KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
" onclick="window.open(this.href);return false;!

Sad sam hteo da ti napisem nesto u vezi linka , formata to jest , i mene zeza u pm kad je forum u pitanju .MaGiCa je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Je li uspeo neko da uprati sve ove kazne nakon derbija ?
Ja jedino skapirah da mi sledecu igramo bez publike, protiv Konstantina i da je Dule dva meca out.

Ja jedino skapirah da mi sledecu igramo bez publike, protiv Konstantina i da je Dule dva meca out.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako mi sve više predstavnici dva kluba idu na ku*ac. Umjesto da ćute i budu sretni što su odlično prošli oni se opet prave ludi i podižu tenziju. Još malo pa će derbi svesti na nivo grčkih.
i Bertrans jednu utakmicu outDevil je napisao/la:Je li uspeo neko da uprati sve ove kazne nakon derbija ?![]()
![]()

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
bertans će isto pauzirati jedan meč...subotic je kaznjen sa 59 milja, a Nelson 23 milje dinara...ne znam koliko je to eura, ne da mi racunati sad, nije vise od milje garantDevil je napisao/la:Je li uspeo neko da uprati sve ove kazne nakon derbija ?![]()
![]()

Saopstenja za javnost su fantasticna kao i uvijek..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nekih 750 ojra ukupno. Od nasih niko nije dobio suspenziju ?The Game je napisao/la:bertans će isto pauzirati jedan meč...subotic je kaznjen sa 59 milja, a Nelson 23 milje dinara...ne znam koliko je to eura, ne da mi racunati sad, nije vise od milje garantDevil je napisao/la:Je li uspeo neko da uprati sve ove kazne nakon derbija ?![]()
![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
zar nije subotić suspendovan? 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Konstantin imao egal utakmicu do 4/4 i onda se raspali.Tako da cemo na kraju da slavimo i ubedljivu pobedu.
Cvetkovic konacno jedna dobra utakmica,pogodio je i 2/3 trojke, 10 poena ukupno 2 osvojene lopte,ali i 5 faulova ponovo.Sve to za nesta preko 13 minuta u igri.
Savovic najbolji u ekipi ponovo,Igor nesta losiji i to je to,svi se upisali u strelce.
Rakocevic dobio tehnicku jer je rekao sudiji "Stvarno si bezobrazan".
I onda mi neko kaze da se nisu trebale u sredu deliti tehnicke.

Cvetkovic konacno jedna dobra utakmica,pogodio je i 2/3 trojke, 10 poena ukupno 2 osvojene lopte,ali i 5 faulova ponovo.Sve to za nesta preko 13 minuta u igri.
Savovic najbolji u ekipi ponovo,Igor nesta losiji i to je to,svi se upisali u strelce.
Rakocevic dobio tehnicku jer je rekao sudiji "Stvarno si bezobrazan".

Umoran sam od putovanja jutros, ali jos sam umorniji zbog cinjenice da danas igramo tri vazne utakmice koje se naslanjaju jedna na drugu.
Protiv Radnickog basket u 18:00,protiv Vose 1/2 finale od 20:30 na SC "11 April" a u isto to vreme pocinje i finalna serija odbojkaskog prvenstva protiv Partizana u Sumicama.
Pa kako sve u jednom danu da se igra u Beogradu.
Verovatno cu prvo ispostovati kosarkase i onda na odbojku jer je ona preca nego vaterpolo posto je ipak finale.
Sto se tice basketa idemo definitivno bez Nelsona, ocekujem znaci opet jednu pristojnu minuzatu za Cvetkovica koji je protiv Konstantina odigrao dosta dobru rolu i ako veceras odigra opet znacice to pocetak jednog nadam se uzlaznog perioda. Favoriti smo ne treba se kriti ali to moramo i da opravdamo u nadam se lepo ispunjenom Pioniru jer je i protivnik odlicna ekipa.

Protiv Radnickog basket u 18:00,protiv Vose 1/2 finale od 20:30 na SC "11 April" a u isto to vreme pocinje i finalna serija odbojkaskog prvenstva protiv Partizana u Sumicama.
Pa kako sve u jednom danu da se igra u Beogradu.

