Ljudi idite na utakmicu, pustite se teorija zavjere,
ruzno je kada vidim svog jarana pitara za kojeg sam mislio da je jedan od normalnijih navijaca i korektnijh, otvorena zahebancija na racun oba kluba vazda u zivotu,
kad posljenjih mjeseci vise prati Zelju nego svoj klub, kada prica PL BiH - prva recenica mu je o FKS, a ostale o Zelji, 10 godina nije propustio utakmice na Kosevu bez opravdanog razloga, volio FKS, kazem volio jer sada majke mi vise prati Zelju a svako malo mu se "omakne" pa ne-ode na utakmicu... al zato obavezno zna da je Zeba-Adilovic simulirali faul ...
cak mu je bila sumnjiva utakmica u Lukavici, sve dok zajedno nismo sjeli i pregledali pa se usutio

...
evo sada vec covjek prati situaciju u Celiku i raspolozenje, jer slijedecu igraju na Grbavici,
a o Leotaru i Sirokom nije progovorio o ...
i nije vazno sto nisu uspjeli pobjediti nikad losiji Velez, VAZNO je da Zeljo nije pobjedio Zrinjski...
teorije zavjere mu isprase mozak
sto je najgore nece samnom "neke" utakmice da pregleda da mu objasnim ja sta je namjestena utakmica,
ne postoji opcija da se namjesti utakmica u 90.min
kleo se u "sir Jovica" da je najbolje nesto sto se desilo FKS, ja mu govorim da se ja ne brinem dok je vama Jovic na klupi... sada ne spominje naglu promjenu, odjednom sad se kune u Hadziju, Melunovica i onog malog desno krilo ...
a jos juce se kleo u Sesara i debelog i Belog, ...kakve su to promjene...
izvinite na dugom postu, ali samo zelim da kazem da previse gorite u zelji za titulom, shvatam ja da ste 100x vise nabrijani od Zeljovaca ali moras pogledati situaciju kakva jeste,
vi ako pobjedite Sirokog, Borca, Zelju i Zrinjskog vi ste prvaci 100%
i tu prestaje sva prica,
Zeljo do kraja s obzirom na pehove realno je da izgubi izmedju 6-8 bodova... i vi ste prvaci,
ali realnost je drugacija jer do kraja cete vjerovatno vi izgubiti 6-8 bodova ko i Zeljo i nastavti kenjati o teorijama zavjere.
sretno danas i da vam Leotar malo razbije misli o Zelji...