FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adilbeg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adilbeg » 14 apr 2013, 15:57

jovanmaksimovic je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:Ako niste znali Zeljeznicar je ulozio oko 30.000 KM u Leotar da Vam otkine bar jedan bod. Tako da znate ima da grizu ko lavovi...
ma leotar uzima sto posto... amar ih licno nagradio sa 1500 po igracu... provjereno... ;)

*achtung ironie
:lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2013, 16:03

stream:
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 14 apr 2013, 16:07

Ne vjerujem da će biti drugi na kraju bit će na četvrtom mjestu zato što uvjek unapred se proglašavaju šampionima !

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 14 apr 2013, 16:09

Anamarija je napisao/la:Ne vjerujem da će biti drugi na kraju bit će na četvrtom mjestu zato što uvjek unapred se proglašavaju šampionima !
pa haj i nekako sto se proglasise divovima al sampionima :lol: :lol: :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 apr 2013, 16:10

Kako vam se da grob vas **** vise jeste dosadni sa teorijama zavjjere, a ti anmarija reci nam i prosvijetli nas koji cemo biti :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 14 apr 2013, 16:17

Rule_hz je napisao/la:Kako vam se da grob vas **** vise jeste dosadni sa teorijama zavjjere, a ti anmarija reci nam i prosvijetli nas koji cemo biti :lol:
Rekla sam već četvrti prije vas olimpik i borac !

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 14 apr 2013, 16:54

Stream i ovde http://goo.gl/A9EZN" onclick="window.open(this.href);return false;

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 17:01

Ljudi idite na utakmicu, pustite se teorija zavjere,
ruzno je kada vidim svog jarana pitara za kojeg sam mislio da je jedan od normalnijih navijaca i korektnijh, otvorena zahebancija na racun oba kluba vazda u zivotu,

kad posljenjih mjeseci vise prati Zelju nego svoj klub, kada prica PL BiH - prva recenica mu je o FKS, a ostale o Zelji, 10 godina nije propustio utakmice na Kosevu bez opravdanog razloga, volio FKS, kazem volio jer sada majke mi vise prati Zelju a svako malo mu se "omakne" pa ne-ode na utakmicu... al zato obavezno zna da je Zeba-Adilovic simulirali faul ...
cak mu je bila sumnjiva utakmica u Lukavici, sve dok zajedno nismo sjeli i pregledali pa se usutio :? ...
evo sada vec covjek prati situaciju u Celiku i raspolozenje, jer slijedecu igraju na Grbavici,
a o Leotaru i Sirokom nije progovorio o ...
i nije vazno sto nisu uspjeli pobjediti nikad losiji Velez, VAZNO je da Zeljo nije pobjedio Zrinjski... :?

teorije zavjere mu isprase mozak
sto je najgore nece samnom "neke" utakmice da pregleda da mu objasnim ja sta je namjestena utakmica,
ne postoji opcija da se namjesti utakmica u 90.min
kleo se u "sir Jovica" da je najbolje nesto sto se desilo FKS, ja mu govorim da se ja ne brinem dok je vama Jovic na klupi... sada ne spominje naglu promjenu, odjednom sad se kune u Hadziju, Melunovica i onog malog desno krilo ...
a jos juce se kleo u Sesara i debelog i Belog, ...kakve su to promjene...
izvinite na dugom postu, ali samo zelim da kazem da previse gorite u zelji za titulom, shvatam ja da ste 100x vise nabrijani od Zeljovaca ali moras pogledati situaciju kakva jeste,
vi ako pobjedite Sirokog, Borca, Zelju i Zrinjskog vi ste prvaci 100%
i tu prestaje sva prica,
Zeljo do kraja s obzirom na pehove realno je da izgubi izmedju 6-8 bodova... i vi ste prvaci,
ali realnost je drugacija jer do kraja cete vjerovatno vi izgubiti 6-8 bodova ko i Zeljo i nastavti kenjati o teorijama zavjere.
sretno danas i da vam Leotar malo razbije misli o Zelji...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 apr 2013, 17:09

tu i tamo je napisao/la:Ljudi idite na utakmicu, pustite se teorija zavjere,
ruzno je kada vidim svog jarana pitara za kojeg sam mislio da je jedan od normalnijih navijaca i korektnijh, otvorena zahebancija na racun oba kluba vazda u zivotu,