Verovatno cu prvo ispostovati kosarkase i onda na odbojku jer je ona preca nego vaterpolo posto je ipak finale.
Sto se tice basketa idemo definitivno bez Nelsona, ocekujem znaci opet jednu pristojnu minuzatu za Cvetkovica koji je protiv Konstantina odigrao dosta dobru rolu i ako veceras odigra opet znacice to pocetak jednog nadam se uzlaznog perioda. Favoriti smo ne treba se kriti ali to moramo i da opravdamo u nadam se lepo ispunjenom Pioniru jer je i protivnik odlicna ekipa.
http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za tekmu
link za tekmu
O ovome ja celo vreme pricam. @Alane da li i dalje mislis da nismo u padu forme i da je to samo privremeno ? Doduse i jeste privremeno,samo ako odredimo koliko je to "privremeno" prevedno u dane.
Ocajana utakmica i opet pobeda protiv Radnickog,doduse jedan razlike,ali da je Muta dobio time-out koji je trazio pitanje je da li bi bio i taj jedan razlike.
Ne znam koga da izdvojim kao najlosijeg,da li Cvelete,da li Djokica koji je bio malo bolji, da li Browna koji je bio katastrofalan ili nekoga levog. Rakocevic je odigrao verovatno najlosiju utakmicu za Zvezdu od povratka u klub.
Treba izdvojiti Simonovica,zatim sjajnog Savovica u 1/4 kada je dao cini mi se 13 poena i imao 7 skokova,ali je zato do kraja utakmice dao jos samo tri poena. Vuk isto tako nije bio los...
Odbrana pika mislim da bi je mogli okarakterisati kao smesnu,jer ono nije lose.Lose je previse dobro za ono. Onako ni amaterske ekipe ne igraju odbranu na piku,a i cela odbrana je generalno tragicno izgledala.
Jbg da li se moze reci da je bitna samo pobeda, ja se njom preterano i ne zadovoljavam jer hitni rezovi moraju da se dogode i da se poprave jer cemo mi opasno najebati i u Laktasima a i u KLS.
Ocajana utakmica i opet pobeda protiv Radnickog,doduse jedan razlike,ali da je Muta dobio time-out koji je trazio pitanje je da li bi bio i taj jedan razlike.
Ne znam koga da izdvojim kao najlosijeg,da li Cvelete,da li Djokica koji je bio malo bolji, da li Browna koji je bio katastrofalan ili nekoga levog. Rakocevic je odigrao verovatno najlosiju utakmicu za Zvezdu od povratka u klub.
Treba izdvojiti Simonovica,zatim sjajnog Savovica u 1/4 kada je dao cini mi se 13 poena i imao 7 skokova,ali je zato do kraja utakmice dao jos samo tri poena. Vuk isto tako nije bio los...
Odbrana pika mislim da bi je mogli okarakterisati kao smesnu,jer ono nije lose.Lose je previse dobro za ono. Onako ni amaterske ekipe ne igraju odbranu na piku,a i cela odbrana je generalno tragicno izgledala.
Jbg da li se moze reci da je bitna samo pobeda, ja se njom preterano i ne zadovoljavam jer hitni rezovi moraju da se dogode i da se poprave jer cemo mi opasno najebati i u Laktasima a i u KLS.
- alan_kardec
- Kontakt:
prvo, nisam gledao utakmicu pa da bih mogao nešto više komentarisati u vezi nje.
drugo, ja nigdje nisam rekao da mi nismo u lošoj formi, čak štaviše to sam potvrdio, a ti izvoli nađi moj komentar u kojem ja negiram da smo u lošoj formi.
