RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 14 apr 2013, 19:39

AMADUDI je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:@AMADUDI

niti smo ikada, niti ćemo ikada biti nečija filijala, ja vjerujem čvrsto da je ovo konačno početak nečega novog u VELEŽU...
Ma znam ja sta ti govoris,ali sjeti se samo prijasnjih odlazaka igraca,ali mislim da u ovome svemu Ibro drzi konce i da zna covjek sta radi,pogdio je sa svim pojacanjima,trazio je ciljanja pojacanja,nadam se da ce ostati trener i da ce dobro posloziti ekipu za sljedecu sezonu,naravno uz potpunu podrsku uprave.
abd...konačno da smo proigrali kako bog zapovijeda s domaćim trenerom...i tu smo uštedjeli dosta para, jer su s strane treneri preskupi...IBRO samo naprijed...

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 14 apr 2013, 19:56

AlemC85 je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:@AMADUDI

niti smo ikada, niti ćemo ikada biti nečija filijala, ja vjerujem čvrsto da je ovo konačno početak nečega novog u VELEŽU...
Ma znam ja sta ti govoris,ali sjeti se samo prijasnjih odlazaka igraca,ali mislim da u ovome svemu Ibro drzi konce i da zna covjek sta radi,pogdio je sa svim pojacanjima,trazio je ciljanja pojacanja,nadam se da ce ostati trener i da ce dobro posloziti ekipu za sljedecu sezonu,naravno uz potpunu podrsku uprave.
abd...konačno da smo proigrali kako bog zapovijeda s domaćim trenerom...i tu smo uštedjeli dosta para, jer su s strane treneri preskupi...IBRO samo naprijed...
abd naravno,Ibro je cudo od covjeka(nebitno sad sto dobro stojimo sa rezultatima,ovo bi rekao i da nije ovako,ljudske kvalitete ovog covjeka nisu upitne),koliko znam covjek je u Velezu bez plate,dovoljno je zaradio u zivotu da mu plata od Veleza ne treba,i ako prima nesto to je mizerno,za razliku od proslih trenera,tako da GA TREBE PODRZATI MAKSIMALNO.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2013, 20:32

fukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.
Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolu ;) usluga za uslugu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 14 apr 2013, 20:39

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.
Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolu ;) usluga za uslugu..
I onda je svizac zamotao cokoladu u omot....
U kojem vi imaginarnom svijetu zivite ccccc

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 apr 2013, 20:39

Mont0 je napisao/la:Pozdrav za najvjernije internet navijace u drzavi.
BTW, bitna pobjeda, Trebinje is calling ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2013, 20:40

TAZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
I onda je svizac zamotao cokoladu u omot....
U kojem vi imaginarnom svijetu zivite ccccc
Ne kontas ti,al hajd .. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2013, 21:27

harry_90 je napisao/la:

Sta mai znalac, nisam te prepozn'o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2013, 21:30

Titova-Juga je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Sta mai znalac, nisam te prepozn'o
Nista posebno..kod tebe ?

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 14 apr 2013, 21:32

Bio sam na tekmi. Svaka čast momcima. Kvaliteta naših momaka došla do izražaja,dominirali smo svih 90 minuta,u prvom poluvremenu svirana 2 nepostojeća ofsajda,dok Gošk nijedan zicer nije imao. Prečka iz prekida i penal koji može,a i ne mora da se svira. Što se tiče pojedinaca:
Oštraković- Vraća se u staru formu,siguran na izlijetanjima,još samo da popravi izbijanje kad mu štoperi vrate loptu. U mnogome pomogao u osvajanju 3 boda.
Letić- Opet među boljim pojedincima na terenu. Svoju brzinu na najbolji mogući način koristi.
Kazazić- Siguran,iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.
Merzić- Konačno u najboljem izdanju ga gledamo,odlična forma,svaki duel je dobio i držao prilaz golu zatvorenim.
Hebibovič- Konstantno igra na visokom nivou,po mom mišljenju zaslužuje puno više lopti kad se ubaci u prostor u fazi napada,time bi bili puno opasniji,danas ga Šišić nijednom nije ispoštovao,uvijek je tražio Vladavića na drugoj strani.
Kodro- Prvu utakmicu da ga gledam gdje je opravdao kapitensku traku,mnogo trke i mnoštvo dobijenih duela na sredini terena.
Majkić- Danas u nešto ofanzivnijoj ulozi nego inače,u tranziciji veoma dobar,ali pri predaji zadnje lopte škripi. I prilikom izmjene protestuje,nije cak ni na klupi ostao,mislim bez potrebe skroz.
Zvonić- Solidna partija,puno pretrčao,zatvarao prostor i skok igra i dobijeni dueli na visokom nivou.
Šišić- 'Lud' ne boji se duela,ide na svaku loptu 100%, al kad treba odigrati zadnji pas nigdje ga,Hebibovića skroz zanemario iako su igrali na istoj strani,čini se da Vladu više gotivi na suprotnoj :roll:
Vladavić- Standardno,2-3 dobra prodora,borben,al od igrača njegovih kvaliteta se više očekuje puno više. Al u svakom slučaju kapa dole na zalaganju.
Okić- Dobar nastup,koji je mogao krunisati golom,al ocito da u zadnjim utakmicama ima problema sa realizacijom
Pliska- Imao je 2 prodora,jedan kod asistencije za zicer okića. Iznimno kvalitetan i prebrz igrač
Ćemalović i Zolj - Ušli u završnici meča.
Zadnja izmjena: saffet, dana/u 14 apr 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 14 apr 2013, 21:32

harry_90 je napisao/la:
Da nisi iz Tuzle rekao bi da si glup, ali posto jesi onda si samo jos uvijek malo ljut, pa ne razmisljas bas bistro.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 apr 2013, 21:34