kad u posljenjih mjeseci vise prati Zelju nego svoj klub, kada prica PL BiH - prva recenica mu je o FKS, a ostale o Zelji, 10 godina nije propustio utakmice na Kosevu bez opravdanog razloga, volio FKS, kazem volio jer sada majke mi vise prati Zelju a svako malo mu se "omakne" pa ne-ode na utakmicu... al zato obavezno zna da je Zeba-Adilovic simulirali faul ...
cak mu je bila sumnjiva utakmica u Lukavici, sve dok zajedno nismo sjeli i pregledali pa se usutio :? ...
evo sada vec covjek prati situaciju u Celiku i raspolozenje, jer slijedecu igraju na Grbavici,
i nije vazno sto nisu uspjeli pobjediti nikad losiji Velez, VAZNO je da Zeljo nije pobjedio Zrinjski... :?

sto je najgore nece samnom "neke" utakmice da pregleda da mu objasnim ja sta je namjestena utakmica,
kleo se u "sir Jovica" da je najbolje nesto sto se desilo FKS, ja mu govorim da se ja ne brinem dok je vama Jovic na klupi... sada ne spominje naglu promjenu, odjednom sad se kune u Hadziju, Melunovica i onog malog desno krilo ...
izvinite na dugom postu, ali samo zelim da kazem da previse gorite u zelji za titulom, shvatam ja da ste 100x vise nabrijani od Zeljovaca ali moras pogledati situaciju kakva jeste,
i tu prestaje sva prica,
Zeljo do kraja s obzirom na pehove realno je da izgubi izmedju 6-8 bodova... i vi ste prvaci,
ali realnost je drugacija jer do kraja cete vjerovatno vi izgubiti 6-8 bodova ko i Zeljo i nastavti kenjati o teorijama zavjere.
Imam i ja druga strumfa koji je isto tako razmisljao dok je Sarajevo bilo ispred Zelje i osvojilo Ligu ...
takav je opcenito nas mentalitet (bosanski),nema to veze s klubom za koji navijas...varate se ako mislite da da ima neke razlike medju ljudim u tim stvarima..jednostavno cim je neko ispred nekoga odmah moramo zavjere koristiti..nema to veze pitar ,manijak.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 17:18

mma_hz je napisao/la: Imam i ja druga strumfa koji je isto tako razmisljao dok je Sarajevo bilo ispred Zelje i osvojilo Ligu ...
takav je opcenito nas mentalitet (bosanski),nema to veze s klubom za koji navijas...varate se ako mislite da da ima neke razlike medju ljudim u tim stvarima..jednostavno cim je neko ispred nekoga odmah moramo zavjere koristiti..nema to veze pitar ,manijak.. :D
svaka cast, ja ne bih ovo ni napisao
da to sto sam napisao nije postalo "generalno" misljenje svih pitara,
i u trenutnoj situaciji si ti izuzetak(i oni koji razmisljaju ko ti), da se razumijemo ne govorim samo o ovom forumu.
kada je uredu ne pobjediti Veleza, i vazno je samo da Zeljo nije uzeo Zrinje.
i sada ako ne pobjedite Leotara npr. svakako nema veze jer Zeljo "mora" uzeti titulu.
smijesno.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 apr 2013, 17:22

Ja mislim da nama nijedan kiks Zelje ne ide na ruku. Svaki nas ostavlja u nekoj igri za titulu, odmah se krene racunati kako ce se prednost smanjiti na -4, pa na -1, pa kako cemo sve to preuzeti u derbiju. Ali dzaba ti sva racunanja kad vidis kako ovaj tim igra na terenu. Treba staviti ruku na srce i priznati da tu ima samo nekoliko igraca koji zasluzuju ovaj dres.