nakon utakmice u širokom, između ostalog, sam napisao ovo
Dakle ovo je moje pravo mišljenje o tome šta mislim o formi i stanju u ekipi, a ne ono što ti pokušavaš da mi inputiraš.
naravno da mislim da je naša loša forma trenutna kao što je bila trenutna i dobra forma iz prvog dijela sezone. e sad koliko će to trenutno trajati, nisam milan tarot ili vidovita džemila pa da ti mogu reći.
nek uprava radi šta god smatra da je potrebno. nek otpuste vladu, nek otpuste određene igrače, samo da dođemo do željenih rezultata. mada svojim prethodnim potezima su pokazali da i nemaju nekih posebno dobrih ideja kako da izvade ekipu iz letargije. ti hitni rezovi o kojima pričaš su se, koliko ja znam, desili. na kraju su se ljudi iz uprave posuli pepelom i vratili Browna u ekipu. sjeti se šta sam ovdje pisao o eksperimentu zvanom Samardžiski.
drugo, ja nigdje nisam rekao da mi nismo u lošoj formi, čak štaviše to sam potvrdio, a ti izvoli nađi moj komentar u kojem ja negiram da smo u lošoj formi.
nakon utakmice u širokom, između ostalog, sam napisao ovo
Sačuvaj bože! Derbi, Krka, Cibona i sad ovo. U lošoj smo formi, to je očigledno.
Jedino se još Savović otima letargiji koja vlada u ekipi.
Dakle ovo je moje pravo mišljenje o tome šta mislim o formi i stanju u ekipi, a ne ono što ti pokušavaš da mi inputiraš.
naravno da mislim da je naša loša forma trenutna kao što je bila trenutna i dobra forma iz prvog dijela sezone. e sad koliko će to trenutno trajati, nisam milan tarot ili vidovita džemila pa da ti mogu reći.
nek uprava radi šta god smatra da je potrebno. nek otpuste vladu, nek otpuste određene igrače, samo da dođemo do željenih rezultata. mada svojim prethodnim potezima su pokazali da i nemaju nekih posebno dobrih ideja kako da izvade ekipu iz letargije. ti hitni rezovi o kojima pričaš su se, koliko ja znam, desili. na kraju su se ljudi iz uprave posuli pepelom i vratili Browna u ekipu. sjeti se šta sam ovdje pisao o eksperimentu zvanom Samardžiski.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo zaboravljas da si se smejao na moju cinjenicu da sam rekao da prave ekipe podizu formu kada je bilo najpotrebnije i da si se smejao Partizanu...
Dakle da li se jos smejes nakon cinjenice da nas Partizan koji je odigrao dosta losu utakmicu pobedi pre 3 kola. Sta to govori o nama ? Govori da smo u kurcevoj formi. Pa nas je jedan Konstantin drzao u egal utakmici, ej Konstantin,niti prazne tribine,niti termin od 12:00 ne moze za to da ih opravda. A Partizan za to vreme igra dosta bolje a svi kazu da Zvezda individualno ima bolje kosarkase od njih,dakle nije moje misljenje nego ljudi koji su usko vezani za kosarku. Ali imaju Duleta imaju kolektiv i oni ce da rastu sve do Laktasa. Dok mi, mi ako ovako nastavimo kao od pocetka godine nemamo sta u Laktasima da trazimo.
Ovo ti nisam imputirao.Partizan je ta prava ekipa? Ekipa bez centra.Pa šta reći na ovo?
![]()
![]()
![]()

