Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
imali rezultata ili se nije igralo kolo ovaj vikend
- badblueboylivno
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sloga (GVU)-Grude (0-0) 0-0
Sloga (Lj)-Lokomotivs (0-0) 0-0
Tomislav-Posusje (0-2) 2-2
Stolac-Igman (1-0) 1-1
Rama-Turbina (0-0) 0-2
Visici-Bigeste (2-0) 2-1
Kupres-Brotnjo (2-0) 2-1
Eto rezultati
Stolac-Igman (1-0) 1-1
Rama-Turbina (0-0) 0-2
Visici-Bigeste (2-0) 2-1
Kupres-Brotnjo (2-0) 2-1
Eto rezultati

Support your local club !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Od utakmice koju smo trebali na poluvremenu voditi 5:0, mi jedva izvučemo pobjedu, al dobro, 3 boda se pišu. 
Izvještaj s utakmice i video

Izvještaj s utakmice i video
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 14 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
www.facebook.com/hnkvisici
8:0 u Čitluku a gore se lagano izgubilo
,moglo je se zakomplicirati prvenstvo ali s obzirom da nemamo uprave od početka sezone i da nikome nije stalo da se održi Skupština ne može se bolje od 4. mjesta
,igrači i trener su se borili dok je se moglo
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
nikad losiji kvalitet fudbala u ovom rangu takmicenja.
ipak izgleda da ce igman i turbina odlucivati ko ce u federalnu.
nadam se da ce to biti igman iako moram reci da nisu konjicani dobri nego su skoro svi ostali katastrofalni.
nadam se da ce to biti igman iako moram reci da nisu konjicani dobri nego su skoro svi ostali katastrofalni.
Ne bih se složio, mislim da je kvalitet veći nego prijašnjih sezona kada si imao maksimalno dva kluba koja bi se borila za viši rang, pokupovala pola utakmica i ispadne da dominiraju. Ove godine imaš 4-5 jednako kvalitetnih klubova koji bi ravnopravni bili pa čak i u Prvoj ligi. Gledao sam par prvoligaških utakmica u Čapljini, premijerligaških u Gabeli i ni po čemu taj nogomet nije kvalitetniji od drugoligaškog, barem koliko bi trebao biti. Problem je jedino što u našim ligama rezultati nisu odraz kvalitete nego koliko tko ima para, ali opet u nižim rangovima se igra i najpošteniji nogomet pa sa tim meni i najljepši.jasta je napisao/la:nikad losiji kvalitet fudbala u ovom rangu takmicenja.

Osim toga, nemaš više onog izrazito domaćinskog suđenja, niti imaš situacija da se negdje napadaju suci, ili ne daj bože igrači. Može se isto igrati i kući i u gostima, zato ove sezone gosti odnose dosta bodova. Liga je sve bolja i bolja iz godine u godinu.
nije nuzno da se slozimo...al ja mislim da ujednacenost lige dolazi od podjednakog ne - kvaliteta timova....
sudjenje je sigurno kvalitetnije na nivou cijele drzave u zadnjih godinu dvije....
vjerujem i da su federalci, bar vecina njih, na nivou nekih timova iz ove lige, nije ni to nista posebno.
samo, sjecam se kad je igman nekih proslih godina ulazio u veci rang, da je kvalitet tima a i same igre bio na puno vecem nivou....
Primjer ti je "premier liga "...konacno su najkvalitetniji timovi dosli na svoje...zeljo,sarajevo,borac,siroki....i to ponajvise zbog normalnijeg sudjenja i vodjenja cijele lige, ali opet u evropi ne moze se preko zete, niksica, iraca i super jakog maribora za nase uslove
....
sudjenje je sigurno kvalitetnije na nivou cijele drzave u zadnjih godinu dvije....
vjerujem i da su federalci, bar vecina njih, na nivou nekih timova iz ove lige, nije ni to nista posebno.
samo, sjecam se kad je igman nekih proslih godina ulazio u veci rang, da je kvalitet tima a i same igre bio na puno vecem nivou....
Primjer ti je "premier liga "...konacno su najkvalitetniji timovi dosli na svoje...zeljo,sarajevo,borac,siroki....i to ponajvise zbog normalnijeg sudjenja i vodjenja cijele lige, ali opet u evropi ne moze se preko zete, niksica, iraca i super jakog maribora za nase uslove

A ja znam kad je Igman ulazio zadnji put za 3-4 utakmice koje su kupili. Biti će sada nisu kupili, nema skidanja gaća pa se čini da lošije igraju. Lako je igrati kad unaprijed znaš da ćeš pobijediti. 
Ova liga jest nekvalitetna, amaterska je, šta drugo očekivati, ali diže se.

