NK Zvijezda Gradačac

gradacac10
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la gradacac10 » 14 apr 2013, 12:12

E moj Mirkovicu... nece on bit ni blizu nikad Karicu i njegovim odbranama..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 apr 2013, 14:03

Mirkovic ko Smajic u najboljim danima..........

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 14 apr 2013, 14:57

ne bih zelio mnogo komentarisati jucerasnju utakmicu iz zenice jer nisam je gledao malo mi je bilo cudno da smo poceli sa jednim stoperom i po meni fakticki bez lijevog beka a sto se tice mirkovica momak je sigruno kriv za prva dva gola a mozda je mogao bolje reagirati i kod ostalih a igru nasu ne zelim komentarisati utakmicu nisam gledo samo jos zelim da cestitam momcima koji su jucer bili u zenici gledali utakmicu i fer navijali za svoj grad i klub cuo sam od jednog zenicaninaa da je bilo i dobro druzenje prije tekme :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 apr 2013, 16:27

U cetvrtak u - 19 repka igra kod nas bilo bi fino da ih podrzimo ...

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 14 apr 2013, 18:27

Eto ga moze te odahnuti,dobi Velez i sada ste sigurni...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 apr 2013, 19:16

AMADUDI je napisao/la:Eto ga moze te odahnuti,dobi Velez i sada ste sigurni...
Žalosno je izboriti opstanak zahvaljujući porazima druge ekipe,jos nije gotovo....al eto,nadat je se..........sezona za zaborav :(

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 apr 2013, 21:19

gradacac10 je napisao/la:E moj Mirkovicu... nece on bit ni blizu nikad Karicu i njegovim odbranama..
mirkovicu je ovo prva utakmica losija,momak nas je dosta spasavao,tako da nemamo mu sta prigvorit,bitno je da se osigura opstnak,a doce sve na svoje dok se ekipa uigra,,sta je sta pericom jel sta ozbiljno..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 apr 2013, 21:27

meni nije jasno kako se sve druge ekipe uigraju samo mi nemozemo.ovo je vise prevrsilo sve granice.ljubav u meni nemogu ubiti ali brate pali smo na niske grane.ja cu ici uvijek na utakmice i bodriti ih ali slabo vracaju manekeni...ja neznam kako misle pobijediti rudar .vec sam zaboravio kako je pobijediti kod kuce.neka nam je bog na pomoci a kako vidim na kraju sezone odlaze husic moranjkic perica dzafa pandza halil i onda cemo opet ispocetka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 apr 2013, 21:29

astra1922 je napisao/la:meni nije jasno kako se sve druge ekipe uigraju samo mi nemozemo.ovo je vise prevrsilo sve granice.ljubav u meni nemogu ubiti ali brate pali smo na niske grane.ja cu ici uvijek na utakmice i bodriti ih ali slabo vracaju manekeni...ja neznam kako misle pobijediti rudar .vec sam zaboravio kako je pobijediti kod kuce.neka nam je bog na pomoci a kako vidim na kraju sezone odlaze husic moranjkic perica dzafa pandza halil i onda cemo opet ispocetka
to se onda priprema ekipa za 1 federalne :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 apr 2013, 21:31

crvenobijeli je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:meni nije jasno kako se sve druge ekipe uigraju samo mi nemozemo.ovo je vise prevrsilo sve granice.ljubav u meni nemogu ubiti ali brate pali smo na niske grane.ja cu ici uvijek na utakmice i bodriti ih ali slabo vracaju manekeni...ja neznam kako misle pobijediti rudar .vec sam zaboravio kako je pobijediti kod kuce.neka nam je bog na pomoci a kako vidim na kraju sezone odlaze husic moranjkic perica dzafa pandza halil i onda cemo opet ispocetka
ma 100 posto ce nas opet napustiti izmedu 7 i 10 igraca i udri jovo nanovo.nasa je sreca sto je puza kraca i poslije ove brzo krece nova sezona
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 apr 2013, 21:34

astra1922 je napisao/la:
ma 100 posto ce nas opet napustiti izmedu 7 i 10 igraca i udri jovo nanovo.nasa je sreca sto je puza kraca i poslije ove brzo krece nova sezona
ako ode husic,pandza,halil,to ce biti hendikep,.a ovoj dzafic i perica samo ce nas pojacat svojim odlaskom,bolji bi bio smajlovic iz gradine nego ovaj dzafic,smajlovic makar trci,ovaj ko uspone snimak,jasko vec ostario,treba neko mladji na stopera,,,

