Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nikada se dosad nije desilo da sudija prekida utakmicu zbog transparenta, a ovo je jos nezamislivo jer ovaj transparent nije ni za koga uvredljiv, a genocidaski transparenti na stadionima u rs-u se vijore cijelu utakmicu, a tu delegat ni sudija ne reaguju, stvarno sramotafedeltafrotta je napisao/la:i ja sam mislio da je sudac, ali je klupa leotara uputila zalbu delegatu, a sudija jedva docekao, sramotaanelpik je napisao/la:Jedino je logicno da sada nogometni savez Bosne i Hercegovine kazni sudiju (srbo-cetnika) zbog samovoljnog prekida utakmice, odnosno da ga suspenduje do kraja zivota.
Ostalo je sve neprihvatljivo i protiv drzave Bosne Hercegovine.
Da nije AR BIH ne bi bilo ni BiH, a ni premijer lige BiH, odnosno ovaj sudija ne bi sudio tj.on sam sebi ovim daje otkaz.
Mrs kod Dodika cetnici
Cartman je napisao/la:Usao na sajt leotara da vidim nesto, kad tamo prva vijest "Kosovo je Srbija".![]()
Fudbalski klub...
Cartman je napisao/la:Usao na sajt leotara da vidim nesto, kad tamo prva vijest "Kosovo je Srbija".![]()
Fudbalski klub...
samir_tm87 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Usao na sajt leotara da vidim nesto, kad tamo prva vijest "Kosovo je Srbija".![]()
Fudbalski klub...
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.fkleotar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
sramota je ovo sve veceras... savez treba ici svaku utakmicu gledati slike i kaznjavat a ne imati dvosrtuke arsineanelpik je napisao/la:nikada se dosad nije desilo da sudija prekida utakmicu zbog transparenta, a ovo je jos nezamislivo jer ovaj transparent nije ni za koga uvredljiv, a genocidaski transparenti na stadionima u rs-u se vijore cijelu utakmicu, a tu delegat ni sudija ne reaguju, stvarno sramotafedeltafrotta je napisao/la:i ja sam mislio da je sudac, ali je klupa leotara uputila zalbu delegatu, a sudija jedva docekao, sramotaanelpik je napisao/la:Jedino je logicno da sada nogometni savez Bosne i Hercegovine kazni sudiju (srbo-cetnika) zbog samovoljnog prekida utakmice, odnosno da ga suspenduje do kraja zivota.
Ostalo je sve neprihvatljivo i protiv drzave Bosne Hercegovine.
Da nije AR BIH ne bi bilo ni BiH, a ni premijer lige BiH, odnosno ovaj sudija ne bi sudio tj.on sam sebi ovim daje otkaz.
Mrs kod Dodika cetnici
jedino rjesenje ako se ovaj sudija ne kazni je istupanje iz premijer lige
Fudbalski klub...
slazem se u potpunostifedeltafrotta je napisao/la:sramota je ovo sve veceras... savez treba ici svaku utakmicu gledati slike i kaznjavat a ne imati dvosrtuke arsineanelpik je napisao/la:
nikada se dosad nije desilo da sudija prekida utakmicu zbog transparenta, a ovo je jos nezamislivo jer ovaj transparent nije ni za koga uvredljiv, a genocidaski transparenti na stadionima u rs-u se vijore cijelu utakmicu, a tu delegat ni sudija ne reaguju, stvarno sramota
jedino rjesenje ako se ovaj sudija ne kazni je istupanje iz premijer lige
DRZAVA BOSNA
Fudbalski klub...
KONTAKTZekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
Šta ćeš budalama ko ih hebe...Zekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!
Trenutno korisnika/ca: mercurial, nedimmmm1337, pierce, tuitamo i 44 gosta.