Ova liga jest nekvalitetna, amaterska je, šta drugo očekivati, ali diže se.
znači kiks Igmana nije iskoristi Tomislav da se još više odljepi a ovo sve je iskoristila Turbina koja se primakla u borbi za 1. mjesto.KonjicBOY je napisao/la:Sloga (GVU)-Grude (0-0) 0-0
Stolac-Igman (1-0) 1-1
Rama-Turbina (0-0) 0-2
Visici-Bigeste (2-0) 2-1
Kupres-Brotnjo (2-0) 2-1
Eto rezultati
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
20.04. 16:30 IGMAN TOMISLAV 1 - Igman ako misli u 1. ligu,mora dobiti
20.04. 16:30 TURBINA STOLAC 1 - Turbina takodjer,ako misli da jurisa na titulu,ne smije gubiti bodove
21.04. 16:30 KUPRES KAMEŠN. 1 - Kupres domacinska ekipa,sumnjam u drugaciji ishod
21.04. 16:30 BIGESTE RAMA 1 - Rama predzadnja na tabeli,sve sam rekao..
21.04. 16:30 BROTNJO VIŠIĆI 1x - Brotnjo je u boljoj poziciji,ali Visici zadnjih kola pruzaju sjajne rezultate tako da 1x
21.04. 16:30 GRUDE KLIS 1 - Ne sumnjam da ce Grude ispustiti bodove kuci ..
21.04. 16:30 LOKOMOT. SLOGA U. X - Sloga bolje rangirana,dolaze u goste Lokosima,nez,mirise na X
21.04. 16:30 POSUŠJE SLOGA LJ. 1 - Posusje je,po meni,kvalitetnija ekipa tako da mislim da ce bez problema uzeti bodove
20.04. 16:30 TURBINA STOLAC 1 - Turbina takodjer,ako misli da jurisa na titulu,ne smije gubiti bodove
21.04. 16:30 KUPRES KAMEŠN. 1 - Kupres domacinska ekipa,sumnjam u drugaciji ishod
21.04. 16:30 BIGESTE RAMA 1 - Rama predzadnja na tabeli,sve sam rekao..
21.04. 16:30 BROTNJO VIŠIĆI 1x - Brotnjo je u boljoj poziciji,ali Visici zadnjih kola pruzaju sjajne rezultate tako da 1x
21.04. 16:30 GRUDE KLIS 1 - Ne sumnjam da ce Grude ispustiti bodove kuci ..
21.04. 16:30 LOKOMOT. SLOGA U. X - Sloga bolje rangirana,dolaze u goste Lokosima,nez,mirise na X
21.04. 16:30 POSUŠJE SLOGA LJ. 1 - Posusje je,po meni,kvalitetnija ekipa tako da mislim da ce bez problema uzeti bodove
IGMAN-TOMISLAV 1X
TURBINA-STOLAC 1
KUPRES-KAMEŠNICA 1
BIGESTE-RAMA 1X
BROTNJO-VIŠIĆI 1X
GRUDE-KLIS 1
LOKOMOTIVA-SLOGA USKOPLJE 1X
POSUŠJE-SLOGA LJUBUŠKI 1
TURBINA-STOLAC 1
KUPRES-KAMEŠNICA 1
BIGESTE-RAMA 1X
BROTNJO-VIŠIĆI 1X
GRUDE-KLIS 1
LOKOMOTIVA-SLOGA USKOPLJE 1X
POSUŠJE-SLOGA LJUBUŠKI 1
IGMAN-TOMISLAV 1
TURBINA-STOLAC 1
KUPRES-KAMEŠNICA X
BIGESTE-RAMA 1
BROTNJO-VIŠIĆI 2 samo jako!
GRUDE-KLIS 1
LOKOMOTIVA-SLOGA USKOPLJE 1
POSUŠJE-SLOGA LJUBUŠKI 1
TURBINA-STOLAC 1
KUPRES-KAMEŠNICA X
BIGESTE-RAMA 1
BROTNJO-VIŠIĆI 2 samo jako!

GRUDE-KLIS 1
LOKOMOTIVA-SLOGA USKOPLJE 1
POSUŠJE-SLOGA LJUBUŠKI 1
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman 1-0 Tomislav
Danas se igrao derbi kola u Konjicu.Pred oko 500-600 gledalaca,Igman je bio bolji rezultatom 1-0.Tokom citave utakmice domacin je dominirao i pogodak postizu oko 35-e minute,strijelac je Ajdin Sultanic.Do kraja poluvremena i domacini i gosti su po jednom zaprijetili.Nakon odmora,Igman je krenuo jos ofanzivnije.Do kraja se nista vise bitno nije dogadjalo,stim da treba napomenuti 2-3 dobre sanse domacina i 2 sanse za goste.Izdvoio bih da je u 75-oj minuti izbacen jedan clan Tomislava (ne znam koju funkciju obavlja,uglavnom nije igrac) radi cestog prigovaranja.Sudjenje je bilo donekle korektno,sa,cini mi se,po jednim zutim kartonom na obe strane.Toliko...
Danas se igrao derbi kola u Konjicu.Pred oko 500-600 gledalaca,Igman je bio bolji rezultatom 1-0.Tokom citave utakmice domacin je dominirao i pogodak postizu oko 35-e minute,strijelac je Ajdin Sultanic.Do kraja poluvremena i domacini i gosti su po jednom zaprijetili.Nakon odmora,Igman je krenuo jos ofanzivnije.Do kraja se nista vise bitno nije dogadjalo,stim da treba napomenuti 2-3 dobre sanse domacina i 2 sanse za goste.Izdvoio bih da je u 75-oj minuti izbacen jedan clan Tomislava (ne znam koju funkciju obavlja,uglavnom nije igrac) radi cestog prigovaranja.Sudjenje je bilo donekle korektno,sa,cini mi se,po jednim zutim kartonom na obe strane.Toliko...
jeste 5-0 je bilo za Turbinu, prvo poluvrijeme zavrseno 0-0 i onda greska golmana gostiju kod prvog gola i onda je uslijedio potop, na kraju su dobro i proslihnkvisici je napisao/la:Tubina - Stolac? Čuo sam da je bilo 5:0?

Čujem da je bilo nekih para za Stolac u poluvremenu
,a u prošlom kolu u Rami suca policija ispraćala u svlačionicu nakon pobjede Turbine
.

Haha jablanicani se nameraciliGrdan je napisao/la:Čujem da je bilo nekih para za Stolac u poluvremenu,a u prošlom kolu u Rami suca policija ispraćala u svlačionicu nakon pobjede Turbine
.

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.