Ovo ne znaci da odustajem od titule dok god postoji nada, jer to je ne moguce, to je ona navijacka bolest, ali se sigurno necu baviti razlozima slabe igre Radnika.
#divovi

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2013, 17:28

moustapha je napisao/la:Ja mislim da nama nijedan kiks Zelje ne ide na ruku. Svaki nas ostavlja u nekoj igri za titulu, odmah se krene racunati kako ce se prednost smanjiti na -4, pa na -1, pa kako cemo sve to preuzeti u derbiju. Ali dzaba ti sva racunanja kad vidis kako ovaj tim igra na terenu. Treba staviti ruku na srce i priznati da tu ima samo nekoliko igraca koji zasluzuju ovaj dres.

Ovo ne znaci da odustajem od titule dok god postoji nada, jer to je ne moguce, to je ona navijacka bolest, ali se sigurno necu baviti razlozima slabe igre Radnika.
ovako brate volim, da se moze normalno komunicirati, evo ja cu uvijek reci da je vasa najveca mana ta sto se brzo nafurate, ali to moze biti i vasa prednost u datoj situaciji...
Npr. ako pobjedite Leotar i Siroki, ja znam da cete se vi toliko nafurati da jednostavno ima da svaka utakmica bude spektakl, i onda je sve moguce i da uzmete Borca i Zelju i Zrinjskog...
tako da vasa inace mana moze biti vasa najveca prednost jos pogotovo sa Musemicem.
eh sad valja pobjediti Sirokog... koji ce igrati i za Zelju kako bi sebi obezbjedili europu.

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 14 apr 2013, 17:45

mma_hz je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:Ljudi idite na utakmicu, pustite se teorija zavjere,

kad u posljenjih mjeseci vise prati Zelju nego svoj klub, kada prica PL BiH - prva recenica mu je o FKS, a ostale o Zelji, 10 godina nije propustio utakmice na Kosevu bez opravdanog razloga, volio FKS, kazem volio jer sada majke mi vise prati Zelju a svako malo mu se "omakne" pa ne-ode na utakmicu... al zato obavezno zna da je Zeba-Adilovic simulirali faul ...

i tu prestaje sva prica,
Imam i ja druga strumfa koji je isto tako razmisljao dok je Sarajevo bilo ispred Zelje i osvojilo Ligu ...
Donekle si upravu, al kad vidim i cujem da jedan napaceni idiot za velikog IVICU OSIMA kazu slagirani ili kako da ga vec nazivaj, to prelazi svaku mjeru normlanog razuma, ja razumijem da nije lahko biti drugi iza svog najveceg rivala i da nije lahko slusat zezancije od strane Zeljinih navijaca, bez obzira ugglavnom na sve TOM COVJEKU fks treba da se zahvali isto kolko i Zeljo, jer vi nikad Evropu nebi vidjeli da nije bilo IVICE, ma jojjj kad tako neso procitam poludio bi, taj primitivizam necu nikad skontati, Nikad. :evil:

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 apr 2013, 18:01

tu i tamo je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Ja mislim da nama nijedan kiks Zelje ne ide na ruku. Svaki nas ostavlja u nekoj igri za titulu, odmah se krene racunati kako ce se prednost smanjiti na -4, pa na -1, pa kako cemo sve to preuzeti u derbiju. Ali dzaba ti sva racunanja kad vidis kako ovaj tim igra na terenu. Treba staviti ruku na srce i priznati da tu ima samo nekoliko igraca koji zasluzuju ovaj dres.

ovako brate volim, da se moze normalno komunicirati, evo ja cu uvijek reci da je vasa najveca mana ta sto se brzo nafurate, ali to moze biti i vasa prednost u datoj situaciji...
Npr. ako pobjedite Leotar i Siroki, ja znam da cete se vi toliko nafurati da jednostavno ima da svaka utakmica bude spektakl, i onda je sve moguce i da uzmete Borca i Zelju i Zrinjskog...
tako da vasa inace mana moze biti vasa najveca prednost jos pogotovo sa Musemicem.
eh sad valja pobjediti Sirokog... koji ce igrati i za Zelju kako bi sebi obezbjedili europu.
Joj sto ne mogu ovih na baterije forumasa, kao on je realan i realno pise sa pitaricima :lol: :lol: Mogu se oni nafurati do Bajrama kakve to veze ima kad im je ekipa 0 bodova. Sirokog nece uzeti nema sanse, Borca takoder, a Zelji necu da pisem.