Konacno su brige oko opstanka prebrinute i sada mozemo igrati bez pritiska. GOSK je ovim porazom vjerovatno ovjerio kartu za ispadanje i zaista nebi bilo lose dovesti Jusufbasica, jer momak igra veoma dobro. Opet je realizacija izostala, ali kada ekipa igra dobro, gol ce pasti, makar ga i protivnik zabio sam sebi :)

Sto se tice gostovanja u Trebinju, mislim da tu nece biti bas tako lako. U medije pustaju price kako se klub raspada i kako ne treniraju, a ev danas uzese bod u Sarajevu, a nedavno su remizirali i sa Olimpicom. Istina da su nama uvijek godila gostovanja u Trebinju, ali opet treba uci maksimalno oprezno u utakmicu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2013, 21:43

Bliss je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Da nisi iz Tuzle rekao bi da si glup, ali posto jesi onda si samo jos uvijek malo ljut, pa ne razmisljas bas bistro.
Nisam ljut,vec samo kazem kako jeste :mrgreen:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 apr 2013, 22:03

Izvjestaj utakmice iz Gabele
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=633" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 14 apr 2013, 22:05

hvala vam sto ostavljate zvijezdu u ovoj ligi...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 apr 2013, 22:19

elf1 je napisao/la:hvala vam sto ostavljate zvijezdu u ovoj ligi...
Ma haj i vi ste onda dobili Orasje. To vam nikad ne mogu zaboravit :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 apr 2013, 22:42

Ma ovo je super,od sljedećeg kola igramo bez ikakvog opterećenja,znači igrači mogu da se opuste i da pokažu svoje kvalitete.Nadam se i da će uprava sad početi razmišljati o idućoj sezoni i početi produžavati ugovore pojedincima da nebi otišli za siću u drugi klub.Samo tako se možemo nadati da iduća sezona neće biti borba za opstanak u PL,već borba za izlazak u evropu.A to je ono što sanja svaki navijač Veleža,i što bi nas vratilo koliko toliko na stare staze.
RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 apr 2013, 09:35

tekma kontra leotara n tv-u u subotu 20. aprila...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 15 apr 2013, 12:17

emil02in je napisao/la:Ma ovo je super,od sljedećeg kola igramo bez ikakvog opterećenja,znači igrači mogu da se opuste i da pokažu svoje kvalitete.Nadam se i da će uprava sad početi razmišljati o idućoj sezoni i početi produžavati ugovore pojedincima da nebi otišli za siću u drugi klub.Samo tako se možemo nadati da iduća sezona neće biti borba za opstanak u PL,već borba za izlazak u evropu.A to je ono što sanja svaki navijač Veleža,i što bi nas vratilo koliko toliko na stare staze.
RED ARMY JABLANICA
bas tako, sad smo vec rijesili pitanje opstanka, 10 bodova do goska i gotova stvar! tek sad igraci trebaju pokazat sve sto znaju, igraju totalno bez pritiska zadnji 8 kola! treba igarat ofanzivno i na gol vise svaku tekmu do kraja bilo to na domacem terenu ili u gostima! sad smo na tabeli totalno u nicijoj zemlji, sa pobjedom u sljedecem kolu mozemo samo rudar preskocit a ako cemo dalje od toga na tabeli onda ni peto mjesto nije nemoguce jer poslje rudara na 7 bodova od nas nalaze se zrinjski, leotar,slavija,celik sa po 33 boda! ispred njih na petom mjestu siroki sa 34 znaci ako cemo skakat dalje od desetog mjesto onda bi mogli i na nekom 5-6-7 zavrsit sto bi bilo vrlo dobro racunajuci kakavu smo prvu polusezonu imali! steta jedino za gradinu i sarajevo jer sa ta 4 boda viska bi bili blizu cak i nekoj evropskoj prici! ali boze moj necemo sad bit nezadovoljni poslje jedne od najbolji serija tekma koju smo ikad imali u PL i poslje vec sad najvece berbe bodova u gostima odkad igramo PL

benoox14
Kontakt:

Post Postao/la benoox14 » 15 apr 2013, 13:02

Samo da nastavimo igrati ovako , dovedemo Jusufbasića umjesto Vlade , ostavimo Majketa i mogli bi u tu toliko zeljenu Europu.
Evo čitam na fb u Pike Mirza dobio ponudu od nekog jakog tima pa mogle bi se uzet pare dobre u slucaju da ode
Forza Velež !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 apr 2013, 13:17

Svaka cast momcima na pobjedi :D
Tako se to radi , 6 utakmica bez poraza , zato svi u Trebinje :)
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.