Dakle da li se jos smejes nakon cinjenice da nas Partizan koji je odigrao dosta losu utakmicu pobedi pre 3 kola. Sta to govori o nama ? Govori da smo u kurcevoj formi. Pa nas je jedan Konstantin drzao u egal utakmici, ej Konstantin,niti prazne tribine,niti termin od 12:00 ne moze za to da ih opravda. A Partizan za to vreme igra dosta bolje a svi kazu da Zvezda individualno ima bolje kosarkase od njih,dakle nije moje misljenje nego ljudi koji su usko vezani za kosarku. Ali imaju Duleta imaju kolektiv i oni ce da rastu sve do Laktasa. Dok mi, mi ako ovako nastavimo kao od pocetka godine nemamo sta u Laktasima da trazimo.

- alan_kardec
- Kontakt:
To ti meni postavljaš pitanja ko da sam na nekom saslušanju možda??
Reci mi da znam.
A zašto u priču sad uvlačiš Partizan? Postavio si mi pitanje
Nije problem, opet ću ti odgovoriti, ali opet inputiraš i okrećeš priču kako bi ispalo da si u pravu. To je nekulturno @Devile.
Vjerujem da, ako si pročitao cijele komentare a ne samo rečenice koje ti odgovaraju i koje si izvukao iz konteksta, dobro znaš čemu sam se smijao, ali evo... Nisam se smijao Partizanu kao klubu, nisam se smijao tvojoj konstataciji da prave ekipe podižu formu kad je najpotrebnije, već izjavi da mi ne zaslužujemo Evroligu već Partizan. Zbog čega to?
Pa ako već pričaš o formi, trebao bi da znaš da smo mi kroz ovu sezonu imali mnogo konstantniju formu nego oni. I mi smo se obrukali ove sezone u par navrata (u širokom, u novom mestu, u skoplju...), to je potpuno jasno, ali je i Partizan zijanio u Solnoku, Širokom, Skoplju, nikad slabijih cibone i olimpije, Igokea ih je razbila...na kraju krajeva i mi smo ih dobili 3 puta ove sezone.
O našoj trenutnoj formi sam sve rekao.
Nisam znao da postoje tvoje ili moje činjenice.
Činjenice postoje kao takve, a moje, tvoje, petog, desetog, ne postoje.

A zašto u priču sad uvlačiš Partizan? Postavio si mi pitanje
Adekvatno sam odgovorio i demantovao te svojim postovima koje sam nekad ranije ovdje napisao, a ti sad širiš priču.@Alane da li i dalje mislis da nismo u padu forme i da je to samo privremeno ?
Nije problem, opet ću ti odgovoriti, ali opet inputiraš i okrećeš priču kako bi ispalo da si u pravu. To je nekulturno @Devile.
Vjerujem da, ako si pročitao cijele komentare a ne samo rečenice koje ti odgovaraju i koje si izvukao iz konteksta, dobro znaš čemu sam se smijao, ali evo... Nisam se smijao Partizanu kao klubu, nisam se smijao tvojoj konstataciji da prave ekipe podižu formu kad je najpotrebnije, već izjavi da mi ne zaslužujemo Evroligu već Partizan. Zbog čega to?

O našoj trenutnoj formi sam sve rekao.
Tvoju činjenicu?Devil je napisao/la:na moju cinjenicu

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vlado svega ti hajde malo odglumi Bajevica i odlazi pre kraja utakmice. Ja ovo vise trpiti ne mogu. 

Je l' ovo polufinale s obzirom da se igra u Kragujevcu ili je i ova Mega Vizura kao i Radnicki odatle pa se igra faza grupe...
BTW ova Vizura nisam ni znao, ima par extra igraca, pogotovo Novicu Velickovica....
BTW ova Vizura nisam ni znao, ima par extra igraca, pogotovo Novicu Velickovica....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
1.Ligaski deo.MrMuscle je napisao/la:Je l' ovo polufinale s obzirom da se igra u Kragujevcu ili je i ova Mega Vizura kao i Radnicki odatle pa se igra faza grupe...
2.Ne igra se u Kragujevcu nego u Krusevcu
3. Mega je iz Zemuna ali se preselila u Krusevac i tu ce i igrati ABA ligu ako se plasira naredne sezone.

Hvala na pojasnjenju.... Ma cuo sam nesto sl. Kragujevac-Krusevac nije velika razlika ha yaDevil je napisao/la:1.Ligaski deo.MrMuscle je napisao/la:Je l' ovo polufinale s obzirom da se igra u Kragujevcu ili je i ova Mega Vizura kao i Radnicki odatle pa se igra faza grupe...
2.Ne igra se u Kragujevcu nego u Krusevcu
3. Mega je iz Zemuna ali se preselila u Krusevac i tu ce i igrati ABA ligu ako se plasira naredne sezone.

Uglavnom prava ekipa sa pravim simpatizerima, puna dvorana.......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.