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 apr 2013, 21:36

gradacac10 je napisao/la:E moj Mirkovicu... nece on bit ni blizu nikad Karicu i njegovim odbranama..
mirkovicu je ovo prva utakmica losija,momak nas je dosta spasavao,tako da nemamo mu sta prigvorit,bitno je da se osigura opstnak,a doce sve na svoje dok se ekipa uigra,,sta je sta pericom jel sta ozbiljno..
Los je on od početka drugog dijela.Statistički svaki treći udarac u okvir Zvijezde pretvoren je u gol.Dobar je bio kada manje od tri udarca u okvir imamo,da bar primi iz nekih udaraca. :( :(

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 14 apr 2013, 21:38

ludinjo22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
MIRKOVIC JADAN NE MICE OD GOL LINIJE , KAO DA JE ZAKOVAN ZA NJU, A DANAS STVARNO NIJE IMAO NI SRECE

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 apr 2013, 21:40

mmmirza je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
MIRKOVIC JADAN NE MICE OD GOL LINIJE , KAO DA JE ZAKOVAN ZA NJU, A DANAS STVARNO NIJE IMAO NI SRECE
Ma boli njega...............eno ga maneken seta kroz čarsiju,kes od uha do uha.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 14 apr 2013, 22:02

dzafic nije ni za seoske lige...velik je za njega zalogaj i puracic a on u zvijezdi :shock: :oops:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 14 apr 2013, 22:04

I u juventusu je redovna plata pa je buffon primio go sa 30 metara po sredini gola po zemlji i to u ligi prvaka, pa? Dogodio se poraz i ko da je smak svijeta ljudi :shock:

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 14 apr 2013, 22:20

durgut je napisao/la:I u juventusu je redovna plata pa je buffon primio go sa 30 metara po sredini gola po zemlji i to u ligi prvaka, pa? Dogodio se poraz i ko da je smak svijeta ljudi :shock:
Nije u tom fazon reko sam za Mirkovica los dan jbg-a svakom se desi al mi konstantno igramo lose. Imamo samo srece sto ima i losijih ekipa od nas. Nadam se samo da ce sljedeće kolo konačno proigrat i ostvarit prvu pobjedu kod kuce ove godine.

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 14 apr 2013, 22:25

ludinjo22 je napisao/la:
durgut je napisao/la:I u juventusu je redovna plata pa je buffon primio go sa 30 metara po sredini gola po zemlji i to u ligi prvaka, pa? Dogodio se poraz i ko da je smak svijeta ljudi :shock:
Nije u tom fazon reko sam za Mirkovica los dan jbg-a svakom se desi al mi konstantno igramo lose. Imamo samo srece sto ima i losijih ekipa od nas. Nadam se samo da ce sljedeće kolo konačno proigrat i ostvarit prvu pobjedu kod kuce ove godine.
pa tu igraju ulogu vise faktora, moramo razumijet i njih da imaju pritisak da moraju da pobjede da bi obezbjedili opstanak, i jos kad nemaju srece da ne krene igra od samog pocetka onda je pritisak sve veci, ne opravdavam ovaj rezultat ali desava se i velikima

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 14 apr 2013, 23:42

durgut je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:
pa tu igraju ulogu vise faktora, moramo razumijet i njih da imaju pritisak da moraju da pobjede da bi obezbjedili opstanak, i jos kad nemaju srece da ne krene igra od samog pocetka onda je pritisak sve veci, ne opravdavam ovaj rezultat ali desava se i velikima
Pa desava se evo npr. Sarajevo veceras odigralo katastrofalno al kako se nasim manekenima vazda desi? desi se zato sto se nebore barem ja dosad nisam vidio neku borbu na terenu ima pojedinaca ali vecina se ne bori

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 15 apr 2013, 07:44

Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.

Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.

Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.