travnik je napisao/la:Bravo Rođeni olaksali ste i nama u borbi za opstanak
Nema te se sta sekirat,Gosk je definitivno ispao!
travnik je napisao/la:Bravo Rođeni olaksali ste i nama u borbi za opstanak
Titova-Juga je napisao/la:Kraj![]()
Bravo Rođeni![]()
![]()
![]()
(Ovaj debil, ko god da je, 7 min. produžio, ali džaba si krečio sine).
fukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.
isto je to,samo drugo pakovanjeOxidenks je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.![]()
![]()
![]()
da nisi pitar ??
username mu fukara87, a ti pises da nisi pitar hahahahaOxidenks je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.![]()
![]()
![]()
da nisi pitar ??
AgresivnoDjubre je napisao/la:Cestitam.
Usput broj stranica je odlican.
ako gosk ispadne treba im procesljat igracki kadar i pokupit kojeg igraca ako ima nesto sto vrijedi! bas jusufbasic je interesantan a bogami da ima jos iko neznam! trebali bi u upravi vise mislit na to da vec sad produze ugovore sa svim igracima iz prve postave koji nemaju ugovor na minimalno 2 godine i ako je ikako moguce vladu i majkica podpisat na 2 godine! malom leticu odma cetverogodisnji ugovor, pa onaj momak je nas najbolji igrac svake tekme evo vec 7 kola zaredom a uz to i pravo mlad!AlemC85 je napisao/la:neko je čini mi se jednom napisao da uprava pregovara s jusufbašićem oko dolaska na ljeto u klub, a vidjet ćemo...
ja mislim, da je i Upravi lakše sada, kada smo blizu opstanka, pa me ne bi čudilo da već sada razmišljaju o produženju ugovora s najboljim igračima...mikki21 je napisao/la:ako gosk ispadne treba im procesljat igracki kadar i pokupit kojeg igraca ako ima nesto sto vrijedi! bas jusufbasic je interesantan a bogami da ima jos iko neznam! trebali bi u upravi vise mislit na to da vec sad produze ugovore sa svim igracima iz prve postave koji nemaju ugovor na minimalno 2 godine i ako je ikako moguce vladu i majkica podpisat na 2 godine! malom leticu odma cetverogodisnji ugovor, pa onaj momak je nas najbolji igrac svake tekme evo vec 7 kola zaredom a uz to i pravo mlad!AlemC85 je napisao/la:neko je čini mi se jednom napisao da uprava pregovara s jusufbašićem oko dolaska na ljeto u klub, a vidjet ćemo...
vrijeme onda da se i to poboljsa!AlemC85 je napisao/la:sada gostujemo Leotaru, a kući nam dolazi Široki...ako ovako nastavimo, možemo bolje od sredine tablele...
P.S. neko napisah da nam je ovo najduži niz bez poraza od 6 utakmica, ali nije tako, pošto smo u sezoni 2009/2010 s Ibrakovićem imali isti niz od 6 utakmica bez poraza...
Mobilizacija armijo!salwio je napisao/la:Cestitam momci,ovo je vazna pobjeda i vjerovatno smo izbacili GOSK iz lige,samo ako moze jedna molba za sve navijace,a to je da slijedece kolo obojimo Trebinje u crveno???
VOLIM TE VELEZ
Ma znam ja sta ti govoris,ali sjeti se samo prijasnjih odlazaka igraca,ali mislim da u ovome svemu Ibro drzi konce i da zna covjek sta radi,pogdio je sa svim pojacanjima,trazio je ciljanja pojacanja,nadam se da ce ostati trener i da ce dobro posloziti ekipu za sljedecu sezonu,naravno uz potpunu podrsku uprave.AlemC85 je napisao/la:@AMADUDI
niti smo ikada, niti ćemo ikada biti nečija filijala, ja vjerujem čvrsto da je ovo konačno početak nečega novog u VELEŽU...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.