Odoh ne mogu ove dusebriznike citati sa naglaskom fini forumas(realni) HAHA ..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 apr 2013, 18:06

Eto Osim igrao za nas mi smo Olimpika dobili na terenu i prestanite sa trpanjem tog da nam je on sredio Europu .Olimopik nek se stidi i bilo ko, ko igra na tu kartu da na nečiji dug ide u Europu. Eto bolje da nismo išli VIŠE BI TO VOLIO NEGO da VAS SLUŠAM KAKO NAM JE ON POMOGAO. DA BOG DA SE UGASILI I MI I OVA STRANICA I ONDA NEK BUDE KAKO VI SVIRATE ON NAM SREDIO EUROPU . JEDINO ZA ŠTO MU KAPU SKIDAM TO JE ONA IZJAVA U BROGRADU I UVIJEK ČE IMATI MOJE POŠTOVANJE ZA TO,ČUJ ON SREDIO EUROPU.
Sarajevo ljubavi moja!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 apr 2013, 18:07

sekac je napisao/la:Eto Osim igrao za nas mi smo Olimpika dobili na terenu i prestanite sa trpanjem tog da nam je on sredio Europu .Olimopik nek se stidi i bilo ko, ko igra na tu kartu da na nečiji dug ide u Europu. Eto bolje da nismo išli VIŠE BI TO VOLIO NEGO da VAS SLUŠAM KAKO NAM JE ON POMOGAO. DA BOG DA SE UGASILI I MI I OVA STRANICA I ONDA NEK BUDE KAKO VI SVIRATE ON NAM SREDIO EUROPU . JEDINO ZA ŠTO MU KAPU SKIDAM TO JE ONA IZJAVA U BROGRADU I UVIJEK ČE IMATI MOJE POŠTOVANJE ZA TO,ČUJ ON SREDIO EUROPU.
Osim ti je sredio licencu. Da on nije bio u komitetu ti bi brao jabuke po Kosevu. Kakav ti ;) Bolje ti je da ides na utakmicu nego sto ovdje palamudis po cijeli dan.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 apr 2013, 18:10

Oxidenks je napisao/la:
sekac je napisao/la:Eto Osim igrao za nas mi smo Olimpika dobili na terenu i prestanite sa trpanjem tog da nam je on sredio Europu .Olimopik nek se stidi i bilo ko, ko igra na tu kartu da na nečiji dug ide u Europu. Eto bolje da nismo išli VIŠE BI TO VOLIO NEGO da VAS SLUŠAM KAKO NAM JE ON POMOGAO. DA BOG DA SE UGASILI I MI I OVA STRANICA I ONDA NEK BUDE KAKO VI SVIRATE ON NAM SREDIO EUROPU . JEDINO ZA ŠTO MU KAPU SKIDAM TO JE ONA IZJAVA U BROGRADU I UVIJEK ČE IMATI MOJE POŠTOVANJE ZA TO,ČUJ ON SREDIO EUROPU.
Osim ti je sredio licencu. Da on nije bio u komitetu ti bi brao jabuke po Kosevu. Kakav ti ;) Bolje ti je da ides na utakmicu nego sto ovdje palamudis po cijeli dan.
ĆAĆA TI PALAMUDI JA ČU AKO BOG DA SAD NA STADION A ON NAMA NIJE SREDIO NIŠTA MI DA NISMO NA TERENU IZBORILI MOGAO BI ON MOM KURCU SREĐIVATI
Sarajevo ljubavi moja!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 apr 2013, 18:14

sekac je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
ĆAĆA TI PALAMUDI JA ČU AKO BOG DA SAD NA STADION A ON NAMA NIJE SREDIO NIŠTA MI DA NISMO NA TERENU IZBORILI MOGAO BI ON MOM KURCU SREĐIVATI
Zeljo vam je dao bod na Kosevu da idete u evropu. Nismo vas htjeli nabiti, malo vas pritisli slozili vam dva komada, a ti tako ??

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 14 apr 2013, 19:03

Ima li neko stream za gledanje ??

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 apr 2013, 19:04

Oxidenks je napisao/la:Ima li neko stream za gledanje ??
http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto su fini dresovi kod Leotara :D
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 14 apr 2013, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 21 gost.