno,tako je realno,oni veceras kao da su bili negdje lijevo skroz,osim Suljica ni kod jednoga nisam vidio da je prisutan tu bio u glavi,jednostavno nesto sto ja nemogu opisati,za sta ih se treba postrojiti i isamarati sve i jednoga,jednostavno tesko da moze covjek rijecima opisati nezainteresovanost 98% ekipe
Cudna noc u svakom smislu,nisam jak na rijecima toliko da objasnim te mentalne sklopove ovih nazovi fudbalera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj zezat? Druze nisam ja bio u Holandiji 4 god nego u Sarajevu,tako da mi ne trebas ti objasnjavati neke stvari ni o fudbalu,a pogotovo o Armiji RBIH. Ja govorim o logicnim stvarima, o fudbalu,o sportu.Ako je tebi politika ispred sporta to je ok,ali ja ne zelim da zivim politiku do kraja zivota,zelim normalu,zelim sport.Opet svako ima svoje...Neutralan88 je napisao/la:samo druže da ne bi Armijie RBIH ne bi se danas igrala BH telecom ligaDenizmare je napisao/la:Sve u redu,ali ne mogu shvatiti da se podrzava politika ispred fudbala. Svi mi imamo svoje misljenje o politici,ratu,ali ljudi koji dodju na tekmu,koji gledaju istu na tv u su tu zbog fudbala,bar vecina. Pa hocemo li npr i na koncertu iznositi svoja misljenja o politici? Znam da se vecina nece sloziti samnom,ali zapitajte se zasto je sve manje publike na stadionima,kome ovakve stvari najvise stete,sta se npr danas postiglo,kako na ove stvari gleda npr uefa (trans never forget,kaznjeni smo zbog toga). Kazem,o svemu ovome imam privatno misljenje,ali je li stadion pravo mjesto za ovo? Mislim da nije,ali ko mene pita...
Sarajevo ima karna ekipu a mi imamo karna drzavu.
Hasibe hvala ti sto mi popravi noc.
1946
- Neutralan88
- Kontakt:
Njima smeta natpis Armije,, dok zastave Hrvatske i Srbije sa zločincima Kare i Mlade majice natpisi, nož žica itd to je normalno to treba ignorisati i reci ma nije to ništa ne treba politiku u sportDenizmare je napisao/la:Nemoj zezat? Druze nisam ja bio u Holandiji 4 god nego u Sarajevu,tako da mi ne trebas ti objasnjavati neke stvari ni o fudbalu,a pogotovo o Armiji RBIH. Ja govorim o logicnim stvarima, o fudbalu,o sportu.Ako je tebi politika ispred sporta to je ok,ali ja ne zelim da zivim politiku do kraja zivota,zelim normalu,zelim sport.Opet svako ima svoje...Neutralan88 je napisao/la:samo druže da ne bi Armijie RBIH ne bi se danas igrala BH telecom ligaDenizmare je napisao/la:Sve u redu,ali ne mogu shvatiti da se podrzava politika ispred fudbala. Svi mi imamo svoje misljenje o politici,ratu,ali ljudi koji dodju na tekmu,koji gledaju istu na tv u su tu zbog fudbala,bar vecina. Pa hocemo li npr i na koncertu iznositi svoja misljenja o politici? Znam da se vecina nece sloziti samnom,ali zapitajte se zasto je sve manje publike na stadionima,kome ovakve stvari najvise stete,sta se npr danas postiglo,kako na ove stvari gleda npr uefa (trans never forget,kaznjeni smo zbog toga). Kazem,o svemu ovome imam privatno misljenje,ali je li stadion pravo mjesto za ovo? Mislim da nije,ali ko mene pita...

ocigledno haman da baš jedina šansa da se probudi svijest ljudi (muslimana) je kroz sport da se ispolavaj pa bujrum

Samo da se tuspasim da ne kažete da sam pićka!Mi smo oidigrali kao največi amateri karine obićne a vi opet kupujte vidite da nema potrebe jer mi smo tanki niste se trebali truditi i sad raspalite i pljujte koliko vam je volja. Nadam se da je hilmo sretan a i ti Aco mnalo ih poguraj u tome kao na onoj stranici drugoj i ne glumite neutralnost dobro se vidi ko je kome naklonjen ali ako to je vaše pravo i vaš izbor.
Sarajevo ljubavi moja!
Samo se ti zajebaji prica se da ste prodali bod !Head je napisao/la:Sarajevo ima karna ekipu a mi imamo karna drzavu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imal' šta na belegiju drug?sekac je napisao/la:Samo da se tuspasim da ne kažete da sam pićka!Mi smo oidigrali kao največi amateri karine obićne a vi opet kupujte vidite da nema potrebe jer mi smo tanki niste se trebali truditi i sad raspalite i pljujte koliko vam je volja. Nadam se da je hilmo sretan a i ti Aco mnalo ih poguraj u tome kao na onoj stranici drugoj i ne glumite neutralnost dobro se vidi ko je kome naklonjen ali ako to je vaše pravo i vaš izbor.
Valjda ce nas ovi iz Plive pogurati ko sponzori sa kakvim tabletama za smirenje,majkemi ovi nasi da su pametni u Fan-Shop kakvih za smirenje i za sto brze zaboravljanje to bi islo ko halva 100%
...Husref tri dana nece spavati,gledam covjeka sjebaje se kad vidi sa kakvim on igracima igru planira

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sekac je napisao/la:Samo da se tuspasim da ne kažete da sam pićka!Mi smo oidigrali kao največi amateri karine obićne a vi opet kupujte vidite da nema potrebe jer mi smo tanki niste se trebali truditi i sad raspalite i pljujte koliko vam je volja. Nadam se da je hilmo sretan a i ti Aco mnalo ih poguraj u tome kao na onoj stranici drugoj i ne glumite neutralnost dobro se vidi ko je kome naklonjen ali ako to je vaše pravo i vaš izbor.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], KarloIvandic i 54 gosta.