Nema veze idemo SLEDECE SEZONE na titulu, popisacemo se po svima,ubiti ih,**** ovu sezonu,SLEDECA je nasa.
Sve i nekako i da istrpim Browna za koga je Samardziski doktor odbrane,a bgm sta ovaj pokazuje u napadu zadnje dve utakmice i u napadu su bara-bara,pa i Djokica koji ne prodje pripreme ali se umuva nekako u ekipu,pa i sinonima za beskorisnost u zadnje vreme Subotica, i soliranje Rakocevica kada ne treba i sve cu to da istrpim,ali jednog Vladu Vukocica koji od dolaska nije uspeo da nacrta jednu **** akciju,e to vise ne mogu da trpim. Ma ako imas obraza sam ces otici a ne da nas sve mucis i hvalis se nekim pobedama za koje si ti naravno ponajmanje zasluzan. Pa ja ne mogu da verujem da u trenutku kada ti se Mega nudi,kada im pridjes na 4 razlike vadis iz igre Savovica i Rakocevica i ubacujes Subotica i Djokia,i onda Mega odlazi na nekih 10-12 i setis se da bi mogli oni da se vrate u igru.
Ne mogu da verujem da Bobi igra sa 4 licne sa sredine 3/4 i ti opet neces da gurnes loptu dole da bi iznudio i petu od njihovog ponajboljeg igraca. Ali hajde sto to neces nego sto i Avramovic i drugi centar Cakic imaju po 4 iz 3/4 i ti opet nisi sposoban da kazes igracima da napadnu te pozicije. I na kraju njih uspe da predje Dangubic koji dobije 5 licnih.
Ja mogu da pohvalim donekle samo Savovica i Igora mada su i oni imali "zutih" minuta, Lazica u 3/4 i to je to.Ostalo sramota,jedna velika sramota. Sta dalje i kako dalje covek ne moze da bude pametan, Vlada je savrseno oborio formu u najgorem mogucem trenutku, u trenutku kada se blizi na kraju ce se ispostaviti najvaznija utakmice sezone u kojoj u ovakvom omeru cak nismo ni favoriti protiv Radnickog.
Zato MRS sa klupe i nemoj da se vracas...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))