Pa valjda kazniti klub kako je kaznjavao i ove prije njih za poruke slicne prirode.samozeljo1987 je napisao/la:Bas me zanima kako ce Savez reagirat sad .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo lose; a navijaci Sarajeva nepismeni.
http://bstream4.net/index5.html#" onclick="window.open(this.href);return false;realno je napisao/la:mozel neki dobar link?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Slavija nije kaznjena leotar jest kaznjen,borac nije kaznjen zeljo jest kaznjen ??' Ne pita ovo dzaba ovaj ispred.Hellas je napisao/la:Pa valjda kazniti klub kako je kaznjavao i ove prije njih za poruke slicne prirode.samozeljo1987 je napisao/la:Bas me zanima kako ce Savez reagirat sad .
hvalaMrWhite je napisao/la:http://bstream4.net/index5.html#" onclick="window.open(this.href);return false;realno je napisao/la:mozel neki dobar link?
Celik u srcu
- zeljo4life
- Kontakt:
Naknadno kazniti i te sto nisu kaznjeni i ne pravit razliku, mada ni te kazne nece ukloniti politiku i provokacije iz fudbala.terabajt je napisao/la:Slavija nije kaznjena leotar jest kaznjen,borac nije kaznjen zeljo jest kaznjen ??' Ne pita ovo dzaba ovaj ispred.Hellas je napisao/la:Pa valjda kazniti klub kako je kaznjavao i ove prije njih za poruke slicne prirode.samozeljo1987 je napisao/la:Bas me zanima kako ce Savez reagirat sad .
I ja sam to primjetio al reko necu da pisem, kontam nebitno, iako treba i o tome voditi racuna kad se trans praviamko27 je napisao/la:Sarajevo lose; a navijaci Sarajeva nepismeni.
joj ovog Xomora kako nabija lopte bezveze
cccccc

Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 14 apr 2013, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jao Comore,igra tanka da tanja nemoze biti pa nijedan bek nezna ubaciti 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
i Šunjevarić mu se pridružio u ovim visinskim pasovimabluemania je napisao/la:joj ovog Xomora kako nabija lopte bezvezecccccc

Jer si JEDAN JEDINI...........
Tesko fkt moze covjek naci pravu rijec da opise ovakvu igru Sarajeva. Na tenane cak i komedija, Suljic se bori a ostali u minus, nisu ni nula, otisli. Zelji ide na ruku pa mi i ne smeta ali mogu samo zamisliti kako je vama ovo gledati. Nema teorije do kraja da dobijete sa ovakvom igrom, u prvom je to i licilo na nesto ali sada nista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jedino je logicno da sada nogometni savez Bosne i Hercegovine kazni sudiju (srbo-cetnika) zbog samovoljnog prekida utakmice, odnosno da ga suspenduje do kraja zivota.
Ostalo je sve neprihvatljivo i protiv drzave Bosne Hercegovine.
Da nije AR BIH ne bi bilo ni BiH, a ni premijer lige BiH, odnosno ovaj sudija ne bi sudio tj.on sam sebi ovim daje otkaz.
Mrs kod Dodika cetnici
Moderatoru koji ovo izbrise, mrs zajedno sa sudijom
Da nije AR BIH ne bi bilo ni BiH, a ni premijer lige BiH, odnosno ovaj sudija ne bi sudio tj.on sam sebi ovim daje otkaz.
Mrs kod Dodika cetnici
Moderatoru koji ovo izbrise, mrs zajedno sa sudijom
Zadnja izmjena: anelpik, dana/u 14 apr 2013, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
i ja sam mislio da je sudac, ali je klupa leotara uputila zalbu delegatu, a sudija jedva docekao, sramotaanelpik je napisao/la:Jedino je logicno da sada nogometni savez Bosne i Hercegovine kazni sudiju (srbo-cetnika) zbog samovoljnog prekida utakmice, odnosno da ga suspenduje do kraja zivota.
Mrs kod Dodika cetnici

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jel` ima neko stream Arene BH? Ili bilo koji drugi na kojem se moze gledati tekma. Meni prekidose prenos na Areni 1 zbog programske seme valjda. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- forza_juve
- Kontakt:
Bravo Horde zbog transa,da nije bilo ARBIH ne bi bilo nicega sada,a ovaj sudac je dokazao da je cisti fasista...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
link ?!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Dajte link, ode Arena u pm 

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, johntravolta123 i 17 gostiju.